aaa teyzesi ne ayıp duymamış olalımgelirim gece aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızlar size bir geyik
yurt dışında olan arkadaşlarım türkiyeye gelirken bana tarak getirinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamm cnm herzamn beklerükk yanii bura bizim topişimiz oldu artıkın hep burdayık gareekaydirigubbakcemile3canim ben sabah uyandigimda giriyom yani oranin saatiyle 10 gibi aksamda yine oranin saatiyle 8,30 9 gibi cikiyom gece vakit bulursam ara ara giriyom
yok bebem ya alınırmıyım heçç alınmadım valla seviyom yani herkes bana cadı diyoda ondan dimek himen farkediliyo yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy cnm benm valla iyi niyetle yazdım.tatlı cadı gibi
alındınmı yoksabilmiyorumkismile
a sen iste tarak corap korse el kremi en önemlisi cikolata ic camasirikaydirigubbakcemile3
tamm cnm herzamn beklerükk yanii bura bizim topişimiz oldu artıkın hep burdayık gareekaydirigubbakcemile3
yok bebem ya alınırmıyım heçç alınmadım valla seviyom yani herkes bana cadı diyoda ondan dimek himen farkediliyo yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a sen iste tarak corap korse el kremi en önemlisi cikolata ic camasirikaydirigubbakcemile3
ben geldim herkese selamlar
anam ne bilim millet hemen tarak istiyo nasıl istiyolar onuda anlamış değiklim ama
bak tarağımı getirmezsen bozuşuruz heeeekötükedihüso
bende isteyommmmmmmmmmm çiklata hastasıyımdırrcokacimcoook
niye tarak buranin taraklarinin bir özelligimi var acep ben bilmiyomda
oo cnm en iyisi tam tatil beldesi burası beklerik yani banada gel hee kayfe içerikkaydirigubbakcemile3:içelim:emoş belki tatile izmire gelirim cnm
ben geldim herkese selamlar
bende isteyommmmmmmmmmm çiklata hastasıyımdırrcokacimcoook
oo cnm en iyisi tam tatil beldesi burası beklerik yani banada gel hee kayfe içerikkaydirigubbakcemile3:içelim:
hoşgeldinn yengoşşşşşş tapiğimizee artık hep burdayık yahuuuuŞeniz
aaa yingeeemmmmmmmmmm bende sana hoşgeldin dedimm aaaaaaaaaaaŞenizben geldım dedim kime dedimaaaaaaaaaaalmaz: lmaz: lmaz:
oo cnm en iyisi tam tatil beldesi burası beklerik yani banada gel hee kayfe içerikkaydirigubbakcemile3:içelim:
hoşgeldinn yengoşşşşşş tapiğimizee artık hep burdayık yahuuuuŞeniz
anam valla bilmiyom ama makara olsun diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?