ya adamlarda artıkkk fenaaa anam fenaaa
KIZLAR DÜN BD BÖLÜMÜ OKURKEN
KV GICIK OLANLAR NE YAZMIŞ VE ORDA KİMİ BULDUM TABİ BU 8 AYDA YAZMIŞ BOEMMM
BOEM
[B]canım senın kaynanada en az benimki kadar gıcıkmış.başımdan geçen komik bir olayı anlatayım;ben 1.69 boyunda 52 kıloyum,zayıfım ama öyle çelimsiz deüilimdir fizigim fena sayılmaz yani.hatta esimin memleketınde kv eş dostlarıyle tanıstırırken bu benım gelinim diyo masaallah lale gibiymış falan diyolar.ama ne hikmetse kv benım etli butlu tontış olmamı istıyo kendince kusur bulmaya calışanlardan yani ,bende yorumsuz kalıyorum.
eşimle 2.5 yıllık evliyken birgün bunlarda yemek yıyoruz.esimlede bunun önünde bir muhabbetliyizki sorma.sevgili kv neyaptı dersiniz.bir tabağa 2tane çürümüş,solmuş,suyu çekilmiş,kücük şeftali ,2tanade tombul etli şeftali koymuş.tabağı eişmin önüne yitiyo;al oğlum bu zayıf kadın buda şişman kadın artık hangisini yersen???kadındakı kurnazlığa bak! eşimde zayıf şeftaliyi aldı ;ooooh bu zayıf kadın ne kadar lezzetliymiş ya ,anne daha varsa versene tadına doyamadım dedi.[/B]
BOEM
[B]canım senın kaynanada en az benimki kadar gıcıkmış.başımdan geçen komik bir olayı anlatayım;ben 1.69 boyunda 52 kıloyum,zayıfım ama öyle çelimsiz deüilimdir fizigim fena sayılmaz yani.hatta esimin memleketınde kv eş dostlarıyle tanıstırırken bu benım gelinim diyo masaallah lale gibiymış falan diyolar.ama ne hikmetse kv benım etli butlu tontış olmamı istıyo kendince kusur bulmaya calışanlardan yani ,bende yorumsuz kalıyorum.
eşimle 2.5 yıllık evliyken birgün bunlarda yemek yıyoruz.esimlede bunun önünde bir muhabbetliyizki sorma.sevgili kv neyaptı dersiniz.bir tabağa 2tane çürümüş,solmuş,suyu çekilmiş,kücük şeftali ,2tanade tombul etli şeftali koymuş.tabağı eişmin önüne yitiyo;al oğlum bu zayıf kadın buda şişman kadın artık hangisini yersen???kadındakı kurnazlığa bak! eşimde zayıf şeftaliyi aldı ;ooooh bu zayıf kadın ne kadar lezzetliymiş ya ,anne daha varsa versene tadına doyamadım dedi.[/B]
[sıze=3]koptummmmm puaahahaha[/sıze]
ivet lilynnn
normale döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
heheheyy korkkk bendennn:))))arada adamları uyarıcan bacımmmm yoksa analar melek gelinler şeytannn,,ama bu sefer tutmadı adam beni uyardı ya osssunnn:)))deşmeyinnn yaramıııııııııııı
Boem ile senin kilere bitiyomm ben
keşke benimkilerde gelselerrrrr
ben senden korktummmm
hohhhooooyyy çok güldümmmmKIZLAR DÜN BD BÖLÜMÜ OKURKEN
BOEM
:))))))kısss
adamlar fena
anaları ondan beter
eeee
gelinler napsınnn senin gibi dişli olsun arıkkkk demiiii
Haydiii yemeğeeee
BOEM
afiyet olsunnnnn[sıze=3]haydiii yemeğeeee[/sıze]
heheheyy korkkk bendennn:))))arada adamları uyarıcan bacımmmm yoksa analar melek gelinler şeytannn,,ama bu sefer tutmadı adam beni uyardı ya osssunnn:)))
hohhhooooyyy çok güldümmmm
:))))))
evet ben kaçarrr öpüldünüzzzz
Yaseminin boem yazısına gülüorummmmmm
öğle yemeğimm : Pirinç pilavı ,ıspanak, yogurt ,elma
Kızlar yemekten sonra bankaya gidip gelicem ,sonrada size birşey sdanışmak istioruuuummmmm
Vefa evet çok zor çocugu arkada aglarken bırakmak
ben 6 aylıkken bırakıp başladım çalışmaya
bir buçuk yaşına kadar kvme anne dedi bana yagmur dedi
çok zor oluyo iş yerinde lavaboda aglardım saatlerce
ilklerine şahit olamıyorsun,özlemle geçiyor günlerin
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,
bazen aamaan diyorum bas istifayı doğur bi tane daha ikisini büyüt
sonra çalışırsın diyorum ama olmuyo
Şimdi annemle tekrar konuştuk, ben doktor neden tahlil istemedi diye sinir yapınca kadıncağız doktorun yanına tekrar gidip,
annesi tahlil yapmanızı istiyor demişş, doktorda peki demiş sonuçları bekliyorlar :97:
aman takılmayın şu kilo sorununa yaaaa çocuk bu sağlığı iyise napacan gerisinii hepsi olurrr allah sağlığını bozmasınnn
benim oğlum yiyo da ne oluyor eşim bir ekmek yer oğlum maşallah güzel yer ama şu bir gerçek onlar yer bana yararrr
beni senin gözünü yolda bırakır mıyım hiççççç
gönder bize
beni arkadaş efe der ki :
ben hergün kahvaltı hazırlayayım gel bizde yap der
efe kahvaltı yapmasına bayılırrrrr
diğer bir arkadaşın cocuğu var çocuk hiç bir şey yemez 10 yaşında ufacık
bigün toplandık yemek yiyeceğiz
çocuk oturdu (annesi hayret bakıyor)
1 tabak çorba içti
2 cisini istedi
ama anne nasıl şaşırdıı nasıl iştahlı yiyorr
sonra barbunya pilav koydum tabağına barbunya ya bun ne dedi bende anlatıım ben yemem bir tadına bak yok yemem ama beni oğlan diğer çocuklar yiyor o bakıyorr bir kere bak tadına beğenmezsen yeme çocuk dilinin ucu ile baktı diğer çouklar yedikçe o da başladı yemeye
annenin şaşkınlıkta bir görsennn
yani çocuk bu yer yemez hiç belli olmazz
gelin kkeyfini yerine getiremmm
pazar günü
annem arıyor kahvaltıya gidiyorlar sizde gelin dedi bende tmm dedimm
genic (nasira parka ) sen bilirsinn
eşim : ben gitmicem sen git
efe : ben gitmicem sen git (arkadaşı ile buluşacak paşam ondan)
bende aradım annemi gelmiyoz beylerin keyfi çatmadı dedim neyse onlar gittii
bende kalktım çay yumrta koydum (pazarları kahvaltıya özenirmmm)
hazırladım
kahvaltıda : yumurta-peynir-zeytin-reçel-bal -ekmek(ekmekte akşamdan kalma)
gıcıklığına aldırmadımmm
neyse sofraya oturdular baba oğlu bakınıyo bişi diyemiyolar deseler sofrayı alarım önlerinden
yaptık sonra başladılar şu yok bu yokk yoksa dedim kalkıp hazırlasaydınız dedimmmmm
khvaltı böyle atlatık
ikisinle konuşmuyommm şuann
dün gittim eve açtım tv yi izledimm
saat 19,00 oldu oğlan açıktım dedi mutfağı gösterdimm
bugun yemek falan yok dedimmm
sonra eşim geldi ne var yemek yok dedim
hazırlamıyorummm dedimm
neden dedi canım öle istiyorrrr dedimmm
ve neticide hazırlamadımm
eşim salata yaptı
yoğurt koydu
dolapta yoğurt çorbası ile az barunya vardı ısıttı onları
hazırladıı
yedilerrr
boykot bugunde devammmmmm
kızlar bugun gittim doktora
sağlık ocağına gittim ( bir sokak var çok yakınn )
şimdi tahlil faln isterler tahli vereyem diye aile hekimi izinli başka dr yönlendirdiler
dr yanına gitim
neyin var gösterdim kasıklarım karnımda geçmeyen bir ağrı var tahlil istiyorum dedim
birde kan tehlil falan dedim
dr dediki
1 : idrar tahlili yapmıyoruz
2: eğer başka şikayetin yoksa kan tahlili yazamam dedi
bende
ne münaseet yazamasın ben 4 ay süre gibi gelir tahlilimi yaptırı genel kontrol yaptırırım dedim
dr : hala birşey yoksa niye yapıyon tam 5-6 kez bu konuşma geçti aramızda
en sonununda yapmıyormusunuz dedim dr hala neyin var diyo bende yok bişi dedim
tam çıkarken gel ozaman kanına bakalım gerek yok dedim teş.ettim çıktımm
sonra bir hışımla
yakın özel hastane vardı gittim orda
yaptırdımmm işte
sanırım sabah ki doktor
eşi ile biş oldu ki benden çıkardı hırsını
eşimin birşey yaptığından değilde..şimdi okullar kapandı tatile girdi yaa,görümcem gelmiş çocuklarla kayınvalideme 1 haftalığına falan..eşim dün akşam diyorki yarın gündüz bize geleceklermiş..bende sinirleniyorum çünkü evde yokum,,hep aynı şeyi yapıyorlar,gücüme gidiyor.kaç kere eşime söyledim dile getirdim,hoşlanmıyorum ben yokken gelmelerinden,bu evin hanımı bensem neden ben evde yokken geliniyor diyorum..ben neticede akşamları evdeyim buyursunlar gelsinler başımın üstünde yerleri var diyorum.neymiş efendim çocuklar ısrar ediyormuş ille gidelim diyorlarmış kızımı özlüyorlarmış..yaa benimde çocuğum var istediği kadar ısrar etsin ben götürmedikten sonra gidecek hali yok ya bacak kadar boyuyla..böyle oluncada işte direk eşime yükleniyorum..2-3 gün sonra bana diyecek şimdi hadi anneme gidelim ablamlar bekliyor diye,bende o zaman ona al kızını git beni görmeyemi geldi onlar diyeceğim..
Tahliller temiz çıkmışş kızlarr..
Kulak burun boğaza götürmem lazım benim bi hafta sonu paşamı anlaşıldı..
Burger king istiyormuşş paşam yiyebilir miyim diye izin istiyor..
Yiyebilirsin annecim dedim
bilmiyorum ki güzelim ne yapıyorlar..ama hep aynı şey..çok sinirlerim bozuluyor.bence ayıp birşey zaten bilmiyorum ama ben evin hanımı yoksa niye gideyim o eve..kardeşimin eviyse evi yani cidden gitmem ki bizimde var gelinimiz gitmişliğimde yoktur .gelinimiz evde yoksa içeri bile girmem geri dönerim kapıdan.
boşver sen yinede arama
başkaları için kötü olma eşinle
oda anlayacak zamanlaaa
bizimkilerde çok yapr onu gerçi kv bende bakıyo kızıma
görümceler gelir giderler yer içerler
bana mı geliyolar hayır
ole olsa benim gelme saatimede kalırlar
bişi diyemiyorum napim
yesinde büyüsünnn kuzummm
akşam diyorumki Allah razı olsun senden hastalandığımda ilgileniyosun şevkatle başımdasın ,sen olmasan kim bakar bana dedim(ben lafı k.validemin bana lohusalıkda,oğlumun sünnetinde hastaneden çıkarken,hasta olduklarımda bakmadığına getirecem)
adam çok zekiiii,diyorki; beni böyle yetiştirdiler böle yetiştim dedi ben dumur:)))))))))))))
öğle yemeğimm : pirinç pilavı ,ıspanak, yogurt ,elma
kızlar yemekten sonra bankaya gidip gelicem ,sonrada size birşey sdanışmak istioruuuummmmm
bende kocaya diyorum borcumuz olmasa senin gelir iyi olsa evde bakarım çocuklarıma çalışmam diyorum
hadi hayırlısı canım
yasemin ben yoksam sorun yok
ben varsam onu yemem bunu istemem
güzel yer ama orası da
senin boykotunu yerim
var ya aklını alırdım onun anında sağlık bakanlığına şikayetle bu kadar da net
ne münasebet sen yokken gelmeler
gözün aydın canım git bakalım onlar ne diyecek
ben de gitmem ne işim var canım
dur kız senin az kaldı ela başlasın kreşe
bu dertlerinde bitecek
senin ki az değilmiş
afiyet olsun balım
kızlar itiraf edeyim bende işten ayrılmayı düşünüyorum bu aralar
annemle son yaşananlar iyice tetikledi beni zaten
öğle yemeğimm : pirinç pilavı ,ıspanak, yogurt ,elma
kızlar yemekten sonra bankaya gidip gelicem ,sonrada size birşey sdanışmak istioruuuummmmm
nasıl yani noldu sen önce anlat bakiyim
yok baby olan bişey
yani annem isteksiz bakıyor zaten
oğlum bu aralar çok düşkün bana bırakmak istemiyor
normalde banyoya bayılır
babası banyoya geçirdi
anne gitmesin diye ağladı
banyo yaptıramadı eşim düşün
duştan geri aldım
yani bazen diyorum ev araba mühim değill
eşimin işide bizi havada karada geçindiriyor
neden kendimi daha fazla yıpratayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?