Hayır kurumu mu yazıyor acaba benim sırtımda?

Bana çok benziyorsunuz :) ben yeri gelir aynı eşime bile kendi tabağıma elini uzattırmam :) yemek konusunda çok bencilim malesef :)

Bana çok benziyorsunuz :) ben yeri gelir aynı eşime bile kendi tabağıma elini uzattırmam :) yemek konusunda çok bencilim malesef :)

Ben de canım isterse zaten paylaşıyorum. Asla bir şeyden bir tane almam en basit örnek. Ama paylaşmamışsam da el uzatma değil mi Bu konu resmen yordu beni.

Ben de canım isterse zaten paylaşıyorum. Asla bir şeyden bir tane almam en basit örnek. Ama paylaşmamışsam da el uzatma değil mi Bu konu resmen yordu beni.
Bence paylaşma iyilik yaramıyor demek ki. İnsanı aptal yerine koyuyorlar. Bence kesin ve net bir dille çizgini çek. Boşuna başını ağrıtma.

Acilen şifreli bir kasa almalısın dicem ama bu aç gözlüler şifreyi çözer. Yüz tarayıcılı kasa al dicem bu açlar resmini okutur yine açarlar kasayı. En iyisi sen bi kaç hafta bişey getirme senden ümidi kessinler

sabrımı sınıyor demişsin de tebessüm ettim, abur cuburlar gibi sabrın da sınırsızmış gibi görünüyor.

İş yeri değil de okulda böle bir arkadaşım vardı.Beğendiği bir şeyi "bana alsana" ya da "seninkini bana hediye etsene" diye rahatça sipariş verirdi.Maddi durumu filan kötü değildi yanlış anlaşılmasın. Düşünün çubuk kraker olsa ikram edilir,sandviç olsa bir tarafından kırıp vereyim diye teklif edilir yahu minicik çikolatanın nesine sulanıyorsun be yüzsüz!? (Hatırladıkça sinirlendim bak )
Ben saftoronluktan art niyetle düşünmeyeyim derdim ama benim yerime diğer arkadaşlarımız söylerdi bak cömert buldun yumuşak buldun diye hep kızcağızın yemeğine çörekleniyorsun bizden tek lokma isteyemiyorsun diye,aynı seninki gibi güler geçerdi şakaya vururdu.Bi zaman sonra o şahıs etraftayken bir şey yememeye başladım,çantamda yiyecek taşımamaya başladım.makyaj malzememden otlanırdı,ona bir iki parça hediye ettim benimkinin aynından alıp.Gene benimkinden otlanmaya çalıştığında hiç tebessüm etmeden,şaka katmadan dümdüz "kendininkini kullansana kızım" diyordum.Nerede nasıl anlatırsa anlatsın hiç umursamadım. İnanın bir haftaya kalmadan kurtuldum.gerçi sonradan saflığımdan tamamen kurtuldum,haliyle o ve onun gibi insanlardan da kurtuldum. Darısı başına

+1
El uzatma aşkıyla kriptograf kesilmesinler

Son düzenleme:
Gecmis olsun oncelikle en kisa zamanda sagliginiza kavusun cok ciddi birsey yoktur umarim.
Cekmece icin toptanciyla anlasin ucuza getirin en azindan ikramlari

Bence paylaşma iyilik yaramıyor demek ki. İnsanı aptal yerine koyuyorlar. Bence kesin ve net bir dille çizgini çek. Boşuna başını ağrıtma.

Aynen o zaten sinirlendiğim. Yapma dediğim şeyin ısrarla yapılmasının anlamı, sen kimsin sana mı soracağım oluyor bana göre. Saygısızlık kabul ediyorum. Yoksa hiç mi hiç önemi yok. Acıkıp yese helal olsun. Ama acıktığı için değil sırf hazır buraya oturmuşum bir şeyleri tüketeyim kafasında olduğunu biliyorum. Mesafemi sanırım tam koydum bu hafta hiç konuşmadım, o da sen neden konuşmuyorsun diye sorma zahmetinde bulunmadı. Çünkü nankör. Ay çok sinirlendim hatılayınca.

Yok zaten bu hafta sinirliyim kalbini kırmayayım diye düşünüp mesafe koyayım dedim, o da hiç oralı olmadı. Bu hafta hiç konuşmadık. Sen bana küstün mü diye gelip sormuyor bile. Sözde bu işyerinde en yakın olduğu insan da benim. Kankasıyım yani onun. Nankör demek ki ne bileyim.

sabrımı sınıyor demişsin de tebessüm ettim, abur cuburlar gibi sabrın da sınırsızmış gibi görünüyor.
Dimi aslında bu kadar şeye taş olsa çatlar. Konu başka olsa söylerim belki ama sürekli lafını edince adımın cimriye çıkmasından korktum. Çünkü kaç defa söyledim anlamıyor demek ki algılama problemi var. Ben öyle düşünüyorum. İyi bir insan olabilir ama biz birbirimize uygun değiliz bence.

Hahh aynı işte. Mesela bir organizasyon olacak doğumgünü için pasta alacağız. Katılacak kişi 10, pasta da 50 tl diyelim. Ben katılırım diyor, tamam işte 10 tl düşüyor sana diyor. Özel bir durumundan ötürü ona karşı çok hassastım acıyordum ve hep cebimden ödüyordum.
İhtiyacı var mı? Hayır. Ama onun parası cebinde dursun benimkini yesin. Mantık bu.
Ben de az salak değilmişim anlatırken emin oldum.

+1
El uzatma aşkıyla kriptograf kesilmesinler

Yapar valla onu da yapar var o potansiyel.

Gecmis olsun oncelikle en kisa zamanda sagliginiza kavusun cok ciddi birsey yoktur umarim.
Cekmece icin toptanciyla anlasin ucuza getirin en azindan ikramlari

Hahahah sayesinde almamaya ve yememeye karar verdim zayıflayacağım zaten. :) Teşekkür ederim bu arada. Sizi burada tanıdım ama siz neyin var diye sordunuz, o hala sormadı. İşte benim bu defa bardağımı taşıran kısım o oldu zaten.

Zayiflayin zayiflayin :) Asalakmis o derdi sadece yemeklerde gecmis olsun neyin var demek bu kadar zor olmamali.

ya olabilir işyerinde insan abur cubur veya başka şeyler yemek isteyebilir millete ne önüne gelen de sizi eleştirmiş kilonuzu merak etmiş hayret bişey. bende 34 bedenim hep yanımda fındık fıstık vs olur çikolata olur en kötü meyve olur masamda gördüklerini izin isteyerek alırlar hiç rahatsız olmam ama çekmeceme kimse dokunmaz. siz çok yumuşak yüzlü olduğunuz için artık yüzsüzlüğe vurmuşlar
bu tür insanlar için en iyisi mesafe koymak. bir arkadaşım vardı 10-20 tl hep ufak paralr isteyip geri vercem derdi hiç vermezdi en son birine 300 tl borçlanmış ve çocuk da parayı isteyince zor duurmda panik halinde para bulmaya çalışıyordu bende yok deyip vermedim ne yapayım versem geri gelmeyecek. hep eşyalarımı alır iade etmezdi. çok sevdiğim bir kasetim onda kalmıştı gene aylarca isteyince de aman yemedik kasetini demişti.. bir insan yüzsüz olunca ne kadar kızsan da kendini haklı görüyor.

Zayiflayin zayiflayin :) Asalakmis o derdi sadece yemeklerde gecmis olsun neyin var demek bu kadar zor olmamali.

Yok derdi sadece yemekler değil de en çok muzdarip olduğum kısım bu. Genel manada bende olan eksilmesin bir eksiğimi başkasından gidereyim derdinde. Ondan sonra gelip Beymenden giyiniyorum diye hava atıyor mesela. Biz de ay sonunu zor getirelim.

İşyeri de merkezi değil ters bir yerde. Acıktım gidip marketten bir çikolata alayım deme lüksümüz yok, o yüzden böyle stok yapıyorum. İnsan bazen öğle yemeğinde doymuyor, ders çalışırken acıkıyor falan. Asalaklık yapıyorlar diye de alışkanlığımı değiştirmek istemezdim ama malesef yapıyorum artık.

İşte ben de o aman be yemedik tepkisini istemediğim için oldu bütün bunlar.

Böyle tipler çok malesef. Bana yurttaki bir arkadasimi hatırlattı. Çekmeceme birsuru ivir zıvır çikolata bisküvi alıp koymustum bir paket de ped. Haftasonu eve giderken kızlara dedim kızlar gece bi ihtiyacınız olur market kapalı olur falan alabilirsiniz çekmecemden. Benim arkadaşlardan bir tanesi almış pedimi bir paket şeyi bitirmiş Aldıklarımın birçoğunu yemiş. Ben yurda geldim regl oldum ped yok kaldım öyle hiç alayım falan umru da değil. Son oldu tabi bir daha birsey birakmadim ama kız yine buldukça yiyordu yurttaki herkesten birşeyler. Parasi olmadıgından da degil bazi insanlarin karakteri oluyor bu. Ve insana kendini enayi gibi hissettiriyorlar. Bence sınırınızı ciddi şekilde çizin yüz vermeyin. Sizin cimri olmadığınızı digerleri biliyor zaten sorun yok o da cimri deyiversin

Aaaa sizin paralarla sayilir o kiyafetler

evet ama ne kadar göz yumarsan o kadar kendinde hak görüyor. bir başka arkadaşım benden 500 tl borç almıştı öğrencilik zamanlarımda o zaman günübirlik işlerde çalışıp kendimce para biriktiriyodum banka fln da bilmediğim için bütün servetimi cebimde taşıyodum:) o da zengin bir kızdı alışveirşe çıktığımızda benden harcadık sonra vericem demişti, 9 ay vermedi ve her seferinde ya senin paranı da veremedim bi türlü babamdan alamıyorum diyordu. sürekli gözümün önünde alışverişler yapardı artık aldığı bir kemer bile gözüme batmaya başlamıştı. en son bu seneki okul taksidimi onunla ödicem babam veremiyo deyip utana sıkıla istemiştim o da vermişti. aynı zengin kız sürekli benim kıyafetlerimi giyer genişletirdi ben bişey diyemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…