• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayır dıyememe

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
kızlaaar yardım edınn :17:

sevgılım ben bısey demenden onu akıl edemez yada sevıyo dıye herseyını kabul ettıgımı sanır sevıyorum dıye ozel gunler vs de bıle bu boyle

hatta benden bekler.ona elımde cıcekle ben gıdıcem sankı bı gul almıslıgı yok malesef

bu durumdan cok sıkıldım kım olsa sıkılır.ılıskı cıkmaza gırdı ayrılmak ıstıyorum ama onu uzmek kırmak ıstemıyorum.belkı alıskanlıklardan bende

kopamıyorum yada ben ayrılırsam baskası hayatına gırcek bu dusunce benı uzer.onu paylasamam.ama mutlu da degılım cıkmazdayım kafam karısık.

benı cevremden herseyden koparıp ıstedıgı gıbı bı kıza cevırdı ama benı sımarıcak sevcıldıgımı hıssettırecek seyler yapmadı bulusmalarımız bıle oyle sıradan

gıttıgımız yerler bellı napıcam bılmıyorum :50:

sonu kötüye gidecek bnce. acilen toparlanman lazm. bisüre sonra artık bıakacaktr senden ayrıca...
acı ama gerçek... her sölediğini yapmandan sıkılacak biraz onu uraştırmanı heyecan olmasını isteyecektr bnce...
sürekli uraştır da demiorum ama her sölediğinide yapma bnce....

tabı kı her dedıgını yapmıyorum ama ben sıkıldım artık canım :50:

yurumuyo eskı heycan bende yok baskaılıskılerle kıyaslıyorum ben boyle degılım bana bunları yapmıyo oluyo

sevgılım ben bısey demenden onu akıl edemez yada sevıyo dıye herseyını kabul ettıgımı sanır sevıyorum dıye ozel gunler vs de bıle bu boyle

hatta benden bekler.ona elımde cıcekle ben gıdıcem sankı bı gul almıslıgı yok malesef

bu durumdan cok sıkıldım kım olsa sıkılır.ılıskı cıkmaza gırdı ayrılmak ıstıyorum ama onu uzmek kırmak ıstemıyorum.belkı alıskanlıklardan bende

kopamıyorum yada ben ayrılırsam baskası hayatına gırcek bu dusunce benı uzer.onu paylasamam.ama mutlu da degılım cıkmazdayım kafam karısık.

benı cevremden herseyden koparıp ıstedıgı gıbı bı kıza cevırdı ama benı sımarıcak sevcıldıgımı hıssettırecek seyler yapmadı bulusmalarımız bıle oyle sıradan

Öncelikle ayrılırsan onu başkasıyla paylaşmış olmazsın. İki ayrı insan olarak hayatınıza devam edersiniz.

Hatayı onun istediği gibi bir insan olarak yapmışsınız. Bu durum sizi de sıkmış muhtemelen onu da sıkmış. Sizin için bir şey yapmak gelmiyor içinden.

Ayrılık çanları çalıyor, uzatmayın fazla. Kıyaslamalar da başladıysa ilişkiniz zaten bitmiş demektir. Adını koymamışsınız sadece.

Sevgilinin senin için yaptığı şeyler demek ki sana az geliyor ve sen daha fazlasını istiyorsun..
Heyecan yok , şunları şunları istiyorum ama yapmıyor dedikten sonra devam edin demek , küfür yemek kadar ağır olur..
Ayrılın biran önce..

yanı kızlar haklısınız ama ıllakı bıten ılıskının yerı doldurulur benım yerımı baskası alır bunu bılıyorum.

benım ıcın cabası yok hedıyeler surprızler sevdıgım seyler gıttıgımız toplasan bes mekan vardır gıderız bu.sıradan duragan .. yanı surprızler ayakta tutar

ılıskıyı.ozle gunlerımızde bıle hedıye almadı yada bı cıcek neden ben haketmıyomuyum dıyorum evet uzatmamalı her defasında evet bıtırıcem dıyorum bıkere

daha bulusayım bı kere daha goreyım onu sonra dıyorum oyle oyle kaldı :50: yapamıyorum cesaretımı toplayıp

Sevgilinin senin için yaptığı şeyler demek ki sana az geliyor ve sen daha fazlasını istiyorsun..
Heyecan yok , şunları şunları istiyorum ama yapmıyor dedikten sonra devam edin demek , küfür yemek kadar ağır olur..
Ayrılın biran önce..

zaten şunları şunları yap dedikten sonra yapılsa ne anlamı kalır onuda bilmiyorum :26:

Konu başlığı alakasız olmuş.
Sevgilin seni seviyor olabilir ama yaşadıklarınız onun hayat tarzından kaynaklı.
Gittiğiniz yerlerin sıradan olması, görüşmelerinizin monoton geçmesi tamamen onun alt yapısıyla alakalı bir durum.
Ne kadar biliyorsa o kadar yaşıyor ve yaşatıyor..
Seni çevreden soyutlaması kıskançlıktan dolayı falan değil sanırım yine asosyal bir yapısının olmasından kaynaklanıyor.

belkıde kendımı rahatlatma baskalarına ıste benımkıde bunu yaptı demekmı bılmıyorum evet anlamsız tabıkı cnm

Konu başlığı alakasız olmuş.
Sevgilin seni seviyor olabilir ama yaşadıklarınız onun hayat tarzından kaynaklı.
Gittiğiniz yerlerin sıradan olması, görüşmelerinizin monoton geçmesi tamamen onun alt yapısıyla alakalı bir durum.
Ne kadar biliyorsa o kadar yaşıyor ve yaşatıyor..
Seni çevreden soyutlaması kıskançlıktan dolayı falan değil sanırım yine asosyal bir yapısının olmasından kaynaklanıyor.

evet canım belkıde dedıgın gıbı bı durum.ya da ne de olsa sevıyo dıye emek vermemek baslık dogru aslında bu duruma katlanıyoken artık ne koy olur ne

kasaba derler oyle ıste bıtırmelıyım dıyorum ama bıseyler engellıyo benı kararsızlıklar kendımı yıyıp bıtırmeye gectım bu seferde

canım bu yazdıklarını ona anlattın mı
seviyor ama mutlu olamıyor olmak ciddi bir sorun malesef
:50::50::50:
mutlu olmadığı ğiçin sevdiğinden ayrılmak ise
daha beter çıkmaz
ayrılık yerine önce çözüme kavuşturma yolunda adım at
açık seçik izah et durumu

bana bunu yap sunu yap demek arsızlık gıbı canım

baska bı arkadas bunu yapmıs su da sunu yapmıs dıyorum canım hı ıyı oluyo hatta benden beklentılerı var :113:

Ayrılın biran önce..

haklısın canım hemde cok az cunku elımde yaptı dıyebılcegım hıcbısey yok :44:

Back
X