• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayır Sanane....

limonlupasta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
986
1.016
88
Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum

Tepkinde haklisin fakat herkese bu sekilde tepki veremezsin ki.

Sonu yok bunun.

Takmamayi ogrenmelisin.

takmıyorum zaten ama gerçekten gıcık oluyorum sürekli sormasından. Taktığımdan değil farkına varması ve haddini bilmesi için cevap verdim.

Bugün komşuma uğradım diğer komşularda orada toplanmış.. Bi kadın var her gördüğünde yok mu çocuk diye soruyor. Valla bu sefer dayanamadım sanane dedim sanane.. Sürekli çocuk sahibi olmayan birine niye çocuğun yok diye sormak çok ayıp dedim bunu düşünemiyormusun dedim. Belki çocuğum olmuyor belki istemiyorum sanane seni niye enterese ediyor dedim. kadın şok hiç sesini çıkaramadı ohh iyi yaptım. sizene arkadaş..Böyle insanların özel alanlarını merak eden tiplere inanaılmaz gıcık oluyorum
Hay ağzına sağlık, içimin yağları eridi. Biraz düşünceli olmayı öğrensin bu toplum yaaa....

ya başka soranlarda oluyor bazen düşünmüyorum şu ara diyorum ki gerçekten öyle. ama bu kadın sürekli soruyor merhaba demeden bu soruyu soruyor mesele bu.

İyi yapmışsın. En azından başkalarına sorarken 2 kere düşünür bundan sonra. .

ağzına sağlık. gayet güzel cevap vermişsin, kibar kibar konuşsaydın bu kadar çabuk anlamazdı, anlamamış ki zaten her gördüğünde sormuş.

ben en başından beri öyle söylüyorum zaten.Sana ne be.sen doğur.ben bakarım da demiyorum çünkü bakmam.

Back
X