kızlar yaprak dökümü nü izliyormusunuz?
bende ankaraya gelin geldim aslen esimin ailesi orada bir sakincasi yoksa neresindensin ben keciörendeydim 6 ay kaldim sonra geldim almanyaya
hadi yaa güzel yer ama deniz yok yaa bende deniz tutkunu olduğumdann yapamam orda ama gerçekten güzel yer ya inşallah cnm gelrimm inşallahhben hiç ısınamadım ya
gelince banada uğra tatlum bi çayımı iç
ewet ama çok sıktı yaa artık bitse diyorum çok uzattılar bencekızlar yaprak dökümü nü izliyormusunuz?
cnm ben hasanoğlandayım
eşimin işi dolayısıyla burdayız.ailesi ankaralı gerçi ama başka semtte oturuyorduk ve buraya taşındık
türkiye ye gelme ihtimalin varmı cnm
eveeet hic kacirmam ben bütün dizileri izliyom yani nerdeyse kaydirigubbakcemile3
Geleyom hemen kurabiyem
eveet izliyom canim bitiyo amaa yaa ne izlicez persembeleri bilmiyomo zaman aşkı memnuyuda izliyosundur sen ayy valla meraktan çatlıcam yani
hadi yaa güzel yer ama deniz yok yaa bende deniz tutkunu olduğumdann yapamam orda ama gerçekten güzel yer ya inşallah cnm gelrimm inşallahh
ewet ama çok sıktı yaa artık bitse diyorum çok uzattılar bence
eveet izliyom canim bitiyo amaa yaa ne izlicez persembeleri bilmiyom
yokk gııı öyle deme
ben hüngür hüngür ağlıyorum izlediğim dizi bitince
ayyyy hele o dizii bende merakla bekleyomm valla bihterin intar edeceği bölümü kına yakcamm kızzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3o zaman aşkı memnuyuda izliyosundur sen ayy valla meraktan çatlıcam yani
tamm cnm gelsinn kendi tanışır zatenn çok sıcak kanlıdırda şuan kafası acık dağınık galibaa ondan tanışamadı bence sizleemoscum kankinle tanistir bizi.olumunekankayizsmile
hadi yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3yokk gııı öyle deme
ben hüngür hüngür ağlıyorum izlediğim dizi bitince
yerine yenileri gelir cnm
bize dizimi yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yerine yenileri gelir cnm
bize dizimi yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyy hele o dizii bende merakla bekleyomm valla bihterin intar edeceği bölümü kına yakcamm kızzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
tamm cnm gelsinn kendi tanışır zatenn çok sıcak kanlıdırda şuan kafası acık dağınık galibaa ondan tanışamadı bence sizle
banada gönder o kinadan bende yakacamkaydirigubbakcemile3 yeni anneyse olacak okadar
bende yakinda öyle olacam heralsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?