• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayır Sanane....

4 aylık evliyim sürekli bu soruya cevap veriyorum.
Telefon çalıyor açıyorum,alo çocuk yok mu daha :KK57:
Hiçbir cevapla tatmin olmuyolar.

Maddi manevi hazır olmak istiyoruz deyince o rızkıyla gelir sen yap diyolar.
Yaşım da 23 daha,niye evliliğimin tadını çıkarıp anneliğe hazırlamadan yapayım ki.
Bu yaşta hazır değilim diyorum,ne var çocuk kendi kendine büyüyomuş yemek ver altını değiştir daha ne var ki diyolar :KK53:
İnsan baskı hissediyo üstünde,bu kadarını tahmin etmemiştim.

Birinden hıncımı alıcam ama kime denk gelir bilmem :-)

insanlar halden anlamazlar işte.dediğin gibi belki çocuğu olmuyor insanın.ve bu da ne kadar yıpratıcı bir durum ama emrakalrı yüzünden bunu önemsemiyorlar bile.

4 aylık evliyim sürekli bu soruya cevap veriyorum.
Telefon çalıyor açıyorum,alo çocuk yok mu daha :KK57:
Hiçbir cevapla tatmin olmuyolar.

Maddi manevi hazır olmak istiyoruz deyince o rızkıyla gelir sen yap diyolar.
Yaşım da 23 daha,niye evliliğimin tadını çıkarıp anneliğe hazırlamadan yapayım ki.
Bu yaşta hazır değilim diyorum,ne var çocuk kendi kendine büyüyomuş yemek ver altını değiştir daha ne var ki diyolar :KK53:
İnsan baskı hissediyo üstünde,bu kadarını tahmin etmemiştim.

Birinden hıncımı alıcam ama kime denk gelir bilmem :-)
çocuk rızkıyla gelirmiş tamam da ne miktarda :) 5-6 çocuklu ailelere bak onların zengin olması lazım o mantıkla

Ay banada sorarlardi sinir gelirdi. Okadar tiksindim ki hamileyken bile aileler haric kimseye soylemedim. 5aylik hamileyken ogrendi herkes.

evleneli daha 1 ay benimde , Her gören şakada olsa ciddi de olsa bi bebk muhabbeti geçiyor.Bazen of diyorum bende ama boşverin takmayın bu tipler çok.Heleki evlenip 1 sene çocuk yapma direk çocugu olmuyor bunun gözüyle bakan insanlarda çok malesef.
Takma canım boşver...

Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Ay ayni dert benim basimda da var. Babamin bi yengesi beni her gördüğünde soruyo ama boyle kinayeli kinayeli. Bi keresinde yenge belki olmuyo ben söylemek istemiyorum kimseye,niye surekli yargiliyosun dedim (ki hic denemedik bile oluyo mu olmuyo mu onu da bilmiyorum) biraz durulur gibi oldu. En son gecen bi olay anlatiyorum iste cok hastayim dedim o kadar midem bulaniyo ki yemegi isitmasini esimden istedim falan aaa dedi adam da sevinmistir karim hamile mi acaba diye dedim yenge adamin ne yaptigindan haberi yok mu da beklentiye girsin :KK14:ay genclik ne olmusmus ayol ar namus kalmamis diye cik cikladi beni:KK48::KK48: ahahah sen benim cinsel hayatima karisirken bisey yok ben cevap verince olay olacak yok ya:KK47:

Durumu kotulerin daha cok cocugu var. (bu bi genellemedir)

çok amiyene bir tabir olacak ama "zengin pasarıysa, fakir karısıyla oynar" derler.
bu mevzunun sonu yok, hatta öyle bir hal alıyorki bazen eşinin yanında soruyorlar, hatta bir keresinde bende espiri ile "yapamıyoruz biz" demiştim, bir daha da sormadılar. Herkes bi haddini bilecek bilmeyene de bildirilecek .

Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum

hahaha çok iyi ya :70:

Bida sorarsa ,
"Senin menopoz ne zaman" de..

Menapoza girmiş zaten.
Ay ayni dert benim basimda da var. Babamin bi yengesi beni her gördüğünde soruyo ama boyle kinayeli kinayeli. Bi keresinde yenge belki olmuyo ben söylemek istemiyorum kimseye,niye surekli yargiliyosun dedim (ki hic denemedik bile oluyo mu olmuyo mu onu da bilmiyorum) biraz durulur gibi oldu. En son gecen bi olay anlatiyorum iste cok hastayim dedim o kadar midem bulaniyo ki yemegi isitmasini esimden istedim falan aaa dedi adam da sevinmistir karim hamile mi acaba diye dedim yenge adamin ne yaptigindan haberi yok mu da beklentiye girsin ay genclik ne olmusmus ayol ar namus kalmamis diye cik cikladi beni ahahah sen benim cinsel hayatima karisirken bisey yok ben cevap verince olay olacak yok ya

Ben de aynı durumdayım eşimin akrabaları özellikle kv soruyordu sürekli. Ben de bilmiyorum oluyor mu olmuyor mu zira hiç denemedik. Akraba kısmının özellikle kv nin ağzını eşim kapattı. Gerçekten çok düşüncesiz insanlar. bu ağzının payını verdiğim kişi de kötü niyetli soruyor hissediyorum çünkü çok kıskanç ve sürekli övünmeyi seven fesat biri.
Hatta 2 ay önce sitenin bahçesinde komşularım oturuyordu selam verdim ayak üstü işte akşama ne yapalım diye konuşuyorduk sen napcan falan sordular dışarda yiycez demiştim. bu kadın hemen atladı nerde falan işte baydöner var burda yemek yenilebilecek yerleden biri, bu kadın hemen atladı kocam bizi xxx otelden aşağısına götürmez dedi. böyle biri işte..

çocuk rızkıyla gelirmiş tamam da ne miktarda :) 5-6 çocuklu ailelere bak onların zengin olması lazım o mantıkla

Aynen öyle. Bi de rızkıyla gelir deyip doğurmak nasıl bi rahatlıktır, daha hamileyken başlıyo masraflar. bunun önünü arkasını düşünmek lazım, artık eskisi gibi değil hiçbir şey. Tamam rızkını Allah verir ama azcık da düşünmek hazırlıklı olmak lazım sanki :)

Bizde son zamanlarda aciyan gozler hissesiyorum uzerimde, ayy olmuyo heralde yazik tarzi..ya denemedim bile, bidaha biri sorarsa bende aynini diyim valla :))

Maalesef o kadar ince düşünemiyorlar evlenince illa hemen çocuk olacak olmayınca yook mu ne zaman yapacaksınız ya belki olmuyor ne yani. Onlara ne gerçekten de. Benim de yok tedavi görüyorum bırakın komşuıları olmadığını tedavi gördüğümü bilen akrabalardan bile hadi yok mu olmuyor mu diyen var yani yok oluyor da 8 senedir keyfe bekliyorum kaldı ki istemeyedebilirim herkes çocuk yapacak kuralı mı var.

O komşu partisi önceden çocuğu yokmu diye konuşuyodu, şimdi 'aaaa deliye bak ayol ' diyerek konuşuyolardır. Bide diyolardır çocuğu yok iyice psikolojisi bozulmuş:KK48: bu akşam meraklı komşuları kimse tutamaz, sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz:-)

• Beğen
Reactions: nio
Back
X