haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

kızlar çıkıorum bn şimdilik şu işlerimi halledeyim amannn bu sıcaktada nasıl yapcaksam artık tanıştığıma memnun oldum hepinizle işimi bitirince gelirim yine görüşürüzzzz

kizlar benimde olmuyordu bebisim 3 ay ugrastim tedavi olmadim ama pkom vardi ondan olmuyordu stresden patliyordum vizem cikmiyordu bide onun stresi öldüm yani. neyse tam vizem cikti ne mutluyum varya bebegi kim dusunur esim geldi beni almanyaya götürmek icin o gece beraber olduk sabah ucaga bindik geldim almanyaya adetim gecti yine pkodan olmuyom sandi dr gittim bide baktik hamile kalmisim hic ummadigim anda.sindi sizde stres yapmayin cok etkiliyor

hele ben 7 senelik ewliyim bu üçüncü hamileliqim inşallah bunu saq saqlim kucaqıma almayı allah nasip eder inşallah..2 senedir benimde olmuyodu

lülülülülülü
kızlar çıkıorum bn şimdilik şu işlerimi halledeyim amannn bu sıcaktada nasıl yapcaksam artık tanıştığıma memnun oldum hepinizle işimi bitirince gelirim yine görüşürüzzzz

görüsürüüüüz bekliyoz gel hep.

akılnda hep bu olayla yaşayamazsın cnm kendini başka şeylere yönelt kursa filan başla spor yap,ne bilim işte kafanı meşgul edecek bişiler bul ve bu arada boş durma çalışmalara devam et.bigün bir açıcam topiği sen yazmışsın BEN HAMıLEYıM diye bende senle dalga geçiçem ağlıyodun sen dicem

tatlış işlerini çabuk bitirde gel geyiğekaydirigubbakcemile3

efkalya çıkmış kızlar ya çok üzüldüm bn valla ya
eyyyy yüce rabbim sen eftelya kuluna hayırlı bir evlat nasip eyle enkısa sürede inşl ammmiiiiinnnnnnnnnnnnn

eyyyy yüce rabbim sen eftelya kuluna hayırlı bir evlat nasip eyle enkısa sürede inşl ammmiiiiinnnnnnnnnnnnn

amin canim olu ya bence cünkü sorun yok ortada.cok stres yapiyo cok.

merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarını kabul etsin bu mübarek günde

sohbet koyulaşmış oku oku bitmedi valla bende 23 yaşındayım yarın 1 yaşını doldurucak kızım pazar doğum günüsünü yapcam allahım olmayan herkese isteyen herkese nasip etsin bu gece namaz kılıp dua edicem bol bol

kızlar kimse gelmemiş yaaaa
emoşcum gece yarısına kadan oturuyon sabah gelmiyon valla heeeee

cnm ya kıyamam ben sana neolur biraz sakin ol
bak ben yanındayım senın ne olur kendini bu kadar hırpalama:sinifsinif:

ah canim sen kendini böyle yipratirsan olmazki güclü ol biraz kadinlar böyle olmamali herseyin üstesinden geliriz bie.

efkalyacm hiç kürler denedinmi cnm
canım kür denedim rahimde yara vardı geçti iltihap falan ama sona kalmadı çok şükür bitti soğan kürü falan yaptım işte
senin için en önemli olan şey morel bence bak buqün mübarek qün qönlünü ferah tut dua et bolca..sakın üzülme ama:Saruboceq:

inşallah görürüm o günleri ozman dalga da geçebilirsin istediğni söylebilrsin hiç farketmez yeterki olsun

hepinize özlelliklede sana çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun benim için güzel dileklerde bulunmussun çok çok memnun oldum
inşallah rabbim geri çevirmesin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…