Hayır Sanane....

Konuş canım konuş...Çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok ya.. Bıktım valla ben de
bir arkadaşım anlatmıştı. bi tanıdığının ikizleri varmış, parkta kadının biri sokulmuş yanlarına, "Allah mı verdi yoksa ilaçla mı oldu bunlar?" demiş. çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok deyince aklıma geldi. ah bu kadınlar, kadınlarımız... bitmez tükenmez soruları...

Offff... Çok iyi yapmışsın ya. Canı gönülden tebrik ederim seni arkadaşım :)

Hayır tüp bebek yöntemiyle hamile kalınca Allah vermiş olmuyor mu haşa. töbe töbe .. Hem sanane doğursan dert doğurmasan dert. nersinden tutsan elinde kalır..

Klomenle oldu deseymiş, o nasıl soru ya ayyy bayılazammm Gerçekten böyle bir şey duymadım . Teyze, teyzeliğin dibiymiş. Bugün de bana yolda yardım ettiğim bir teyze çocuğun var mı diye sordu; teyze çok yaşlı olunca, "yok teyze, çok üzülüyom; her gün ağlıyom" dedim. Teyze bana "üzülme kızım ikizlerin olacak inşallah" dedi..bir de ultrason cihazı gibiler yaa Ayy bi doğursam da rahatlasam

Ne manyaklar var.

Leylekler getirdi diye cevap vermek en güzeli bunlara. Zeka seviyeleri anca buna yeter çünkü :)

kusura bakmayın ama kahkaha attım
manyaklıkta zirve

Ohhhhh çok iyi yapmışsınız.Toplum baskısı malesef hepimize uygulanıyor.Mesela banada sürekli niye evlenmiyorsun diyorlar?Evlensem bu seferde çocuk ne zaman derler,sonra ikinciyi sorarlar.Bitmez yani

Aynen zaten benim en sinirlendiğim konu. Ben bu yaşıma gelmişim meslek sahibi olmuşum bir sürü karar vermişim hayatımda bırak bir çocuk isteyip istemiceme ben karar vereyim. Bi de öyle bi izlenim olmuş "ay yazık kocasına " falan diyolar galiba arkamdan ben böle çemkirince. Sanki ben istemiyorum da yazık kocam da mecbur kabul ediyor.Halbuki ikimiz de çocuklara bayılıyoruz ama biz eşimle evlendik evleneli (2.5 sene oldu bu arada) ailelerimizin sağlık sorunlarıyla o kdr mücadele ettik ki sadece ben annem+babamın 5 ameliyatına girdim 2 senede düşünün,keza eşim tarafında da cok ciddi hastalıklar oldu.kimsenin böle ince düşünememesi beni sinirlendiriyor.Bu kadar sıkıntının içinde ben niye stresli bir hamilelik geçireyim ki diyorum birine açılınca heee doğru diyolar bu sefer.Az düşün yani hayatımı bliyosun az düşün Allah beyin vermiş!

Konuş canım konuş...Çocuğun var mı kadar gereksiz bir soru yok ya.. Bıktım valla ben de
Canım gecen uzun zamandır görmediğim eski bi komsunun bana ilk sorusu "olmuyo mu,yapmıyo musun" oldu :):) Hayır nerdeyse 24 saatimi birlikte geçirdiğim samimi arkadaşımın 6 yıldır çocuu olmuyo onun yanında bi de böle dengesizler konusunca o kadar üzülüyorum ki.Annelik evet eminim çok güzeldir,bu kadar kadın yanılıyor olamaz ama çok da hassas bi konu herkes çoğunluk gibi düşünmek zorunda mı?

iyiki o cevabi vermissin miymiy etmemissin. tebrik ederim :*

Benim annem yapıyordu bana aynısını. Hatta geçen hafta bununla ilgili konu açtım buraya. Hsg çekimine götürdüm annemi; valla o günden beri çenesi kapandı. Ne acılar çektiğimi gördü sonunda

Son gunlerde benımde bu konuda sinirim tavan yapmıs durumda Sen kadına bunu demıssın ya ohhh dedım valla kucuk bır rahatlama yasadım 1,5 yıllık evlıyım ılk 1 yıl aman cocuk yapmayın dıyenlerle doluydu 1 yıldan sonrada genc yaslı herkes cocuk baskısı yapıyo yakındır bende patlıcam Hadi bir kere soranlara neyse dıcemde birde bir cogu ısrar edıyo ya yapın yapın yada ne zaman yapacksınız vs dıye ayıp ya ayıp..

Herkese böyle sana ne, bana ne falan diye çıkışamazsınız yalnız o konuda baştan anlaşalım. Bu komşu sesini çıkarmamış olabilir ama birisine denk gelir, siz terslediniz diye o da sizi tersler falan kavga çıkar. İşi gücü bırakıp milletle kavga etmek de boş bir iş. Konusu açıldığı zaman "hayırlısı" deyip geçin bence. "Şu an düşünmüyoruz" diyerek de kurtulamazsınız o zaman da zaman geçiyor falan diye zırvalayacaklar.

Hayırlısı...

Çok geçmiş olsun. Bence çok mantıklı düşünüyorsun sağlıklı bir hamilelik için rahat olmak stresten uzak olmak gerek. Ben hamileliğine kadar en ince ayrıntısına kadar düşünen kadınların iyi anne olacaklarını düşünüyorum. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman dene. Rabbim hayırlı ve doğru zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin. Allah böyle düşüncesiz insanlara da akıl versin ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…