haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

ben sana öğretim gelde pc den
sana ördüğüm yelekleri gösteririm:hulya::hulya:

göster kiz bakim bi ama ögrenemem ben hic yetenegim yok.simdiden baslamislar zaten görümcelerim,eltim,kayinvalidem,annem ablalarim yeter onlarin yaptiklari.

selam olumunekankayizsmile
ske naber hastasın sanırım çok geçmiş olsun boshayallersmile

selam olumunekankayizsmile
ske naber hastasın sanırım çok geçmiş olsun boshayallersmile

selam tatlışkaydirigubbakcemile5
cnm boğazlarım şişti biraz halsizim.
sen nasılsın kuşumboshayallersmile
k.i.b.olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniolumunekankayizsmileohaoldumsmileboshayallersmile

slmmm hanımlarr burda muhabet koyu bende geliyim dedim tabi kabul ederseniz aranızaa

selam tatlışkaydirigubbakcemile5
cnm boğazlarım şişti biraz halsizim.
sen nasılsın kuşumboshayallersmile
k.i.b.olumunekankayizsmile

canım geçmiş olsun ılık suyun içine biraz limon sık iç boğazların rahatlasın birazz opuyorumnanaktan

canım ben 5 yıllık vevliyim 3 buçuk yaşındaa bir oğlum varr erzurumda yaşıyoruz eşimin görevi dolayısıylaa ben diş teknisyeniyim ama çalışmıyorumm:1hug:

ay ne güzel ben erzuruma cok gittim geldim bilirim cogu yerini nasil begeniyormusun orayi.allah bagislasin buyümus artik yavrun.

evet canim 5 aylik oldu canim.ama daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum göstermiyorkaydirigubbakcemile3 allah isteyen herkese versin.

canım gösterir merak etmee allah hayırlı e sağlıklı bir evlat versin herşeyden öncee allahım isteyen herkese versinn ya şöyle olsaydıı arkadaşıma dr cinsiyeti kız diyo herşey pembe alınyoo sonra doğuma gidiyo ve oğlu oluyo düşnsene hastanede erkek bebeğe mecburen pembe kıyafetleri giydiriyoar o yüzden beyaz en güelidir çocuklar için doğduktan sonraa istediğin renkk giydirirsin banada malum mu oldu nee birden içime kızın olacak gibi geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…