haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

hayırlısı olsun canım cinsiyeti hakkında ne olacağını hissediyomusun nedense bn hep oğlum olcakmış gibi hissediorum hep erkek isimlerine bakıorum

kiz bende erkek gibi hissediyom ama herkes kiz diyor bende kiz olucak diyorum artik aman hayirlisi bir kizim olsun bide oglum

kiz bende erkek gibi hissediyom ama herkes kiz diyor bende kiz olucak diyorum artik aman hayirlisi bir kizim olsun bide oglum

öyle tabi canım hayırlısı olsun ama işte merak edioz acaba ne olcak die

bide bişey sorucam sana bizim önümüzdeki aya ikili testlerimiz var nasıl yapıolar testleri

rahim filmi çekildi
homonlara bakıldı
adetler düzenli
eşimde sorun yok

2 aşılama yapıldı üstüste nisan mayısta oldu ama tutmadı mafoldumben

sen ne kadar şanslı olduğunun farkına var önce cnm benim
ne güzel işte hiç bir sorun yok.
heşeyin bir zamanı var biliyorum sen şimdi sizin için sabret demesi kolay diyosundur ama değil inanki.ama ya bir sorunun olsaydıda olamasaydı bu daha kötü olurdu dimi.allaha şükür yokmuş.dualarımda sana yer açtım cnm.

Allah razı olsun
biliyorum bende bi sorun olmaması tabiki daha iyi zaman işte zaman bakalım ne zaman?
öyle çok sorunları olan arkadaşlar varki onları görünce şükrediyorum

selam kızlar qünaydın.herkezin kandili mübarek olsun.allahım herkeze hayırlı ewlat nasip etsin banada hayırlı doqumlar:kedi:

ben çıkıyorum kötü oldum
dinlediğim şarkıda beni mahvetti görüşmek üzere kızlar çok memnun oldum

öyle tabi canım hayırlısı olsun ama işte merak edioz acaba ne olcak die

bide bişey sorucam sana bizim önümüzdeki aya ikili testlerimiz var nasıl yapıolar testleri

burda gerek görürlerse yapiyorlar canim.pek bilgim yok ultrasondan bebegin eline ayagina ense kalinligina falan bakiyorlar galiba

ben çıkıyorum kötü oldum

ah canim sen kendini böyle yipratirsan olmazki güclü ol biraz kadinlar böyle olmamali herseyin üstesinden geliriz bie.

ben çıkıyorum kötü oldum

canım bak ama hamileliği engelleyen en büyük unsurlardan biride stres..bak sıkma fazla kendini nede olsa bi sorununuz yok allaha şükür zamana bırak sen kafana fazla takmamaya çalış bide bakmışınki bklemediğin bi zmnda bebişin gelmiş bile canım üzülme lütfen

kızlar hepimizin ufak tefek sorunları vardır burda biribirimize herzaman destek oluruz< acısıyla tatlısıyla bazende geyik yaparak güleriz.
ben çok memnununm sizin gibi sıcak ve samimi arkadaşlarla tanıştığım için.

efkalyacnm bak benim pkom var troidim var
ne ararsan var bebiş olmaması için ama bak 1 oğlum var 5 yaşında.
umut çok can yakıcı ve bi okadarda insanı rahatkatan bi olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…