Hayır kurumu mu yazıyor acaba benim sırtımda?

Onu da yapıyor arada ama sık yapmadığı için ses çıkarmıyorum. Rujumu falan alıyor bazen. Parfüm benim takıntılarımdan biridir hiç hoşlanmam benle aynı kokmasından birinin. Alsa orda dövebilirim bile. Sanırım şanslı ki hassas noktamdan henüz vuramadı :)

İşte o konuyu yanlış anladınız zaten. Söylüyorum, hatta arkadaşlarımın yanında bile söyledim. Geçenlerde başka bir arkadaşım uyardı hatta. Benden için çok eli açık bir insan her şeyini paylaşıyor ama alma yapma diyorsa demek ki yapmaman lazım dedi. Ama yok yani yok anlamıyor. Gerçekten anlamasında problem var ona inanıyorum artık.

Cekmecenin icine bosalt icinede koca bi hiyar koy. Ustunede afiyet olsun diye not birak. Boylesini hak ediyor hele son guncellemenden sonra

Aslında çekmecenin içine internetten bulduğu güzel bir orta parmak resminin çıktısını bıraksa da olur.

Ya böyle sürekli yiyen birisi iseniz kilonuzu çok merak ettim

Aslında çekmecenin içine internetten bulduğu güzel bir orta parmak resminin çıktısını bıraksa da olur.

Çantayı açtığında ya içinden kirli bir çamaşırım falan çıksaydı ne olacaktı sorusuna, o zaman kirli çamaşırını görmüş olacaktım cevabnı veren insan buna da espri diye güler bence. :)

Ya böyle sürekli yiyen birisi iseniz kilonuzu çok merak ettim
164 boyum, diyet yaparak 65 kilodan 60 kiloya düştüm. Kilolu değilim ama zayıf da değilim. Sadece ıvır zıvırla beslenmiyorum ev yemeği, kebap her şeyi çok severek tüketirim. Sadece ekmek yemem. Çayı kahveyi de şekersiz içerim. Onlar da olmasa obezite batağına sürükleniyor olabilirdim evet :) Pandalar gibi dinlenip dinlenip uyuyorum çünkü :)

:)) Gülünmeyecek gibi de değil gerçi

ya ben de abur cuburu çok severim de ondan sordum. Ayrica konunuz için de madem öyle davranıyorlar siz de gidin ne var ne yoksa kullanin onlarin seylerini
Oy

:)) Gülünmeyecek gibi de değil gerçi

Hahahah bence de. :) Bide sağda solda anlatır beni rezil eder. Kimse de hatayı kendinde bulmaz. Ben böyle yaptım yıldırdım demez de benim adımı çıkarır. Daha önce bu tarz girişimleri oldu çünkü. Kızdım diye herkese anlattı iki çikolatasını yedim hepsini değil sadece bir çeşidi bitirdim burnumdan getirdi diye.

Ben her snap'imi screenshot alan bir arkadaşımdan bıkıp iki parmağım arasına baş parmağımı sıkıştırmak suretiyle bir snap atmıştım ve o zamandan beri konuşmuyoruz her yerden engelliyim.

Hayir demeyi bilmeliyiz aslinda,ben yok demeye utanirdim ,baskA yete girince herkezle mesefa koydum arama ,ordada cikti biri:) ama ayni tavizi vermedim ,hergun para istiyodu oda yok diyince cimri dedi onda olnayinca iyi bende yoksa cimri:)

ya ben de abur cuburu çok severim de ondan sordum. Ayrica konunuz için de madem öyle davranıyorlar siz de gidin ne var ne yoksa kullanin onlarin seylerini
Oy

Yok öyle delirmiş gibi yemem abur cubur. Gerçi yemek istesem de fırsat kalmıyor da Ama mesela plan yapmışım, kahve içiyorum yanına çikolata koymuşum. Gelip onu da yeme arkadaş ölmezsin.

Yüz verince astarını istiyorlar çok yaşadım dolabını kılıtle derim.

İşte bunlar olmadan önce rahatsızlığımı belli etmek için öyle yaptım. İki dk bir şey almak için kilidi açıp açık unuttuğum ona denk geldi hemen fırsatı değerlendirdi yahu.

Abur cuburu abartmışsınız.Samimiyiz diye sesinizi çıkarmadığınızdan da iş bu noktaya gelmiş.

Ben her snap'imi screenshot alan bir arkadaşımdan bıkıp iki parmağım arasına baş parmağımı sıkıştırmak suretiyle bir snap atmıştım ve o zamandan beri konuşmuyoruz her yerden engelliyim.

Hahahah benim de ona doğru gidiyor ama kesin ona da bir espriyle karşılık verir bizimki.

Hayir demeyi bilmeliyiz aslinda,ben yok demeye utanirdim ,baskA yete girince herkezle mesefa koydum arama ,ordada cikti biri:) ama ayni tavizi vermedim ,hergun para istiyodu oda yok diyince cimri dedi onda olnayinca iyi bende yoksa cimri:)

Aynen ya bide gerçekten ihtiyacı yok. Zaten tespit ettim ki gerçekten ihtiyacı olan insanlar bir şey isteyemiyor rahatlıkla. Bu her şeyimi bedavaya beleşe getireyim kafasında. Öyle bir yaşam tarzıyla kendisi bir giydiğini bir daha giymezken ben aysonunu zor getiriyorum. Bence hayat felsefesi beleşçilik.

Yuuuh yuzsuze bak ya

İllallah ya, yaka silktirir.
Sonuç itibariyle ona arkadaşınız olmadığını söyleyin altını çize çize, bir daha da dokunma eşyalarıma filan diyin. Başka türlü olmayacak gibi.

Ehehe hak etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…