- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
silebilirsin fotograflari. ikinci mesaji da 10 dk gecmeden duzenleyip kaldirabilirsin.Fake konu bu konuyu ben açmadım
Ben mi açtım?Fake konu bu konuyu ben açmadım
Ben mi açtım acaba?Fake konu bu konuyu ben açmadım
Birkaç yerden kadınlar kulübüne girdim ben açmadım.Ben mi açtım acaba?
Bunu eski konusunda hepimiz söyledikFotoğraftaki sizseniz ve dış görünüşünüze bu kadar önem veriyorsanız naçizane fikrim saç renginizi ten renginize uygun bir renk seçmeniz ve ona göre makyaj yapmanız
Ben açmadım buradaki veletin biri açtı ameliyat flan olmadım. Bu konu büyümeden kapanır inşallah kaynimin 11 yaşadı veletinin işiBunu eski konusunda hepimiz söyledikama pembe rujundan vazgeçemiyor sanırım.
Nasıl düşmanlar bunlarBen biliyorum kimin açtığını aramızda hesaplaşacağız dalga konusu olduğunu bilin sadece
Benim kızlarım ile amca oğlu 11 yaşında velet benimkiler 7 yaşında telefonum onlarda idi sabah brriNasıl düşmanlar bunlar
11 yaşında çocuk sizin hassas noktanızı nasıl biliyor tam sizin gibi konu açmış. Yemedim sanki ben.Ben açmadım buradaki veletin biri açtı ameliyat flan olmadım. Bu konu büyümeden kapanır inşallah kaynimin 11 yaşadı veletinin işi
Hanımefendi aile içi sorunlarınızı muhataplarıyla aile içinde çözseniz daha iyi olmaz mı?Ben açmadım buradaki veletin biri açtı ameliyat flan olmadım. Bu konu büyümeden kapanır inşallah kaynimin 11 yaşadı veletinin işi
konularımdan olabilir mi acaba ban yiyeceğimi bilerek mi ya da instadan çekilmiş çarpık bir resimle mi oyun oyniyacagom acaba11 yaşında çocuk sizin hassas noktanızı nasıl biliyor tam sizin gibi konu açmış. Yemedim sabki ben.
Canınız mı sıkılıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?