haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

bende ankaraya gelin geldim aslen esimin ailesi orada bir sakincasi yoksa neresindensin ben keciörendeydim 6 ay kaldim sonra geldim almanyaya

cnm ben hasanoğlandayım
eşimin işi dolayısıyla burdayız.ailesi ankaralı gerçi ama başka semtte oturuyorduk ve buraya taşındık
türkiye ye gelme ihtimalin varmı cnm

ben hiç ısınamadım ya
gelince banada uğra tatlum bi çayımı iç
hadi yaa güzel yer ama deniz yok yaa bende deniz tutkunu olduğumdann yapamam orda ama gerçekten güzel yer ya inşallah cnm gelrimm inşallahh

kızlar yaprak dökümü nü izliyormusunuz?
ewet ama çok sıktı yaa artık bitse diyorum çok uzattılar bence

cnm ben hasanoğlandayım
eşimin işi dolayısıyla burdayız.ailesi ankaralı gerçi ama başka semtte oturuyorduk ve buraya taşındık
türkiye ye gelme ihtimalin varmı cnm

belki seneler sonra elbette birgün temelli dönecez burda yaslanmicaz bir aksilik cikmazsada agustosda falan gelecez aileleri ziyarete

hadi yaa güzel yer ama deniz yok yaa bende deniz tutkunu olduğumdann yapamam orda ama gerçekten güzel yer ya inşallah cnm gelrimm inşallahh

ewet ama çok sıktı yaa artık bitse diyorum çok uzattılar bence

yokk gııı öyle deme
ben hüngür hüngür ağlıyorum izlediğim dizi bitince

o zaman aşkı memnuyuda izliyosundur sen ayy valla meraktan çatlıcam yani
ayyyy hele o dizii bende merakla bekleyomm valla bihterin intar edeceği bölümü kına yakcamm kızzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

emoscum kankinle tanistir bizi.olumunekankayizsmile
tamm cnm gelsinn kendi tanışır zatenn çok sıcak kanlıdırda şuan kafası acık dağınık galibaa ondan tanışamadı bence sizle

yokk gııı öyle deme
ben hüngür hüngür ağlıyorum izlediğim dizi bitince
hadi yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

kılar valla kk girmeyince ogün bişiler eksik kalıyo valla
allah kazen beyden razı olsun

artik bendede bagimlilik yapti bazi alintilari yarim yamalak yapsamda örnegin emosunkini her gün giriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…