kızlar topiğimiz hep böyle şen şakrak ve matrak geçsin
artik bendede bagimlilik yapti bazi alintilari yarim yamalak yapsamda örnegin emosunkini her gün giriyom
emek mahallesi cnm orda pturuyolar teyzemlerkaydirigubbakcemile2emoşcm ankarada hangi semte gelicen cnm
cnm yeni anne deil kıs yeni öğrendi hamiş olduğunu bekliyodu zaten allaha şükür fazla bekletmeden geldi göbüşüne minişi:Saruboceq:darısı bana ve tümm isteyennlere:Saruboceq:ayyyy hele o dizii bende merakla bekleyomm valla bihterin intar edeceği bölümü kına yakcamm kızzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
tamm cnm gelsinn kendi tanışır zatenn çok sıcak kanlıdırda şuan kafası acık dağınık galibaa ondan tanışamadı bence sizle
banada gönder o kinadan bende yakacamkaydirigubbakcemile3 yeni anneyse olacak okadar
bende yakinda öyle olacam heralsempatiksalakcinni
izmir 43 antalya 48 derece oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bencedeee.benim esimin haberi yok buraya üye oldugumdankaydirigubbakcemile3 olma demisti halbuki
emek mahallesi cnm orda pturuyolar teyzemlerkaydirigubbakcemile2
cnm yeni anne deil kıs yeni öğrendi hamiş olduğunu bekliyodu zaten allaha şükür fazla bekletmeden geldi göbüşüne minişi:Saruboceq:darısı bana ve tümm isteyennlere:Saruboceq:
anladim simdi sendemi istiyon kiz allah verir insallah zemuszemus
aminn cnmm valla o yüzden açtım zaten gülmek eğlenmek içinn yerine göre dertleşmek için inşallahh bölew devam etcekkızlar topiğimiz hep böyle şen şakrak ve matrak geçsin
izmir 43 antalya 48 derece oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
artik bendede bagimlilik yapti bazi alintilari yarim yamalak yapsamda örnegin emosunkini her gün giriyom
ben eşime çok güzel bir site olduğunu söyledim haberleri yazmak için eve hızlı hızlı gittiğimde
gülüyor bana
aminn cnmm valla o yüzden açtım zaten gülmek eğlenmek içinn yerine göre dertleşmek için inşallahh bölew devam etcek
kaydirigubbakcemile3bende bende bağımlı oldum bırakamıyorummm bırakmakta istemeyomm zatiiikaydirigubbakcemile3
inşallah cnm istiyom allah nasip ederse olucak inşallahaklinialirimsmileçalışmalara devam kaydirigubbakcemile3emek mahallesi cnm orda pturuyolar teyzemlerkaydirigubbakcemile2
anladim simdi sendemi istiyon kiz allah verir insallah zemuszemus
kaydirigubbakcemile3benimkide biliyo hatta kıskanıyo burdan benii bazen geceleri takılıyorum uyku tutmuyo geliyo gidiyo bakıyo hadi gelmiyonmu giyesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3ben eşime çok güzel bir site olduğunu söyledim haberleri yazmak için eve hızlı hızlı gittiğimde
gülüyor bana
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3disari cikmayin sakin allah korusun beyniniz piser kizkaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmileanladım ben onu allah sanada nasip etsin cnmkaydirigubbakcemile3bende istiyom bende
yaniiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:aynen cnm ne güzel işte dertleşiyoruz gülüyoruz işte yuvarlanıp gidiyoruzkaydirigubbakcemile3
Geldim canooo nörüyonuz bakem
emoşcm sen tedavi görüyormuydun cnm ya
aklinialirimsmileanladım ben onu allah sanada nasip etsin cnmkaydirigubbakcemile3
yaniiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşgeldin balummm nörelim cnm arkadaşlarla sohbet koyulaştıı tanıştıryım ske polyanavereliniortakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?