Hayırlı bayramlar ameliyat oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.349
3.499
133
Hayırlı bayramlar kızlar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Yuzden yağ aldırma operasyanu geçirdim. Yüzüm çok topluydu. Şu an yüzüm bana garip geliyor. Son halime henüz alışamadım. Nasıl olmuş fikir alabilir miyim teşekkür ederim. Bu eski halim Eki Görüntüle 3096137 buda son öpüyorum hepinizi

Fotoğraftaki sizseniz ve dış görünüşünüze bu kadar önem veriyorsanız naçizane fikrim saç renginizi ten renginize uygun bir renk seçmeniz ve ona göre makyaj yapmanız
Bunu eski konusunda hepimiz söyledik ama pembe rujundan vazgeçemiyor sanırım.

Ben açmadım buradaki veletin biri açtı ameliyat flan olmadım. Bu konu büyümeden kapanır inşallah kaynimin 11 yaşadı veletinin işi
11 yaşında çocuk sizin hassas noktanızı nasıl biliyor tam sizin gibi konu açmış. Yemedim sanki ben.

Canınız mı sıkılıyor acaba?

Ben açmadım buradaki veletin biri açtı ameliyat flan olmadım. Bu konu büyümeden kapanır inşallah kaynimin 11 yaşadı veletinin işi
Hanımefendi aile içi sorunlarınızı muhataplarıyla aile içinde çözseniz daha iyi olmaz mı?
Kaynınız, çocuğu, fake konular vs. Çok yersiz değil mi?

11 yaşında çocuk sizin hassas noktanızı nasıl biliyor tam sizin gibi konu açmış. Yemedim sabki ben.

Canınız mı sıkılıyor acaba?
konularımdan olabilir mi acaba ban yiyeceğimi bilerek mi ya da instadan çekilmiş çarpık bir resimle mi oyun oyniyacagom acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…