kızlar çıkıorum bn şimdilik şu işlerimi halledeyim amannn bu sıcaktada nasıl yapcaksam artık tanıştığıma memnun oldum hepinizle işimi bitirince gelirim yine görüşürüzzzz
kızlar çıkıorum bn şimdilik şu işlerimi halledeyim amannn bu sıcaktada nasıl yapcaksam artık tanıştığıma memnun oldum hepinizle işimi bitirince gelirim yine görüşürüzzzz
kızlar bende kaçıyorum bende işlerimi yapayım qelirim sonra öptüm sizleriiopuyorumnanaktan
efkalya çıkmış kızlar ya çok üzüldüm bn valla ya
eyyyy yüce rabbim sen eftelya kuluna hayırlı bir evlat nasip eyle enkısa sürede inşl ammmiiiiinnnnnnnnnnnnn
polim baş başa kaldık gülüm
ya senin odın ne beninki suzan
kiz suzi 1 misafirimiz var kim acep[/QU
polianam msnye bi gelde şu mikrofonu bi deneyelim
cnm ya kıyamam ben sana neolur biraz sakin ol
bak ben yanındayım senın ne olur kendini bu kadar hırpalama:sinifsinif:
ah canim sen kendini böyle yipratirsan olmazki güclü ol biraz kadinlar böyle olmamali herseyin üstesinden geliriz bie.
canım kür denedim rahimde yara vardı geçti iltihap falan ama sona kalmadı çok şükür bitti soğan kürü falan yaptım işteefkalyacm hiç kürler denedinmi cnm
senin için en önemli olan şey morel bence bak buqün mübarek qün qönlünü ferah tut dua et bolca..sakın üzülme ama:Saruboceq:
canım bak ama hamileliği engelleyen en büyük unsurlardan biride stres..bak sıkma fazla kendini nede olsa bi sorununuz yok allaha şükür zamana bırak sen kafana fazla takmamaya çalış bide bakmışınki bklemediğin bi zmnda bebişin gelmiş bile canım üzülme lütfen
inşallah görürüm o günleri ozman dalga da geçebilirsin istediğni söylebilrsin hiç farketmez yeterki olsunakılnda hep bu olayla yaşayamazsın cnm kendini başka şeylere yönelt kursa filan başla spor yap,ne bilim işte kafanı meşgul edecek bişiler bul ve bu arada boş durma çalışmalara devam et.bigün bir açıcam topiği sen yazmışsın BEN HAMİLEYİM diye bende senle dalga geçiçem ağlıyodun sen dicem
efkalya çıkmış kızlar ya çok üzüldüm bn valla ya
eyyyy yüce rabbim sen eftelya kuluna hayırlı bir evlat nasip eyle enkısa sürede inşl ammmiiiiinnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?