sende bu dötünü ısıtamadın be yavrummmmmm
senin annnen senden önce gider gezmelereeeee
bende seni annen gibi ablam var gece 01,30 geldiğindeeee
boşve bulaşma bakemmmmmmmmm
iyi cnm senden nbrrrrr
sevdiceğini mi gördünnnnnn
kızlarr
ay sonu
ben az çalışammmmmmm
işler beni beklerrr
size iyi sohbetlerrrrrrr
kolayy gelsinnn canımmmmmm işin rast gitsin
Sağoll yasminnn
Oturamıyom buhün oturduğum yerdee bennn
Dimii ama oyuzden sizi kendimden mahrum etmemeye karar verdimmm canlarımm benimmm korkmayınn burdayımmm
lili kızma yine alıntının içine .......
pek iii olduuu canımmm insan değişiklik arıyorrr
Mersii şekerimm atlatıcaz inşallahh
Isınmaz benim dötümm, en zor ısınan yer orasıdırrr
Hiç acımam tıkarım içeriye seni, mühebbet yersinn bakkk
Mutluuu naberrr lenn
Sen izine çıkıyordun dimi..
Hiç kıskanmadım kiii :26:
kızlarr
ay sonu
ben az çalışammmmmmm
işler beni beklerrr
size iyi sohbetlerrrrrrr
Aynenn babyyy
Nutella yedim, birde sewdiceğim uyandırdıı beniii
-Günaydınn cennetimm herşeyimm ay yüzlüm dedii banaaa teyyy teyyyyy :103::103::103::103::127::127::127:
kızzz akşam iki pantolon denedim çarşıda popişş sepet gibi çıktııı sinir oldum bugün çeyrek simit 5 zeytin ve kibrit kusu kadar peynire mahkum ettim kendimiyok yok kızlar bu havalar bize iyi gelmedi
dün eşim akşam gelirken çikolatalı kuruvasan almış
bende danette aile boyu punding almıştım
Allah'ım midemizi koru :)
Gelll yawrum gelll alıntıı düşmanı senii bozmuşsunn geneee
söle benim kocaya ziyarete gelirken 5 don 3 fanila bi kartonda cigarette alsınnn:)))
Hecc söyleyemem valla bağanee başının çaresiine bakkk
Tüüü tüüü tüüüüü maşşallahhh sübhannallahhanlaşıldı birinin neden enerjik olduğuuu
maşallah kızz
Dün gördüklerimle ilgili yorum yapayım
yaseminin bir iki fotosunu gördüm
tahmin ettiğim gibi çok olgun narin bir hatun çok begendim,ogluşunda pek sevimli
zeliş işe nasıl bir insana bu kadar gözlük yakışır entellektüellik katmış tatlım
eşinle çok yakışıyorsunuz
oğlunda çok yakışıklı ve sana çok benziyor
[sıze=3]sağoll yasminnn
Oturamıyom buhün oturduğum yerdee bennn[/sıze]
[sıze=3]dimii ama oyuzden sizi kendimden mahrum etmemeye karar verdimmm canlarımm benimmm korkmayınn burdayımmm[/sıze]
[sıze=3]ayy bilmiyorummm kasıklarımda ağırıyorr daha sökülemedimm, şu an alıntılara yetişemiyorumm [/sıze][sıze=3]
mesajj yağmurunaa tuttum benimkini, sewdiceğimm aşkımm iyimisinnn diyii banaaa[/sıze]
tahmin ettiğim gibi çok olgun narin bir hatun çok begendim,ogluşunda pek sevimli
zeliş işe nasıl bir insana bu kadar gözlük yakışır entellektüellik katmış tatlım
valla dikkat edelim kendimizeeekızzz akşam iki pantolon denedim çarşıda popişş sepet gibi çıktııı sinir oldum bugün çeyrek simit 5 zeytin ve kibrit kusu kadar peynire mahkum ettim kendimi((
:))))) ozaman telefon hakkımı kullanayım bacıııı,,,evde bebemm işte kocammm ni eder bensiz
kızzz akşam iki pantolon denedim çarşıda popişş sepet gibi çıktııı sinir oldum bugün çeyrek simit 5 zeytin ve kibrit kusu kadar peynire mahkum ettim kendimi((
:))))) ozaman telefon hakkımı kullanayım bacıııı,,,evde bebemm işte kocammm ni eder bensiz
kızzz akşam iki pantolon denedim çarşıda popişş sepet gibi çıktııı sinir oldum bugün çeyrek simit 5 zeytin ve kibrit kusu kadar peynire mahkum ettim kendimi((
valla dikkat edelim kendimizeee
yaz geliyor bikiniler mayolarr
valla sıgamıycaz yoksa hiçbirneee
Mersii şekerimm atlatıcaz inşallahh
Isınmaz benim dötümm, en zor ısınan yer orasıdırrr
Hiç acımam tıkarım içeriye seni, mühebbet yersinn bakkk
Mutluuu naberrr lenn
Sen izine çıkıyordun dimi..
Hiç kıskanmadım kiii :26:
neyseki tek donan myheart değilmiş
istanbul olarak komple donuyoruzz teyyy teyyy teyyy
kızlar halay ısıtır belki
lili caney caney miydi oo
kızlarr
ay sonu
ben az çalışammmmmmm
işler beni beklerrr
size iyi sohbetlerrrrrrr
yok yok kızlar bu havalar bize iyi gelmedi
dün eşim akşam gelirken çikolatalı kuruvasan almış
bende danette aile boyu punding almıştım
Allah'ım midemizi koru :)
yok yok bana o pantolondan lazım yarın bir ara çıkıp dar dar pantolon deneyeyim
ama bende aynı etkiyi yapmaz
bıraktımı bırakıyorum
bende kaçıcam birazdan çalışmam lazım millet
masa aldı yürüdü
aman da amannn
allah bozmasın cnom
hep böle olun bakemmmm
evet dikkat etmek lazımm ,zaten eşimde güldü baya bana,sinir şeyyyvalla dikkat edelim kendimizeee
yaz geliyor bikiniler mayolarr
valla sıgamıycaz yoksa hiçbirneee
hehehe,,,ne pikniği ne çamaşırı bende eskilere gidiyorum bakkk hamal sepeti:)))bebeğim ne sepeti piknik sepeti çamaşır sepeti
Misal ben daha eski kafalı olduğumdan mütevellit leğen gibi k.çım olmuş diyorum sen daha modern yaklaşmışsın:13:
Acitasyon yapmaa
Eşin alır bi cici anne bebeğine olur biterrr
Seni mi beklicek adamm
evet dikkat etmek lazımm ,zaten eşimde güldü baya bana,sinir şeyyy
hehehe,,,ne pikniği ne çamaşırı bende eskilere gidiyorum bakkk hamal sepeti:)))
olduuuu canımmmm o demir parmaklıkları keserimmm vallahhhh,ne oğluma baktıttırıım ne de kocamı yedittiririmm höööööööööööttttttt
Tey Allah'ım yaa pikini giyiyom da içine sığması kaldı eşim ne bu "sadece iplerden oluşan ve avcumun içine girebilen şeyler" diye nitelendirdiği kıyafeti ben 34 olsam da giyeyem adam "iç çamaşırından hallice" diyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?