olsun datlum bendede gidiyo arada bi format attırmam lazımm hardisk bozulduu
bende 21 yasindayim calismiyorum evleneli 1 yil oldu yur disina gelin geldim her günüm internet basinda geciyor hic arkadasim yokkaydirigubbakcemile3
ayrisa 19 haftalik hamileyim. herkese basarilar kizlaar.
ayy cnm benm bende ailemden uzağim ve çokk zor bir durum
eşinle mutluysan anlaşabiliyosan sorun yok demektir şimdilik
cnmm artık arkadaşın doslarınn biz varızz işte geldik burdayızzz daha benim arkadaşlarda gelir akşama gülmekten yıkılcağımız günlerimiz yakındırsempatiksalakcinnibende 21 yasindayim calismiyorum evleneli 1 yil oldu yur disina gelin geldim her günüm internet basinda geciyor hic arkadasim yokkaydirigubbakcemile3
ohhhh maşşallah darısı olmayanlara cnmmm dua ett olmayanlaradaaaolumunekankayizsmileayrisa 19 haftalik hamileyim. herkese basarilar kizlaar.
ee kıslar yemklerinizi yaptınızmı bakimm rahat rahat geyik yapabilecezmi yaniii ben yaptımmm rahatım :lepi:
cok sükur canim bir sikintim yok sadece türkiyeyi memleketimi ve ailemi coook özlüyoruum.:gitme:
olsunn kıss benimkinler hepimize yeter göndertiyimm birer tabak acık fazla yapmışım 2 kişiyiz emme bi orduyu doyurur yimekler bi tutturamıyom yahuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok anam yok üstümde bir ağırlık var patates falan kızartırım cnm yemek istemiyo hava çokk sıcak.
canum benüm senin yemeklerden 1 tabak yolla barikaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmm:Saruboceq:allah isteyen herkese bol bol evlat nasib etsin insalllaaah.
amiiin almanyadayim canim asil memleket kars benimcnm benimm allah yerinde rahat ettirsinn nerelisinn bu arada yurtdışında nerdesin
oh valla iyi oldu burasi cok sikiliyordum be.
sizin memleketler neresi bakem kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?