- 22 Mart 2019
- 357
- 156
- 33
- 27
- Konu Sahibi limonluekler
-
Kırılmaları umurunuzda değilse dümdüz reddedin, ne var bunda? Asalak insanlara kendinizi kullandırmayın.Herkese iyi akşamlar3 ay önce bir araba aldım ve önceden aramayan arkadaşlarım beni aramaya başladı. Arabayı istiyorlar ya da beni de bir yere çağırıyormuş gibi yapıp bana şoförlüklerini yaptırtmaya çalışıyorlar. İlk başta ben iyi niyetli düşündüm verdim arabayı ama sonu gelmiyor 2 adımlık mesafeye bile arabayı istiyorlar. Alış verişe falan gittiğimiz yerlerde de ödemeleri bana yaptırıyorlar,borç istiyorlar. Araba alındığından beri bir sürü arkadaşım oldu Hayır diyebilmek istiyorum sorduklarınd diyemiyorum Bunun bir kolay yolu var mıdır Nasıl hayır diyebilirim Kırılmaları da umrumda değil artık onlar çıkarları için beni arıyorlar
İş arkadaşlarım maalesefNe saçma birşey . Neden arabanızı veriyorsunuzki.
Allah korusun kaza yapsa çarpsa bilmem ne. Ne gerek var. Müsait değilim diyin gitsin. Kardeşiniz veya sürekli birebir iç içe olduğunuz insanlar değilki.
Allah korusunEmanet malın ömrü kısa olur unutmayın.
O zaman hayir dersiniz
Araba masraf niye alalım diyorlar ona cevapları varKırılmaları umurunuzda değilse dümdüz reddedin, ne var bunda? Asalak insanlara kendinizi kullandırmayın.
Bu araba su mu yakıyor? Vergisini, kaskosunu bu arkadaşlar mı ödüyor, yooo? Ben olsam onlarla buluşmaya giderken taksiyle giderim, sorarlarsa da araba çok lazımsa siz de alın da binelim derim. Hiç gelemem böyle tatlı su kurnazlıklarına.
Çok doğruBenim geldiğim yerde emanet malın gözü dışarda olur derler. Vermeyin hayır demeyi öğrenin.
Pesss utanmazlığın da bu kadarı. Kendinizi daha fazla kullandırtmayın, arabamı kimseye vermiyorum diyip lafı ağızlarına tıkayın. Kaldı ki çoğu samimi arkadaşınız değil. Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. ÇekinmeyinAraba masraf niye alalım diyorlar ona cevapları var
Lütfen yanlış anlamayın ama sizi salak mı sanıyorlar? Masraf yapıp aldığın arabayı biz kullanıcaz diyerek ne demek istiyorlar?Araba masraf niye alalım diyorlar ona cevapları var
Çok doğruNiye hayir diyemiyorsunuz anlamadim ?
Sizi kullanan insanlar ile araniza mesafe koyun.
Bir yerde okumustum insanlar iyilikten degil, yalnizliktan korktugu icin hayir diyemiyormus.
Size hayir denmesini siz kabul edebiliyorsaniz, onlarda edebilir.
Evet aslında kaybedilecek bir şey yokPesss utanmazlığın da bu kadarı. Kendinizi daha fazla kullandırtmayın, arabamı kimseye vermiyorum diyip lafı ağızlarına tıkayın. Kaldı ki çoğu samimi arkadaşınız değil. Kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. Çekinmeyin
Gerçekten salak görüyorlarLütfen yanlış anlamayın ama sizi salak mı sanıyorlar? Masraf yapıp aldığın arabayı biz kullanıcaz diyerek ne demek istiyorlar?
Durduğum yerde gerildim resmenyarından tezi yok ilk buluşma taleplerinde arabasız gidin, ya da arabayla gidin ama onları almayın. Arabayı isterlerse de vermeyin, çok masrafı var, vermem deyin. En kötü, telefonlarını verin, ben söyleyeyim
Teşekkür ettim bakacağım hemenDirek hayır diyeceksin
İstersen hayır diyebilme sanatı ve sınırlar kitapları var onları okuyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?