haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

bende 21 yasindayim calismiyorum evleneli 1 yil oldu yur disina gelin geldim her günüm internet basinda geciyor hic arkadasim yokkaydirigubbakcemile3

ee kıslar yemklerinizi yaptınızmı bakimm rahat rahat geyik yapabilecezmi yaniii ben yaptımmm rahatım :lepi:

bende 21 yasindayim calismiyorum evleneli 1 yil oldu yur disina gelin geldim her günüm internet basinda geciyor hic arkadasim yokkaydirigubbakcemile3

ayy cnm benm bende ailemden uzağim ve çokk zor bir durum
eşinle mutluysan anlaşabiliyosan sorun yok demektir şimdilik

ayy cnm benm bende ailemden uzağim ve çokk zor bir durum
eşinle mutluysan anlaşabiliyosan sorun yok demektir şimdilik

cok sükur canim bir sikintim yok sadece türkiyeyi memleketimi ve ailemi coook özlüyoruum.:gitme:

cnmm artık arkadaşın doslarınn biz varızz işte geldik burdayızzz daha benim arkadaşlarda gelir akşama gülmekten yıkılcağımız günlerimiz yakındırsempatiksalakcinni

ayrisa 19 haftalik hamileyim. herkese basarilar kizlaar.
ohhhh maşşallah darısı olmayanlara cnmmm dua ett olmayanlaradaaaolumunekankayizsmile

yemek yapmadim ben dünden vardi biraz onu yiyecez artik.kaydirigubbakcemile3

ee kıslar yemklerinizi yaptınızmı bakimm rahat rahat geyik yapabilecezmi yaniii ben yaptımmm rahatım :lepi:

yok anam yok üstümde bir ağırlık var patates falan kızartırım cnm yemek istemiyo hava çokk sıcak.
canum benüm senin yemeklerden 1 tabak yolla barikaydirigubbakcemile3

yok anam yok üstümde bir ağırlık var patates falan kızartırım cnm yemek istemiyo hava çokk sıcak.
canum benüm senin yemeklerden 1 tabak yolla barikaydirigubbakcemile3
olsunn kıss benimkinler hepimize yeter göndertiyimm birer tabak acık fazla yapmışım 2 kişiyiz emme bi orduyu doyurur yimekler bi tutturamıyom yahuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah isteyen herkese bol bol evlat nasib etsin insalllaaah.
aminnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

oh valla iyi oldu burasi cok sikiliyordum be.

ewet cnm ya topik çok ama kafama göresi yok fazla bende dedim bi açayım bi topik gülelim eğlenelim hep dert dert nereye kadar sıkıntıları askıya aldım benn artıkk hep gülecezz inşallahhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…