haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

calis emoscum olur insallah.oh ne güzel valla kiz benim esim eve geldimi ben bilgisayari birakiyom kiziyor bebegi radyasyon manyagi yapacaksin diyorkaydirigubbakcemile3

radyosyon manyağı heeeekaydirigubbakcemile3 iyi yapıyon cnm eşin kaç gibi geliyo sen ne zamnlar uğrarsın cnm burayadelikafadulden

Memnun oldum ske polyana emoşcum dünya tatlısıdır hee çok sevdiğim dostumdur sizde çok seviceksinizdir bol muhabbetler şimdiden vereliniortak
:kedi:utandımm kıss teşekür ederim cnmm sende ölesinn yaniisempatiksalakcinnio senin datluluğunn sen gelmicek gibi konuşuyonn yaww aaa kızarımm heeeeeohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

:kedi:utandımm kıss teşekür ederim cnmm sende ölesinn yaniisempatiksalakcinnio senin datluluğunn sen gelmicek gibi konuşuyonn yaww aaa kızarımm heeeeeohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

aaa gelmemmi gelirim zaman oldukça evde değiliz geneldede o yüzden canommm yerüm senü utanırmıştaaa olumunekankayizsmile

bende memnun oldum
sevilmicek gibi değilki cadı-tatlicadiarzu-

wuuuuu burdada cadı oldumm yahuu yapıştı valla cadı lakabı bana ama sefiyom ben yaaa cadılık gözel bişikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni

radyosyon manyağı heeeekaydirigubbakcemile3 iyi yapıyon cnm eşin kaç gibi geliyo sen ne zamnlar uğrarsın cnm burayadelikafadulden

canim ben sabah uyandigimda giriyom yani oranin saatiyle 10 gibi aksamda yine oranin saatiyle 8,30 9 gibi cikiyom gece vakit bulursam ara ara giriyom

kızlar size bir geyik
yurt dışında olan arkadaşlarım türkiyeye gelirken bana tarak getirinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

wuuuuu burdada cadı oldumm yahuu yapıştı valla cadı lakabı bana ama sefiyom ben yaaa cadılık gözel bişikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni

ayyy cnm benm valla iyi niyetle yazdım.tatlı cadı gibi
alındınmı yoksabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…