haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

ay ne güzell canım allah bağışlasın

ooo senin neren yasli kizlar ben söyliyim bizden genc görünüyo kendisiolumunekankayizsmile

bende memnun oldum canım
zaman zaman zaman beklemek zor yaa bi sorun olmasada olmayınca olmuyor
sizin varmı bebeğiniz

ben 19 haftalik hamileyim 20 ye girecem ilk bebegim almanyada oturuyom yasim 21 bugun dr gidecem cinsiyetini ögrenince topige yazacam

kızlar bebek konusunda ilk olarak troidlerinize baktırın başlıca sorun olabiliyo

üzmemeye calışıyorum ama şuan bide adetliyim daha çok duygusala bağladım dayanamıyorum işte :çok üzgünüm:

cnm benim bu işin başı moral asla moral bozmak yok.
seni çok iyi anlıyorum,ama dedimya önce moral bak burda biz akadişlerin var biz sana gerekli morali veririz cnm sen üzme kendini
biraz daha sabır,burda bize güzel haberi vericen inşl

kadinlarin en büyük sorunu bu hamile alamama neden acaba eskidende böyle cokmuydu ya

ben 19 haftalik hamileyim 20 ye girecem ilk bebegim almanyada oturuyom yasim 21 bugun dr gidecem cinsiyetini ögrenince topige yazacam

hayırlısı olsun canım cinsiyeti hakkında ne olacağını hissediyomusun nedense bn hep oğlum olcakmış gibi hissediorum hep erkek isimlerine bakıorum

sabırrrrrrr
en sevmediğim huyum sabırsızlıktır
rabbimde beni sabırla deniyor bilmiyorum ne kadar daha sabrederim ama zor yaaa :çok üzgünüm:
darisi basina insallahhihoyyyt

inşallah güzelim

kadinlarin en büyük sorunu bu hamile alamama neden acaba eskidende böyle cokmuydu ya

yok be kuzum eskiden hormonmu vardı sanki dayadılar sağlıksız gıdaları milletin bünyesini bozdular
önceden kadınlar 5 6 7 tane doğuruyormuş şimdi ise ya 1 yada 2 oda zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…