Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kısss senin annen değil de kv gibi maşallah

genic sen ne diyorsun baby??

maddi durumunuz uygunsa bir de sen sınava falan hazırlanmaktan bahsediyordun

onu da yaparım diyorsan zamanını ayarla yalnız eşinle de bir konuş bu konuyu

ondan sonra artıları eksileri tekrar gözden geçir ve kararını ver çünkü cidden zor

bir karar evet çocuklarımıza bizden iyi kimse bakamaz ama sende en fazla 4 yaşına

kadar bakabileceksin çünkü o yaştan sonra çocuğa evde verebileceğin birşey kalmıyor

mecbur başlayacak kreşe sende o zaman işe başlayabilirsin

kızım en azından çocuk çanta gibi oradan oraya taşınmayacak

ne yedi ne yaptı düşünmeyeceksin

kendin evde düzenli yapar yedirirsin

hastalandığında aklın onda kalmaz

aslında düşününce hiç birşey hiç bir zaman tam olmayacak

ev araba eşya okul masrafı

ama sen büyütceksin

sanki bize annne baban dan mı kaldı çalıştık aldık (aman benim kiler duymasın nankör derler)

ufuak tefek olurdu sorun

ama çok güzel baktıı hakkını yemem

hala da bakkarrr

artık bende tanıdım annemi

ona göre davranıyorumm

[sıze=3]abowwww kadının kocası kk bastııı olaya bakkk [/sıze]

kim kıssssssssssssss

tabi bu konuyu önce eşime açarım o da dünden razı zaten

adam da istiyor eve geldiğinde yemek hazır olsun

ev sürekli tertipli düzenli olsun

ben 10-10:30 da pestil gibi kendimi atacak yer arıyorum

bakalım kızlar yaa

hayırlısı olsun

hiç sorma :)

kv inan daha iyi bakıyor

işte yakın değil demiiiiii

ben anneme kızdımı kv giderdimmmm şaka

ona kızdım mı anneme

abowwww bende az değilmiii aslındaa

ama eğitim erken başlar ama

en azından kreş bile yarım gün gitse yeter

zaten devletin var öyle yarım gün kreşşii

az myheart tanıdığım kadarr eşinden fazla ailesi ile sorun yaşıyor (aynı benn)

ama şu bir gerçek aynı binada oturuyorsun sen evde olunca sorunlar artmaz demii

yani annenin derdi sıkıntısı başlamasınnnnn

öle

hayırlısı neyse o olsunnnn

belki sen bırakınca tutumlu olmayı öğrrenirsinnnnnnn

ayenn ya sorun bitmiyor benim ailedee

annemi ben alt katıma taşımıştım çalışacağım zaman

ama sağa sola çocuk için buralara geldim

yoksa gider memleketimde otururum falan diyor

bende kuduruyorummm

ayyy dün okumuştum ben bu konuyu anammmm adam saydırmışşşş valla

"KADINLARIN GERÇEK YÜZÜ" DİYE DE BAŞLIK ATMIŞ ADAM

EVET ABLALAR TEYZELER NİNELER VE BACİLAR;

BURDA HER YAZİLANİ OKUYAMADİM ki ZAMANİM YETMEZ ROMAN SEVMEM...FAKAT CİRKİN YAZİ YAZAN İNSANLAR VAR.

KV KP DİYE KİSALTTİGİNİZ SAHİSLARDAN OLACAGİNİZİ VE O ZAMAN HERSEYE ANLAM VERECEGİNİZİ UMDUĞUM GİBİ SMDİKİ YAZDİKLARİNİZDAN ve DUSUNDUKLERİNİZDEN DE PİSMAN OLACAGİNİZDAN EMİNİM.

BANA BİR DEGİL BİN KADİNİN FİZİKSEL OLARAK FARKLİ AMA İC YAPİSAL OLARAK AYNİ OLDUGUNU GOSTERDİGİNİZ İCİN SİZLERE COK TESEKKUR EDERİM.

RABBİM ESLERİNİZLE BİR OMUR BOYU MUTLULUK VE KV KP LER İLE HUZURSUZLUKLAR NASİP EYLESİN..(Evet hepinizin yazdiklarini buraya bagladim.guzel insanlar peki boyle olunca sizle esinizile araniz cokmu iyi olucak)

YAHU YARGİLAMADAN İNFAZ ETMİSSİNİZ.YURDUMUN HER YERİNDEKİ KADİNLAR AYNİYMİS.

Unutmayin bir gun sizinde cocugunuz olacak ve evlenecek...bakalim
sizde o zaman boyle konustugunuz gibi olacakmisiniz..

KOTU KAYNANALARDA VARDİR ANLARİM HAKLİ OLABİLCEGİNİZ YERLER VARDİR AMA YİNEDE BURDAKİ YAZANLAR ARASİNDA HAKLİ DİYEBİLCEGİM BİRİ YOKTUR OLAMAZDA OLSA BURAYA İKİ KELAMDA DUZGUN BİSEY YAZARDİ.

RABBİM SİZİN GİBİ BOS (İNSAN DUSMANİ BENCİL) İNSANLARDAN BİZLERİ KORUSUN,AYDİN AKİLLİ BİLGİLİ ALİM İNSANLARLA YUZ GOZ ETSİN..

AYRİCA YUKARDA BABAM İCİN. KİZLARİ VE KOCASİ YAPMİSTİR DİYEBİLCEK KİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYMUYORUM SANİRİM SİTEDE 4 AYAKLİ VARLİKLARDA YAZİ YAZABİLİYOR DİYORUM
VE HEPİNİZİ RABBİME HAVALE EDEREK KV OLACAGİNİZ GUNLERİN CABUK GELMESİNİ DİLİYORUM...

NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL TANİMADİGİM
İNSANLARİN YAZDİGİ BİR KELİME
DAHİİ VE ZERRE KADAR UMRUMDA OLAMAZ SİZİN DUSUNCELERİNİZ ..
KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..

ve yine ATALARİMİZ,

NE EKERSEN ONU BİCERSİN..
demişler.

HADİ EYVALLAH.

KOCASI.

kızlarr derin mevzulara girmişsiniz ,ama hangimiz keyiften çalışıyor söylermisiniz hep daha ii şartlar için değil miii,,tabi çocuklarımızı kime emanet ettiğimiz de çok çok önemli,myheart ne kadar annesine emanet bile etmiş olsa annesi istekli bakmadığı için aklı yavrusunda,vallahi kızlar terazinin kefesine artılar eksiler konulmalı ona göre karar verilmeli diye düşünüyorum,,,benimde ev borcum olmasa eşimin maaşı bize yeter ama ben çalışmazsam krediyi ödeyemeyiz 4yılımız kladı,,belki ondan sonra 2.çocuk için bende evde olurum şartlarımız ii olursa kimbilir,,gönül istemez mi hiççç

okudumm canımmmm pesss adama vallaaa

Bende çalışmak istmezdim ama görünüyor ki uzun yıllar daha çalışıcam..
Mutlu yok mesela kaç gündür ve onun kızınada annesi bakıyor ama gönülsüz, arada hep laf sokuyor kıza..
Ve annesi kendi kızı yerine damadını tutuyor hep...
Eşi de bunun rahatlığıyla eziyor kızı..
Kaç gündür de yok ..

Allah yardım etsn hepimizee

bu arada benim eşimde basmasın buraları

malum biliyor profilimii :26::26:

evet mutlu kız yokkk nasıl durumları bende merak ettim şimcikkkkk,,,ayy çok şükür ne annem nede eşim yapar birbirlerinin yanında bana ağır hitamda,,mazallahh Allahhıma şükürler olsun,

çok şkür benim k.validem severek bakıyor ama 2.bakmayı düşünmüyor bunu hep sölüyor,,,çok şükür ii baktığına eminim yeme içme için,,ama düzen tertip disiplin olma hiççç yokk eksiler varrr olmazmıııı amamecburum gülü seven dikeni misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…