- 18 Ekim 2012
- 302
- 163
- 103
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
bir arkadaşım anlatmıştı. bi tanıdığının ikizleri varmış, parkta kadının biri sokulmuş yanlarına, "Allah mı verdi yoksa ilaçla mı oldu bunlar?" demiş. çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok deyince aklıma geldi. ah bu kadınlar, kadınlarımız... bitmez tükenmez soruları...Konuş canım konuş...Çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok ya.. Bıktım valla ben de
Valla ya.. sanki tedaviyi o edicekİşte en güzel soru da bu; hayatımın sorusu.. Ayy deliricimmm
Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
bir arkadaşım anlatmıştı. bi tanıdığının ikizleri varmış, parkta kadının biri sokulmuş yanlarına, "Allah mı verdi yoksa ilaçla mı oldu bunlar?" demiş. çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok deyince aklıma geldi. ah bu kadınlar, kadınlarımız... bitmez tükenmez soruları...
Klomenle oldu deseymiş, o nasıl soru ya ayyy bayılazammmbir arkadaşım anlatmıştı. bi tanıdığının ikizleri varmış, parkta kadının biri sokulmuş yanlarına, "Allah mı verdi yoksa ilaçla mı oldu bunlar?" demiş. çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok deyince aklıma geldi. ah bu kadınlar, kadınlarımız... bitmez tükenmez soruları...
bizim bir komşu var (ya dedikodu oluyor mu bilmiyorum kimse kimseyi tanımıyor ama)
yeni evli bi genç kadın 30 lu yaşlarda bi diğer komşumda 40 lı yaşlarda ve 5 çocuğu var..
bu yeni evlenen kıza sürekli yap yap çocuk yap bitane yap yaşın geçiyor bak olmaz ha! yap çocuk yap sen yap en kısa sürede vs.. diye diye kızı bezdirdi.
en son kızın arkasından diyor ki yapsında bir tane bakalım öğlen 1 e kadar uyuyabiliyor mu!
rahat rahat gezebiliyor mu!
bu yollardan herkes geçecek ben aynen böyle kaldım
kadın meğer o kızı hem yeni evli hem uyuyor rahatça geziyor diye çekemiyormuş kendisi itiraf etmese aklıma gelemzdi
bir arkadaşım anlatmıştı. bi tanıdığının ikizleri varmış, parkta kadının biri sokulmuş yanlarına, "Allah mı verdi yoksa ilaçla mı oldu bunlar?" demiş. çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok deyince aklıma geldi. ah bu kadınlar, kadınlarımız... bitmez tükenmez soruları...
polikistik over, hidrosapenks, azospermi falan desen mal gibi kalırlar amaValla ya.. sanki tedaviyi o edicek
kusura bakmayın ama kahkaha attımbir arkadaşım anlatmıştı. bi tanıdığının ikizleri varmış, parkta kadının biri sokulmuş yanlarına, "Allah mı verdi yoksa ilaçla mı oldu bunlar?" demiş. çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok deyince aklıma geldi. ah bu kadınlar, kadınlarımız... bitmez tükenmez soruları...
Hiç takma kafana. Olur veya olmaz Allah nasıl uygun gördüyse öyle olsun. Hayatta en büyük korkum hayırsız bir evlada sahip olmak evlatla imtihan olmak. Allah evladın da hayırlısını versin yok başımı ağrıtacak, kötü bir insan olacaksa Allah bana evlat vermesin. Hayırlısını versin zira evlatla imtihan çok zor yakından şahit olduğum insanlar var.
Ha sorana gıcık oluyor insan zira sanane . ben özel alanıma müdahaleye kızıyorum.
Canım gecen uzun zamandır görmediğim eski bi komsunun bana ilk sorusu "olmuyo mu,yapmıyo musun" oldu :):) Hayır nerdeyse 24 saatimi birlikte geçirdiğim samimi arkadaşımın 6 yıldır çocuu olmuyo onun yanında bi de böle dengesizler konusunca o kadar üzülüyorum ki.Annelik evet eminim çok güzeldir,bu kadar kadın yanılıyor olamaz ama çok da hassas bi konu herkes çoğunluk gibi düşünmek zorunda mı?Konuş canım konuş...Çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok ya.. Bıktım valla ben de
iyiki o cevabi vermissin miymiy etmemissin. tebrik ederim :*Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Sonra çocukları evermiyecen mi? Torun var mı.....of of of bitmez bitmezOhhhhh çok iyi yapmışsınız.Toplum baskısı malesef hepimize uygulanıyor.Mesela banada sürekli niye evlenmiyorsun diyorlar?Evlensem bu seferde çocuk ne zaman derler,sonra ikinciyi sorarlar.Bitmez yani
Aynen zaten benim en sinirlendiğim konu. Ben bu yaşıma gelmişim meslek sahibi olmuşum bir sürü karar vermişim hayatımda bırak bir çocuk isteyip istemiceme ben karar vereyim. Bi de öyle bi izlenim olmuş "ay yazık kocasına " falan diyolar galiba arkamdan ben böle çemkirince. Sanki ben istemiyorum da yazık kocam da mecbur kabul ediyor.Halbuki ikimiz de çocuklara bayılıyoruz ama biz eşimle evlendik evleneli (2.5 sene oldu bu arada) ailelerimizin sağlık sorunlarıyla o kdr mücadele ettik ki sadece ben annem+babamın 5 ameliyatına girdim 2 senede düşünün,keza eşim tarafında da cok ciddi hastalıklar oldu.kimsenin böle ince düşünememesi beni sinirlendiriyor.Bu kadar sıkıntının içinde ben niye stresli bir hamilelik geçireyim ki diyorum birine açılınca heee doğru diyolar bu sefer.Az düşün yani hayatımı bliyosun az düşün Allah beyin vermiş!
Canım gecen uzun zamandır görmediğim eski bi komsunun bana ilk sorusu "olmuyo mu,yapmıyo musun" oldu :):) Hayır nerdeyse 24 saatimi birlikte geçirdiğim samimi arkadaşımın 6 yıldır çocuu olmuyo onun yanında bi de böle dengesizler konusunca o kadar üzülüyorum ki.Annelik evet eminim çok güzeldir,bu kadar kadın yanılıyor olamaz ama çok da hassas bi konu herkes çoğunluk gibi düşünmek zorunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?