- 5 Ağustos 2020
- 1.215
- 2.036
- 83
- Konu Sahibi limonluekler
-
Sadece araba değil istemediğiniz, her konuda insanlara hayır diyebilmek özgürlüklerin en büyüğüdür.Arabamı kimseye ödünç vermeme kararı aldım deyin dümdüz. Bahane uydurmaya çalıştıkça bir dahaki sefere tekrar soracaklardır.Bu cevabı alan ıkıncıye soramaz.Herkese iyi akşamlar3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum Bunun bir kolay yolu var mıdır Nasıl hayır diyebilirim Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
Kirilmalari umrunda olmadiginda hayır diyebilirsin.Herkese iyi akşamlar3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum Bunun bir kolay yolu var mıdır Nasıl hayır diyebilirim Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
Şöyle söyleyebilirsiniz. “Son zamanda sürekli birileri arabayı ister oldu o yüzden bir karar aldım kimseye vermiyorum kusura bakma sana özel bir durum değil” .Herkese iyi akşamlar3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum Bunun bir kolay yolu var mıdır Nasıl hayır diyebilirim Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
Clio aldım acemiliğimi atmak içinKonu dışı olacak ama, ben de araba almak istiyorum. Hangi model almıştınız acaba mahsuru yoksa
Ağda hariç söyleyebilirimİşim var. Ağda yapıyorum. akşama kadar ağda yapacağım, arabada ağda yapıyorum. Arabanın benzini yok çok pahalı alamadım. Geçen 3-5 kişi dağa istedi binip binip benzini yemişler doldurmamışlar. Param yok arabayı almaya gelirken bana da 300 TL getirir misin acil lazım.... söyleyin bunları.
Ayol ne diye arabayı veriyorsunuz ceza sindan tut kazasina kadar her şey olabilir ayrıca neden siz ödüyorsunuz kendinizi bukadar kullandirmaniz normal degil hayır demenin tek yolu hayır demektir kararli olun isim var diyin veremem diyin aaaa sinir oldum
Yok yol üstü durumu değil tam olarak. Onların evleri işe yakın. Çalışmadıkları günlerde gezmek için,kendilerini iki adımlık evlerine bıraktırmak için istiyorlar genelde. Sadece bir kez senin arabayla araba bayiliklerini gezelim diyen olmuştu o kadardirekt hayır, emanet vermiyorum ödünç vermiyorum diyemiyorsanız her istediklerinde ya da sorduklarında bahane yaratmaktan başka çareniz yok. elaleme vermekten iyidir.
iş arkadaşları olduğu için işe giderken, işten dönerken beni de şuraya bırakır mısın gibi emrivakiler yapıyorlar diye düşünüyorum. ters yöne gidicem ben, yolumun üstü değil deyip geçiştirin.
bu insanların sizi maddi olarak sömürüp arkanızdan da çok kötü şeyler söylediğine eminim desem?
zaten iş arkadaşları yani. kazansanız ne olur kaybetseniz ne olur onları. tamamen çıkar ilişkilerine dayalı bir şeydir iş arkadaşlıkları.
Normalde istemezdim kırılmalarını ama arkamdan paramla ilgili konuştuklarını duydum öyle oluncada ne olursa olsun dedimKirilmalari umrunda olmadiginda hayır diyebilirsin.
Bunu söyleyebilirim aslında. Yalan da değil sonuçtaŞöyle söyleyebilirsiniz. “Son zamanda sürekli birileri arabayı ister oldu o yüzden bir karar aldım kimseye vermiyorum kusura bakma sana özel bir durum değil” .
Yok artık, ne münasebet..Bir kere verdiler ama iş arabadan da çıktı para istemeye döndü benim maaşımı hesaplıyorlar
Aradıklarında açmayın, sürekli bahane bulun ve direk hayır bana lazım diyin, mesafe koyun...Herkese iyi akşamlar3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum Bunun bir kolay yolu var mıdır Nasıl hayır diyebilirim Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
En kolay hayır deme yolu baskasıba atnakHerkese iyi akşamlar3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum Bunun bir kolay yolu var mıdır Nasıl hayır diyebilirim Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
Evet aynen öyle. Arabaya bahane bulsam başka durumlara bahane bulamıyorum hayır demeyi genel olarak öğrenmem gerekiyorSadece araba değil istemediğiniz, her konuda insanlara hayır diyebilmek özgürlüklerin en büyüğüdür.Arabamı kimseye ödünç vermeme kararı aldım deyin dümdüz. Bahane uydurmaya çalıştıkça bir dahaki sefere tekrar soracaklardır.Bu cevabı alan ıkıncıye soramaz.
KesinlikleKonuyla tam alakalı değil ama. Hiç aramayan numarasını dahi bilmediğim bi akrabam birgün aradı. Kızı denize istiyormuş. Onu denize götürürmüymüşüm
Cümlesi biter bitmez 'Şuan çok yoğunum çalışıyorum önemli bir işim var sonra ararım seni' dedim. Kapatış o kapatış. Bazen başından atmak gerekiyor bir şekilde
Kırılmaları umurunuzda değilse hayır deyin direk ki zaten o karakterde insanları hayatınızda ne yapacaksınız menfaatçi insanların sonu gelmezHerkese iyi akşamlar3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum Bunun bir kolay yolu var mıdır Nasıl hayır diyebilirim Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
Hayır demeyi bilmezseniz devamlı kendinizi kullandirtirsiniz. Hayatınızda önemli yere sahip İnsanlarda degillermis. Arabami en son ödünç verdim aynayı sürtmusler ,artık kimseye vermiyorum, diyip kestirip atın.Herkese iyi akşamlar3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum Bunun bir kolay yolu var mıdır Nasıl hayır diyebilirim Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?