calis emoscum olur insallah.oh ne güzel valla kiz benim esim eve geldimi ben bilgisayari birakiyom kiziyor bebegi radyasyon manyagi yapacaksin diyorkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin balummm nörelim cnm arkadaşlarla sohbet koyulaştıı tanıştıryım ske polyanavereliniortakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
memnun olduk 7n bitirdinvereliniortak
memnun olduk 7n bitirdinvereliniortak
Memnun oldum ske polyana emoşcum dünya tatlısıdır hee çok sevdiğim dostumdur sizde çok seviceksinizdir bol muhabbetler şimdiden vereliniortak
:kedi:utandımm kıss teşekür ederim cnmm sende ölesinn yaniisempatiksalakcinnio senin datluluğunn sen gelmicek gibi konuşuyonn yaww aaa kızarımm heeeeeohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3Memnun oldum ske polyana emoşcum dünya tatlısıdır hee çok sevdiğim dostumdur sizde çok seviceksinizdir bol muhabbetler şimdiden vereliniortak
saol canim valla evet simdiden sevdim ben :dance:
bende memnun oldum bidenem sende yurtdışındaymışsın ahh ahhh nedir bu gurbetçilerin hali -tatlicadiarzu-
:kedi:utandımm kıss teşekür ederim cnmm sende ölesinn yaniisempatiksalakcinnio senin datluluğunn sen gelmicek gibi konuşuyonn yaww aaa kızarımm heeeeeohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
Benim çıkmam lazım emoşcum gelirim yine msn dende görüşürük iyi bak kendine kankam ŞenizŞenizopuyorumnanaktan
üf hic sorma ya almanyadayim ben eh iste evlendim geldim.burda yasam zor yalnizlik coook
Memnun oldum ske polyana emoşcum dünya tatlısıdır hee çok sevdiğim dostumdur sizde çok seviceksinizdir bol muhabbetler şimdiden vereliniortak
tamm cnm gel bakk oyarımm gözcünü heeeklava:ŞenizŞeniz
ayy ayy bilirim bende senin gibiyim ama ne yapalım başa gelen çekilir :2: kaydirigubbakcemile3
bende memnun oldum
sevilmicek gibi değilki cadı-tatlicadiarzu-
radyosyon manyağı heeeekaydirigubbakcemile3 iyi yapıyon cnm eşin kaç gibi geliyo sen ne zamnlar uğrarsın cnm burayadelikafadulden
wuuuuu burdada cadı oldumm yahuu yapıştı valla cadı lakabı bana ama sefiyom ben yaaa cadılık gözel bişikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?