Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

:) vaysss fikirlerimi destekliyorsun yanii

şaşırdım yasminnn

eşimin maaşı idare etse bende çalışmazdım,çocuğumla vakit geçirirdim bol bol..onların bugünleri geri gelmiyor..ama mecburum işte ne yapayım..yalnız seneler geçtikçe tükendiğimi hissediyorum,sanki her geçen gün dahada zorlaşıyor,yorucu oluyor,yaşta geçiyor tabii..allah yardımcımız olsun..

:) vaysss fikirlerimi destekliyorsun yanii

şaşırdım yasminnn

mal mülk sevdam yok aslında

ama kararsızım

eşimde çalışmamı desteklemiyor zaten

çünkü evlatlarımız o kadar rezil ki

örneğin sabah bizmle kalkmak zorundalarrr

hayatları bize endeksliii

ben çalıştımm çünkü mecburdum eşime güvemiyordum o dönemlerr

ama çocuğumun çoğu şeyle ilgilenemedim

tekrar diyorun onların paraya pula değil

ilgiye şefkate ihtiyaçları varrrr

aynen canım

zaten bu saatten sonra da ben bırakamam

büyüdü kendini kurtartdıııı

zaten tek dayanamığız öncellikle rabbim

aynen canım

zaten bu saatten sonra da ben bırakamam

büyüdü kendini kurtartdıııı

zaten tek dayanamığız öncellikle rabbim

nasıl bırakalımki güzelim,çocuklar büyüdükçe masraflarıda büyüyor..okula başladı bu sene dünyanın masrafı oldu ve bitmiyorda..bir bakıyorsun eve bir kağıt geliyor hafta sonu okulda toplantı var diye..hadi gidiyorsun anlatıyorlar anlatıyorlar birşeyler sonunda bir bakıyorsun okul aile birliği hesabına yardım isteniyor.o bitiyor yardımcı kitabıydı,testiydi falan çıkıyor..biraz daha büyüyünce dershanesi çıkacak,allah kısmet ederse ileride üniversitesi çıkacak..masraflar çooook..rabbim sağlık versin bizlerede çalışalım başka çare yok çünkü..

evet yasmin yaa

yavrum sabahları doğru düzgün uykusunu bile alamıyor

kucakta bi aşağı bi yukarı

anneme diyorum yumurta peynir bal yedirdin mi

yemedi bende süt verdim

bu çocuk zaten günde yarım litre süt içiyor

sürekli süt verilirmi haydi tartışma başlasınn

insanın kendi baktığı gibi gerçekten olmuyor

bide beğenmiyorsan kendin bak olayına getiriyor annem

bende yaşadım aynı durumları çok iyi anlıyorum seni,en ufak birşeyde beni kızımla tehdit ederdi annem..ufacık bir tartışma olurdu mesela hemen giyinmeye başlardı ben gidiyorum kime baktırırsan baktır çocuğunu derdi..offffffff aklıma geldi ((..neler yaşadım var yaa valla roman olur..sinir hastası oldum işte hep bunlar yüzünden..

evet bide anne yanii

ay gaza geldim akşama istafayı verip gideceğim :)

bende sinir hastası oldum baby merak etme malesef böylee

eşimin kuzeni var annesi 5 gün kızının evinde kalıyor çocuğuna bakabilmek için

bütün işlerini yapıyor

ben anneme söylüyorum bak neler var diye

o kadar da yüz verilmez diyor kadın

bende anneyim,inşallah rabbim banada gösterir torun sahibi olmayı..kızıma hayatta yaşatmam annemin bana yaşattıklarını,kıyamamki zaten..bir yeri azıcık acısa içim eriyor benim,nasıl üzeyim böyle bir konuda.bana en muhtaç olduğu anda hayatta sırtımı dönmem ona, böyle şeyler söyleyip kıramam yavrumu..

Bi araba aldık 30milşyara onu ödüyoruz.onu bitirip eve giricez eşimin maaşı fena sayılmaz ama kredi olmasa hayliyle yeterdi.ama biz hayata yeni başladık hiç bişimiz yoktu allaha şükür her eşyamı aldım sıra eve geldi benim bir evim var şu an babamın yani ama onuda eşim kabul etmiyor senin malın çoçuguna bırakırsın ben dokunmam diyor.
Mecburen çalışmalıyım birde kurumda kadro alırsam nerden baksam 3000lira olacak maaşım memur olmamda cabası
ama gel gelelim kzım büyüyor ve ben hep geç kalıyorum herşeyine
gülüşüne bakışına kurduğu cümlelerine
çalışmak kendi ayaklarımın üstünde durmak ok ii
ama i de ikinci olursa kldıramam gibi gelioo

aslında düşününce hiç birşey hiç bir zaman tam olmayacak

ev araba eşya okul masrafı

ama ev olması gerekn bişi kira çok zor heart her ay haybeye verilen bir para gibi geliyor.bi şekilde başlamamız lazımdı arabadan önce çok çarçur ediyorduk parayı borçlanmayınca ödenmiyor.bakalım 30 ay kaldı araba kredisinin bitmesine o biter bitmez eve giricez.bir beş senede o sürse ben biraz zor çıkarım işten
böle oluncada eşim diyorki madem çok istemiyosn çalışmayı çık ben hafta sonu ek iş yaparım bi şekilde hallederim krediyi diyor.olmazki ama herşeyi bu admaın sıtrına yüklemek(

evet bu saaten sonra biz çalışılacağızzzzz

ama myheart için diyorum çocuk küçük en azından 7 yaşına kadar kendi baksınn

bir kere süt

2 bardağı geçmemesi gerekiyor çünkü fazla süt kansızlık demek

aynı zamanda çocuK SÜT İÇTİ OTO MATİKMEN İŞTAH GİDERRRR

AYNENNNNNN

BENİMKİ ÇOK GÜZEL BAKTI

FAKAT

SORUNDA ÇOK YAŞADIKKK

evet ya bu sefer eşinde bi haftasonu ayaklarını uzatıp dinlenemicek,bencede ev sahibi olmak icin biraz dişinizi sıkmanız lazım yagmur. ama arabada mecburi artık, bir de küçük çocuk olunca ,kışın felan arabasız bir yere gidilmez .

allah hepimize yardım etsin

ya eşim bankacılık sektöründe çalışıyor aslında

şimdiye 20 kere araba alırdık ama bizde aşırı savurganız

yani para tutabilene aşk olsun

ama ben çalışınca da aynı o çalışınca da aynıı

bilemiyorum kızlar

çocuğuma yazık ediyorum gibi geliyor

düzgün koşullarda bakıldığını bilsem bi nebzee

annemden allah razı olsun bu durumda hem çocuğuma baktı hem de akşamları gittik yemeğimiz hazırdı
yedirdi içirdi. 4 aylıktı kaan'ı bıraktığımda 4 yaşına kadar baktı. hala bir dediğini iki etmez ve çocuğum
benimle değil onunla müthiş güzel iletişimi var evet herşeyine geç kaldım belki ama asla gözüm arkada
kalmadı

oyyy oyyyy ben napayim gerçi benim buna da annem bakacak şükürler olsunki

pufffffffffffffffffffff evin borcuna az kaldı

ayağımızı yerden kesecek arabamız var

birde eşimin iş durumları düzelirse inşallah

çok zor tek maaşla hele bu devirde

olsun be yasemin sorunsuz olmazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…