Hayır demek neden bu kadar zor 😒

ne münasebet, ben olsam vermem hayatta, işlerine gelince mi arıyorlarmış, paranızı geri alın ve bir daha muhattap olmayın

Tülay kök sınırlar videosu

Nereden bilecekler ki?Arabayı başka birine verdiginizi söyleyin,tamircide olduğunu söyleyin,arızası olduğunu söyleyin ,kendi işinizin olduğunu soyleyin ..Bir sürü bahane bulabilirsiniz .Zaten bir ister iki isterler red cevabı alınca birkaç kez isteyemezler ..

Telefonlarını açma

Nasıl alıştırırsanız öyle gider.
1. Derece yakınlarım dışında (kardeşim, gelinimiz, görümcem vb) kimseye arabamı vermem.
İsteyen olmadı şimdiye kadar olursa da cevabım;
Prensip olarak emanet araba kullanmadığım gibi vermiyorum da.
Bu kadar basit.
Kırılan kırılsın, darılan darılsın.
Meşhur laftır; malım seni vereyim de mi kötü olayım? Vermeden mi?

Kalemini verir misin gibi arabani istiyorlar... Farkinda misin? Iş arkadasin bile olsa bitir dostlugunu, gitsin yiyecek baska birini bulsun

Benim babam kimsenin arabasını almaz (kardeşi, çocuğu dahil), kimseye de arabasını vermez (çocukları hariç)
Öyle prensiplidir ki kimse isteyemez bile.
Böyle olmasını sevmişimdir.
Araba emanet verilmez bence de. Ne biliyim, ödünç verilmeyecek şeyler vardır. Araba da böyledir bana göre.
Kazası var belası var.
Ayrıca besbelli kullanıyorlar sizi, hele böylesine direkt hayır deyip öyle alıştıracaksınız. Teklif dahi edemicekler. Amaan ne kaybedeceksiniz, savın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…