- 19 Aralık 2014
- 6.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.269
- 748
- Konu Sahibi limonluekler
-
ay inanılmaz gerçekten...Pesss utanmazlığın da bu kadarı. Kendinizi daha fazla kullandırtmayın, arabamı kimseye vermiyorum diyip lafı ağızlarına tıkayın. Kaldı ki çoğu samimi arkadaşınız değil. Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. Çekinmeyin
Salak kafamÇok ilginç ilk defa böyle bir şey duydum. İş yernde bir kere arkadaşımın arabasını aldım. Çoook acil bir şey olmuştu arkadaşım yalvardı taksiye binme uzak yol. al arabamla git yarın getirirsin diye.
Baştan yanlış yapmışsınız siz. İlk istendiğinde arabanız bunun anormal olduğunu belirtmeliydiniz.
Belki deEn güzeli iletişimi kesmek. Çünkü böyle insanlar yüzsüz oluyor. Hayır dersiniz bir daha ister utanmadan. İma da etsen, yüzüne de tükürsen öbür yanağını döner. Yiyici tipler...
Salak kafamİnsanları kırmayayım dünya malı için dedim
Bir kere verdiler ama iş arabadan da çıktı para istemeye döndü benim maaşımı hesaplıyorlaray inanılmaz gerçekten...
konu sahibi ben otobüsle gideceğim işe, araba fazla yakmaya başladı,böylesi daha ekonomik oluyor, eğer arabayla gidelim derseniz yakıtı bölüşelim o zaman olur diyin açıkça.
arsız insanlar en sinir olduğum canlı grubudur.
Evet saçmalayama başladılarYok bu öyle bir şey değil. Araba ödünç vermek için bayağı fazla pahalı bir dünya malı. Hayır demeye çekinmeyin bu konuda gerçekten.
Bende kimseden bir şey isteyememAyyy benim arabam çok kıymetlidir.
ÇoK sevdiğim kuzenim abla ben de kullanabilir miyim senin yanındayken dedi.
Veremem ablası bi yere vursan farzı misal ne olacak. Ikimiz de kötü hissederiz. Dedim.
Bi daha da öyle bir şey demedi.
Arabamı vuracaksam da ben vururum.
Ve Allah mecbur etmesin ama kimsenin arabasını kullanmaya kalkmak gibi çılgınlıklar yapmam.
Insanlar ne tuhaf. Birinin arabasini carpsam gider kendimi karadenizin soğuk sularina birakim tövbeler olsun
Çok mantıklıAraba istenir mi yahu
Aradıklarında aynen şöyle söyleyeceksiniz
'Hayır, bi yeri bozulmuş onu anlamaya çalışıyorum şimdi seni yolda birakır'
Bence bida isteyemezler
E siz hala nasıl hayır diyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Ben cinnet geçirip içlerinden geçmiştim şimdiye kadar...Bir kere verdiler ama iş arabadan da çıktı para istemeye döndü benim maaşımı hesaplıyorlar
Nefret ediyorum bu durumdanE siz hala nasıl hayır diyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Ben cinnet geçirip içlerinden geçmiştim şimdiye kadar...
Allah yardımcısı olsun çok üzüldümvakti zamanında kuzenim arabasını verdi arkadaşına. takla attılar. tabi ki şoför o olmadığı için parasını alamadı kaskodan. arkadaşları kaza için özür bile dilemedi.
bunu hatırlayın istediklerinde, hayır demeniz kolaylaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?