- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
bi daha sorarsa cinsel hayatımızı da anlatayım mı de.
Bu da çok güzel bir cevap. ama sanmam bi da beni görürse yolunu değiştirir gibime geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi daha sorarsa cinsel hayatımızı da anlatayım mı de.
ağzına sağlık. gayet güzel cevap vermişsin, kibar kibar konuşsaydın bu kadar çabuk anlamazdı, anlamamış ki zaten her gördüğünde sormuş.
İyi yapmışsın. En azından başkalarına sorarken 2 kere düşünür bundan sonra. .
Şimdi sen belki olmuyor dedin ya, ohoo senin dedikodunu yapar herkese 'limonlupastanın çocuğu olmuyormuş vah vah' diye
Kadın haketmiş ama iyi yapmışsın.
Şimdi sen belki olmuyor dedin ya, ohoo senin dedikodunu yapar herkese 'limonlupastanın çocuğu olmuyormuş vah vah' diye
Kadın haketmiş ama iyi yapmışsın.
İnan ki yapar, o teyzede o potansiyeli gördümKoptum..... Limonlupastanın bebesi olmuyormuş![]()
sesli gülüyorum.....
ben de bunun için yaptım. ben bu konuda takıntılı değilim. daha çocuk yapma girişimim bile olmadı. bilinçli yani çocuğumun olmaması. inş bu sene düşünüyorum. ama gerçekten isteyipte olmayan üzülen insanlar var çevremde.bu şekilde olan insanlşara sormaz belki diye böyle sert cevap verdim. bilsin haddini azıcık
Aynen öyle, ama bu yaşlı teyzeler çocuğu olmayan ya da yapmak istemeyen kadınlara çok kaba davranıyor. Onlar kaba davranırken sen niye kibar olasın, valla çok iyi yapmışsın.İsetdiğini söylesin istediği dedikodumu yapsın. Umrumda olmaz ki. Zira bir insanın çocuğunun olmaması ayıp veya komik kötü birşey değil. böyle şeyleri diline dolayanlar utansın.
Ağzına sağlık iyi etmişsin bir daha asla ağzını açıp soramaz.Hayır anlamadığım ona ne ki sanki bakımını üstlenecek patavatsız insanlara en güzel cevap anladığı dilden vermek.Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Gercektennnya insanlar böle işte kendisine yapsan ayıp ama kendisi yapabilir milletin derdi özellikle şu komşuları acaip geriyor bizim mutfağımızı izleyip bana neden siz kahvaltıda yumurta yiyorsunuz hep diyen komşum bile oldu![]()