haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

cnm benim sendende razı olsun
ama bak kafana taktıkça sorun büyüyor inan
ama takılmadan olmuyo onuda bilirim
sen allaha tevekkül et biraz dahasabır

yeni tanıdığım ve hemen sıcaklığını hissettiren değerli arkadaşlarım
hepinizin kandilini kutluyorum
allah yar ve yardımcınız olsun

cnm benim sendende razı olsun
ama bak kafana taktıkça sorun büyüyor inan
ama takılmadan olmuyo onuda bilirim
sen allaha tevekkül et biraz dahasabır

evet haklısın tek yapmam gereken şuan da tevekkül ve sabır
bende bunu yapmaya çalışıcam artık
çok ısındım size kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı geri çevirmesin inşallah :Saruboceq:

tatlım benim rabbim ol demişte ne olmamış ki
sen gönlünü ferah tut rabbim minişini sana gönderecek,ben nedense senden çok iyi haber alacakmışım gibi hissediyorum.
cnm benm inan bende sana ısındım 2 gündür aklımdasın dün çıktınya ben çok kötü oldum.
asla moral bozmak yok,kim ne derse desin sen rabbime sığın.
bak hamiş olduğunda haly başını ben çekicem:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
seninde kandilin mubarek olsun cnm

herseyin hayırlısı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıslarrrrrrrrr ben geldimmmm hoş geldimmmmm ama kimsecikler yok yahuuuu bugün misafirlerim vardı halada var ama bi kaçamak yaptım çıkıcam şimdi zaten sizde yoksunuz z bu arada yarınn denize gidiyoruzz sositosositoo yüzden pazartesiye kadar yokumm sizi çokk özleycemm sizde beni özleyin emii sempatiksalakcinni sizi seviyorumm cnm arkadaşlarımmm yeni arkadaşım elfkayayıda öpüyorum hoş gelmiş sefa getirmiş cnm aynı yaştayız ama ben senden yarım sene önce evlemişimmm 4,5 senelik evliyimm miniğimde yok henüzz ama olcak inşallahhh allah her isteyene versin arasındada bizleri görsün inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh öpüyorumm cnm siziiiiiiiiiiiiiŞeniz

off kıslar ya nirdesiniz yaaaaaaaaa sabaha kadar burdayımmmmmm ben 5 te yola çıkcaz uyursam kalkamam diye yatmıyorum ama kimseciklerde yok fırsat bu fırsan barii bol bol dua edeyimm ibadet yapayımm hadinn dualarım sizlerle öpüyorumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

karçiçeğemmm nirdesin kuzu ayy buluşalım artıkın şu oyun bölümü aklımı başımdan aldı yahuuuuuuu çıkamadım bi türlü pek gözel pekkkkaydirigubbakcemile3

ayy napıyım cnm can sıkıntısı bide yatmaıdm kalkamam diye zamn öldürüyomm orda burda şşekerim sen napan gııııı

ayy sıcaktan piştim wallaaa delikafadulden buqün neydii şimdide uykum yokkk sende tailemi gidiyosunn hadi bakalım hayırlısı inşallahh tatilden bebekle dönersin inşallahhh:Saruboceq: inşallah bu mubare qünün hatrına tatil şerefine bebek olur haa ne dersinnnsositososito

ayy inşallah cnm yaa dua et tatlımmm ben ettim hepimiz için dua bugün sende et bebm hamişlerin duası kabul olur cnm

günaydiin kiz suzicim nerdedin nasilsin?dün bol bol dua ettinmi bize bakim.

cnm ben adetliydim ibadet yapamadım ama dua ettim hepimize.
beni meraktan çatlattın gııııı
eee de bakem kız mı erkekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…