ewet cnm ya topik çok ama kafama göresi yok fazla bende dedim bi açayım bi topik gülelim eğlenelim hep dert dert nereye kadar sıkıntıları askıya aldım benn artıkk hep gülecezz inşallahhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
insallah evet topik cok burayada yeni üye oldum önceden hep giriyordumda üye deildim.
benim izmir cnm ama baba memleketim çorum doğma büyüme izmirli totosu zillilerdenimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kiz izmir sicakdan kavruluyormus biz almanyada donuyoz yav
ben istanbuldan başka ile gelin geldim
dikkat et klima hasta etmesin kiz.
dikkat et klima hasta etmesin kiz.
Hayırlı olsun topic kankam bende çay isteyommm bendeeee hade bakemkaydirigubbakcemile3
hımm nerdesin cnm suan
dogum yerim istanbul.oh valla ne güzel keske bende türkiyede olsaydim yaa.
vayyyyyyyyyyyy benim çıtırımm kankamm hemide taze anne adayımm gelmişşşşşşşşşşşşşş çaylar feda olsunn kuzumm nerelerdesin bakem sen görüşemiyoruzzzzz:içelim:Şeniz
yerim senin miniğinii fıstığımmm yirim nasıl öğrendin de bakimm süprüz yaptın kıs valla beklemiyodukk daha erken diye biliyodumkızzzz emoşşşş huu huuuu gacı ben geldim miniğimle teyzesiii
hımmm benim dün teyzemler geldi ankaradan cnm bende gelmeyi düşünüyorum yakında ankaraya güzel yer ankara ya seviyom ben orayoı izmir kadar olmasadaakaydirigubbakcemile3ankaradayım datlummmmmmmmmm
ankaradayım datlummmmmmmmmm
yerim senin miniğinii fıstığımmm yirim nasıl öğrendin de bakimm süprüz yaptın kıs valla beklemiyodukk daha erken diye biliyodum
hımmm benim dün teyzemler geldi ankaradan cnm bende gelmeyi düşünüyorum yakında ankaraya güzel yer ankara ya seviyom ben orayoı izmir kadar olmasadaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?