Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günayydınnnnnn kızlarrrrrr

kilo konusunu kapatalııımm bir hftadır isyerine aynı pantolonu giyiorum ,o da hiç giymedigim bana bol gelen pantolon ,bir zamanlar hic yüzüne bakmazdımmm .

bugunde eteklerimi denedim malesefff

haftasonu alışverise gidicez artıkkkk

ben bişey yememeye karar verdimm

bakalım kararıma ne kadar sadık kalabileceğim :26::26::26::26::26::26:
3 gün veriyorum canımmm sana en fazlaa
İşteee bizzz kadınlarrdannn korksunlarrr uleyynnn aferimm sanaaa böylee ol puahahaha
Düşüncesii bilemm azdırdıı hatunuuu

herhâlde yavrummm yırtarım dağlarııı enginlere sığmam taşarımmmm:)))

Kaç kilosun şu an cnm, kaç kilo aldın yaniii

tabiii ondan anlamadıgım içüüünnn ,ama bencee yani alırım ,alt yanlarıda ipliyse süperrr,

amaaa sen kırmızı al anacımm bomba gibi gez ortalardaaa

Nedenn anlamıcakmışımm, renklerii güzell değill bi kremm..
Siyah yada kırmızı tercihimm..
Aslında siyah daha çok tercihimm..
Bunun siyahı süper olurdu meselaa

56,5 hamile kaldım, 4 ayda 63 kilo oldummm
Bence iyisin cnmm olcak okadar...
Sana bi sır verem mi, sen 75 kilo ile yaparsınn doğum puahahahaha

kısss haMİLE KADINA BÖLE DENİRMİ DELİİİİİİ,,,pompişkommm bebişin çin sağlığınız için aldığını düşün bebiş doğdumu hepsi gidecek adde:)))

Ben bu sene siyah bikini yada mayokini alıcam tabii fazlalık olan 5 kilo gidicekkkk
ohhhhhhhhhhhhhhhh

kız lilyana agzına terliğin gavur yeriyle vururum bak
ne diye kıza öle şeyler sölüyon lennnnnnnnnnnnnnnnn

Ben bu sene siyah bikini yada mayokini alıcam tabii fazlalık olan 5 kilo gidicekkkk
ohhhhhhhhhhhhhhhh

benim almaya niyetim yok bir tane çingene pembesi bikinim var (ama bu göbüşle giymeyi düşünmüğyorumm),,2 tane siyah mayomm var kurtarıcım benimmm

benim almaya niyetim yok bir tane çingene pembesi bikinim var (ama bu göbüşle giymeyi düşünmüğyorumm),,2 tane siyah mayomm var kurtarıcım benimmm
valla ben düşmeye başladım şu an 59 kiloyum 6 kilo verDim 55 kadar düşersem bunu giyebilirimEki Görüntüle 957075

Son düzenleyen: Moderatör:
kısss haMİLE KADINA BÖLE DENİRMİ DELİİİİİİ,,,pompişkommm bebişin çin sağlığınız için aldığını düşün bebiş doğdumu hepsi gidecek adde:)))

kız lilyana agzına terliğin gavur yeriyle vururum bak
ne diye kıza öle şeyler sölüyon lennnnnnnnnnnnnnnnn

Pompiskoo sewimm seniiii yawrumm taşş gibisinn taşşşş nerdesiinn huuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…