Ayyyy birtek saf ben varim sanirdim:) ayni olaylari cokkkk yasadim cekmecem heppp doludur benimde,bende calistigim yerlerde sabah poca ,borek herzaman fazla alirdum ,oleki insanlar kahvaltiyi benden yapiyodu ,neyse birgun bir kiz var sigara iciyo ama benden daha cok iciyo dakikada bir birini yolluyo ayde sigara istiyolar ,kendime sigata alirkenbonada aliyodum cekmeceme atiyodum o istediginde o sigaradan yolluyodum( benimki cok pahaliydi cunku) bu is sonunda makyaj malzemesi istemeye geldi ,birdegul iki degil her aksam hergun sabah,iyice sıkılmaya basladim durumdan ,bi aksam parfumunu istedi ,yolladim ben bir yada iki fis yaparim alerjim var cunku 1 hafta calisip o parfumu aliyorum ama uzun surede kullanıyodum,sise yukari bir geldi o an delirdim yaeisini resmen bosaltmis odasina ,kizdim bagirdim bundan sonra benden bisey istemiyosun dedim ,oteki gun yine sigaraya burini yollamis ,tekel bayii karsida yanlis geldin dedim ,kustu konusmadi,bide hergun para isteyen tipler vardir onlarada gicigim vermesen adin cimriye cikiyo
ben de diyorum ki önce buna göz yumup sonra şikayet ediyosunuz.
ne kadar yakın da olsanız çekmeceniz açıldığında "arkadaşlar lütfen kimse çekmecemi karıştırmasın" demiş olsaydınız şimdi bunu yaşıyo olmazdınız.benim eşim bile çantamı karıştırmaz mesela, bilmem anlatabildim mi.
buna zamanında susup meydan verip hata eden sizsiniz,şu an ne kadar rahatsız olduğunuzu söyleseniz de boş, zamanında tavrınızı koymamış olduğunuz için bunu yaşıyosunuz.insanlar da nası olsa bişey demedi bugüne kadar mantığıyla yapmaya devam ediyor.
Cekmecenin icine bosalt icinede koca bi hiyar koy. Ustunede afiyet olsun diye not birak. Boylesini hak ediyor hele son guncellemenden sonra
Ya böyle sürekli yiyen birisi iseniz kilonuzu çok merak ettimMerhaba hanımlar. Aslında çok ufak bir mesele ama orada burada sıkıntımı anlatıp dedikoduculuk yapmamak için içimi buraya dökmek istedim.
Uzatmamaya çalışacağım... Ben boğazına düşkün bir insanım, sürekli bir şeyler yiyip içmeyi çok seviyorum. Bu yüzden de gerek evimden, gerekse işyerimden sevdiğim şeyler eksik olmaz. Ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki son derece eli açık ve etrafımdaki insanlarla her şeyimi paylaşmayı çok seven bir insanım. Ama buna karşılık kimsenin bir lokmasını isteyemem, istemem. Huyum değil.
İşyerimde bir dönem herkes bu özelliğimi keşfettiği için hiç sormadan gelip çekmecemi açıp beğendiğini alıp giden arkadaşlarım türemişti. Şimdi onlardan sadece bir tanesi kaldı bunu yapan. Samimiyiz diye rahatsızlık duymuyordum. Ama artık saygısızca gelmeye başladı.
Örnek vermek gerekirse, geçenlerde bi 15 dakikalığına yerime bakacaktı arkadaşım. Masamda da çikolatalarla dolu bir kutu var ve bana hediyeydi. İçlerinden en çok sevdiklerimi söyleyip lütfen onları yeme, diğerlerinden yiyebilirsin dedim. Bu demek değildir ki otur 10 dk içinde diğerlerinin hepsini uğraşıp didinip bitir.
Kızdım ama ses çıkarmadım. Şakayla karışık kızdığımı söyledim vs.. Tabi ki ciddiye alınmadım.
Her gün o çekmeyeceye ne koyarsam bitiriliyor. İkram ettiğim şeyin sonu getiriliyor mutlaka. Ki tekrarlamak istiyorum, normalde asla esirgeyen bir insan değilim. Daha dün koca bir koli (evet gerçekten koli) tatlı getirip herkese dağıttım sırf içimden geldiği için.
Bugün başka bir arkadaşım öğle arası dışarı çıkarken istediğin bir şey var mı diye sordu. Ben de ufak tefek siparişler verdim kendisine. Aldıklarını da çekmeceme attım. Diğer arkadaş az evvel herkesin içinde beni çağırıp çekmecende hazine var neden saklıyosun yemek istiyorum dedi. Tekrar şakayla karışık bıktım cidden falan dedim ama tabi ki ciddiye alınmadım.
Fakat şaka maka değil ben gerçekten bıktım. Ciddi şekilde alıp karşıma söylesem adım cimriye çıkacak. Normal mi böyle kızmam onu da bilmiyorum ama istemiyorummmmmmm eşyalarımın kullanılmasını yiyeceklerimin yenmesini.
Tarafsız yorumlarınızı alabilir miyim bende mi hata var kendimi sorguluyorum artık...
Aslında çekmecenin içine internetten bulduğu güzel bir orta parmak resminin çıktısını bıraksa da olur.
164 boyum, diyet yaparak 65 kilodan 60 kiloya düştüm. Kilolu değilim ama zayıf da değilim. Sadece ıvır zıvırla beslenmiyorum ev yemeği, kebap her şeyi çok severek tüketirim. Sadece ekmek yemem. Çayı kahveyi de şekersiz içerim. Onlar da olmasa obezite batağına sürükleniyor olabilirdim evet :) Pandalar gibi dinlenip dinlenip uyuyorum çünkü :)Ya böyle sürekli yiyen birisi iseniz kilonuzu çok merak ettim
Çantayı açtığında ya içinden kirli bir çamaşırım falan çıksaydı ne olacaktı sorusuna, o zaman kirli çamaşırını görmüş olacaktım cevabnı veren insan buna da espri diye güler bence. :)
ya ben de abur cuburu çok severim de ondan sordum. Ayrica konunuz için de madem öyle davranıyorlar siz de gidin ne var ne yoksa kullanin onlarin seylerini164 boyum, diyet yaparak 65 kilodan 60 kiloya düştüm. Kilolu değilim ama zayıf da değilim. Sadece ıvır zıvırla beslenmiyorum ev yemeği, kebap her şeyi çok severek tüketirim. Sadece ekmek yemem. Çayı kahveyi de şekersiz içerim. Onlar da olmasa obezite batağına sürükleniyor olabilirdim evet :) Pandalar gibi dinlenip dinlenip uyuyorum çünkü :)
:)) Gülünmeyecek gibi de değil gerçi
Ben her snap'imi screenshot alan bir arkadaşımdan bıkıp iki parmağım arasına baş parmağımı sıkıştırmak suretiyle bir snap atmıştım ve o zamandan beri konuşmuyoruz her yerden engelliyim.Aslında çekmecenin içine internetten bulduğu güzel bir orta parmak resminin çıktısını bıraksa da olur.
Onu da yapıyor arada ama sık yapmadığı için ses çıkarmıyorum. Rujumu falan alıyor bazen. Parfüm benim takıntılarımdan biridir hiç hoşlanmam benle aynı kokmasından birinin. Alsa orda dövebilirim bile. Sanırım şanslı ki hassas noktamdan henüz vuramadı :)
ya ben de abur cuburu çok severim de ondan sordum. Ayrica konunuz için de madem öyle davranıyorlar siz de gidin ne var ne yoksa kullanin onlarin seylerini
Oy
Yüz verince astarını istiyorlar çok yaşadım dolabını kılıtle derim.
AhahaBen her snap'imi screenshot alan bir arkadaşımdan bıkıp iki parmağım arasına baş parmağımı sıkıştırmak suretiyle bir snap atmıştım ve o zamandan beri konuşmuyoruz her yerden engelliyim.
Merhaba hanımlar. Aslında çok ufak bir mesele ama orada burada sıkıntımı anlatıp dedikoduculuk yapmamak için içimi buraya dökmek istedim.
Uzatmamaya çalışacağım... Ben boğazına düşkün bir insanım, sürekli bir şeyler yiyip içmeyi çok seviyorum. Bu yüzden de gerek evimden, gerekse işyerimden sevdiğim şeyler eksik olmaz. Ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki son derece eli açık ve etrafımdaki insanlarla her şeyimi paylaşmayı çok seven bir insanım. Ama buna karşılık kimsenin bir lokmasını isteyemem, istemem. Huyum değil.
İşyerimde bir dönem herkes bu özelliğimi keşfettiği için hiç sormadan gelip çekmecemi açıp beğendiğini alıp giden arkadaşlarım türemişti. Şimdi onlardan sadece bir tanesi kaldı bunu yapan. Samimiyiz diye rahatsızlık duymuyordum. Ama artık saygısızca gelmeye başladı.
Örnek vermek gerekirse, geçenlerde bi 15 dakikalığına yerime bakacaktı arkadaşım. Masamda da çikolatalarla dolu bir kutu var ve bana hediyeydi. İçlerinden en çok sevdiklerimi söyleyip lütfen onları yeme, diğerlerinden yiyebilirsin dedim. Bu demek değildir ki otur 10 dk içinde diğerlerinin hepsini uğraşıp didinip bitir.
Kızdım ama ses çıkarmadım. Şakayla karışık kızdığımı söyledim vs.. Tabi ki ciddiye alınmadım.
Her gün o çekmeyeceye ne koyarsam bitiriliyor. İkram ettiğim şeyin sonu getiriliyor mutlaka. Ki tekrarlamak istiyorum, normalde asla esirgeyen bir insan değilim. Daha dün koca bir koli (evet gerçekten koli) tatlı getirip herkese dağıttım sırf içimden geldiği için.
Bugün başka bir arkadaşım öğle arası dışarı çıkarken istediğin bir şey var mı diye sordu. Ben de ufak tefek siparişler verdim kendisine. Aldıklarını da çekmeceme attım. Diğer arkadaş az evvel herkesin içinde beni çağırıp çekmecende hazine var neden saklıyosun yemek istiyorum dedi. Tekrar şakayla karışık bıktım cidden falan dedim ama tabi ki ciddiye alınmadım.
Fakat şaka maka değil ben gerçekten bıktım. Ciddi şekilde alıp karşıma söylesem adım cimriye çıkacak. Normal mi böyle kızmam onu da bilmiyorum ama istemiyorummmmmmm eşyalarımın kullanılmasını yiyeceklerimin yenmesini.
Tarafsız yorumlarınızı alabilir miyim bende mi hata var kendimi sorguluyorum artık...
Ben her snap'imi screenshot alan bir arkadaşımdan bıkıp iki parmağım arasına baş parmağımı sıkıştırmak suretiyle bir snap atmıştım ve o zamandan beri konuşmuyoruz her yerden engelliyim.
Hayir demeyi bilmeliyiz aslinda,ben yok demeye utanirdim ,baskA yete girince herkezle mesefa koydum arama ,ordada cikti biri:) ama ayni tavizi vermedim ,hergun para istiyodu oda yok diyince cimri dedi onda olnayinca iyi bende yoksa cimri:)
Hikayem'e atmıştım üstüne alınmış kendisine atmamıştım halbukiAhahabu iyidi
Bir dönem çok seviyordum. Şimdi eskisi gibi zaten olamıyorum çünkü çok yanlışını gördüm. En önce aklıma gelen; beni kıskanmaya ve beni taklit etmeye başladığını fark ediyorum mesela. Ben ne yaparsam aynını yapıyor, biri bana iltifat edince ortadan kaybolup biri eleştirince tepeme biniyor vs..
Zaten eski arkadaşlığımı bir daha kazanamaz. Aslında bu konularda da tavır koyuyorum ama genel manada algılama problemi var sanırım.
Ahahahah çok güldüm sağol. Geçen gün kahvaltı yapmak için salatalık getirmiştim uğraşıp didinip hepsini bitirmesi geldi aklıma.
Hayır bir değil birkaç kişi yazdığı için öyle anlaşılıyor demek ki diye düşünüp düzeltme yaptım zaten ama öyle anlaşılıyor olsa bile üslup hoş gelmedi. İşyerinde yemeniz ne kadar doğru sizce yazan olmuş. İşyeri yahu nazi kampı değil ki yerim de içerim de. Ki çok yoğun bir işim falan yok önceki konularımda bahsetmiştim sekreterim ve diğer arkadaşlardan ayrı bir kısımda çalışıyorum. Her şeyi bırakıp da benim yeyip içmeme takılmaları garip bence. Hırsızın hiç mi suçu yok diyesim geldi. Ben ne anlatıyorum insanlar ne söylüyor...
Hahahah bence de. :) Bide sağda solda anlatır beni rezil eder. Kimse de hatayı kendinde bulmaz. Ben böyle yaptım yıldırdım demez de benim adımı çıkarır. Daha önce bu tarz girişimleri oldu çünkü. Kızdım diye herkese anlattı iki çikolatasını yedim hepsini değil sadece bir çeşidi bitirdim burnumdan getirdi diye.
Ben her snap'imi screenshot alan bir arkadaşımdan bıkıp iki parmağım arasına baş parmağımı sıkıştırmak suretiyle bir snap atmıştım ve o zamandan beri konuşmuyoruz her yerden engelliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?