- 29 Ocak 2015
- 6.981
- 127.671
- 748
- Konu Sahibi angelgozde
-
Canım canım ablacım ❤
Canım benim@Hannaz @Esseteacher @zarifinci @Asiyemmm2121 @minik meleklerim @Hazal @bulca @Elif @_nurunnisa_ @lyyyss @zms rainbow @_heidi_ @Pamuksekersevenben @Mor Vampir @HemDeliHemAsikH E cayimin sekeri HALLEYS @-Mahperi- @NoSmoking @Madammor Eses07 @hippotalamus @GangstaWalk @Anti Depresan @Vinka @-Asmin- @biriiicik @minnakhatun01
@BeautifulPanda0814 @birzamanlarbenn
Bol bol öpüyorum seni kız güzellik ❤
Çok çok öpüyorum seni canım bulcamm
kalp kalbe karşı derler..
❤❤❤❤❤kalp kalbe karşı derler..
ben etiketlemede çok usengec oldugun için icimden geçirdim
çok incesin her zamanki gibi
yaaaa benim sevgili oyun arkadasiiim
yaaaa benim sevgili oyun arkadasiiim
ben de sana kocaman kocaman öpücüklerr
Çok tatlısın, teşekkürler ..
@bulca, @Tatlianne20, @Mune ,H E @HanimKelesimiGetir @ha_mim @kubdef @Sifayildizi @klbk33 @CKbeautyandsheer @Ben_olmak @areser @chentiq @nooption @Hannaz @kontesella @zambak86 @Dostacilisoyler @HemDeliHemAsik @minik meleklerim @Pembe Vosvos cayimin sekeri ince bilek @gulay_gulay @_heidi_
Bir şekilde selamlaşıp, sohbet edip unuttukları varsa affola..
Hazır özenmişken yapıvee gari:) o heves gelince kaçırmamak lazım. :) isteyen herkesin haberini alırız inşallah:-*İyiyim bende canım. İdare ediyorum işte. Bu aralar herkesten hamilelik haberi alıyorum bende özeniyorum
@-Mahperi- @2KediAnnesi @darkmore @GelenKutusuderandiren @deynepnaz @Chess @tuzsuz_ruh @Margarikotin H E @cimcimegfb @CocoChanelmademoiselle @Bitter sever @Bitter_girl @chocolate19
@Citolesgen @Elif @HanimKelesimiGetir @Mune @Dionee @Evham Perisi @FallenAngel @Feraceli @Gebere Jackson @JustHoldMe @Greenelitonince bilek @isaretkiz @gzdy @Kilim ve tohum @ku_zu_cuk_la_rim @Pembis Hayaller nese-li_hilos @QueenOfEagle @TamBirAzize @witch hunt @_SinsireLLa_ @terelelli34 @minik meleklerim @miyaww__ @Saksi_Degilim_Ben @Pembe Vosvos @Saricik3 @sivastrabzon @lavantakokulusandik @hunter7 cayimin sekeri @_nurunnisa_ @gulendam_34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?