- 11 Aralık 2018
- 41.736
- 259.311
- 598
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
E siz genelde öyle resimler atıyorsunuz zaten.konularımdan olabilir mi acaba ban yiyeceğimi bilerek mi ya da instadan çekilmiş çarpık bir resimle mi oyun oyniyacagom acaba
Reşit olmayan biri burada konu açamaz diye korkutun mademkonularımdan olabilir mi acaba ban yiyeceğimi bilerek mi ya da instadan çekilmiş çarpık bir resimle mi oyun oyniyacagom acaba
Hanfendi teşrkkür ederim ben açmadım iyi günlerE siz genelde öyle resimler atıyorsunuz zaten.
Tipini suratını her şeyini ezberledim valla ben de artık. Hep de aynı soru güzel miyim! Yemin billah güzelsin dedirtip kendini tatmin etmekten zevk alıyorE siz genelde öyle resimler atıyorsunuz zaten.
Taam taam inandıkHanfendi teşrkkür ederim ben açmadım iyi günler
Güzel miymiş?Tipini suratını her şeyini ezberledim valla ben de artık. Hep de aynı soru güzel miyim! Yemin billah güzelsin dedirtip kendini tatmin etmekten zevk alıyor
Allah aşkına güzel de nolur güzel deGüzel miymiş?
Şaka şaka başa sarmayalım şimdi.
'Kuzenim yazmış' benceWhatsApp'tan birine atacağınıza buraya mı attınız acep ?
sana soran olmadı güzel olup olmadığımi eminim benim kadar bile güzel değilsin ben yazmadım diyorum anlamıyor musunBacım güzel degilsin tamam artık sal bizi ya. Napalım gönlüne göre yüz mü monte edelim yeter artık valla
S sassyassyy kanka hadi bana acı gercegi söyleyerek beni ifsalasana soran olmadı güzel olup olmadığımi eminim benim kadar bile güzel değilsin ben yazmadım diyorum anlamıyor musun
Hayır bneBen mi açtım acaba?
Kusura bakma sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim gözlerin görüyorsa zaten fotoğrafımda çirkin olmadığımı görmüşsündür bu konuyu ben açsam silmem kanka ok
Kime göre neye göre çirkin değilsiniz mesela? Sadece kendinizi baz alıyorsanız yatak odanıza asın fotoğraflarınızı. 14 yaşında forum keşfeden yeni yetme gibi profilinin her yanına kendini koymak “ben güzelim” değil “kendimi beğenmiyorum beni nolur övün”dür ancaKusura bakma sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim gözlerin görüyorsa zaten fotoğrafımda çirkin olmadığımı görmüşsündür bu konuyu ben açsam silmem kanka ok
Fotoğrafınızda hic güzel değilsiniz aslında amaKusura bakma sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim gözlerin görüyorsa zaten fotoğrafımda çirkin olmadığımı görmüşsündür bu konuyu ben açsam silmem kanka ok
Ayh zorla kendini depresyona sokturacaksın şimdi yine be dünya güzeliKusura bakma sana kendimi kanıtlamak zorunda değilim gözlerin görüyorsa zaten fotoğrafımda çirkin olmadığımı görmüşsündür bu konuyu ben açsam silmem kanka ok
Fake konu bu konuyu ben açmadım
Okumuş insanın çirkin demesi bile bir başka oluyor. Ne güzel kibar kibarKime göre neye göre çirkin değilsiniz mesela? Sadece kendinizi baz alıyorsanız yatak odanıza asın fotoğraflarınızı. 14 yaşında forum keşfeden yeni yetme gibi profilinin her yanına kendini koymak “ben güzelim” değil “kendimi beğenmiyorum beni nolur övün”dür anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?