- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Ayh zorla kendini depresyona sokturacaksın şimdi yine be dünya güzeli
Eki Görüntüle 3096159
Girdi bile depresyona taciz edio beni sjdjfklfkfkf
[/QUOTE evet canıma koyarsam mutlu ol hoscakal
Çirkin kalbiniz size kalsın insanlara böyle söylemeyin zira intiharına sebep olursunuz belkide benim bile hoscakalinEki Görüntüle 3096159
Girdi bile depresyona taciz edio beni sjdjfklfkfkf
Yukarıdaki yorumlarda Takıntınız var diyenler doğru dememiş mi o zaman ? İntihara sürüklenecek bişey yok çünkü bunda.Çirkin kalbiniz size kalsın insanlara böyle söylemeyin zira intiharına sebep olursunuz belkide benim bile hoscakalin
niye soruyosunuz hanimefendi onceki konunuzda da size insanlar bir suru yorum yaptilar ne kendinizi atip atip duruyosunuz?Çirkin kalbiniz size kalsın insanlara böyle söylemeyin zira intiharına sebep olursunuz belkide benim bile hoscakalin
Bu sözle intihar edecek insan öyle mi? Çok mu pamuklara sardılar sizi küçükken fanusta mı yaşadınız?Çirkin kalbiniz size kalsın insanlara böyle söylemeyin zira intiharına sebep olursunuz belkide benim bile hoscakalin
birdaha yazmiyacagim ben atmadım ağlayan Suratımı da çekip atayım istersenizniye soruyosunuz hanimefendi onceki konunuzda da size insanlar bir suru yorum yaptilar ne kendinizi atip atip duruyosunuz?
En sevdiğim fotoğraf türü. Bence at. Ben ağlayınca çok güzel oluyorum mesela dudaklarım falan şişiyor bedava dolgubirdaha yazmiyacagim ben atmadım ağlayan Suratımı da çekip atayım isterseniz
11 yasinda bebe mi yuzunuzden yag aldirma ameliyati oldugunuzu bilip yazdi? of sacma sapan seyler artik midem kalkiyor forumda ne bu yabirdaha yazmiyacagim ben atmadım ağlayan Suratımı da çekip atayım isterseniz
Ay çirkinim diye intihar edecekseniz de artık sizin akılsızlığınız. Annesiniz siz ve kocaman kadınsınız. Ergen gibi tripler bişeyler.birdaha yazmiyacagim ben atmadım ağlayan Suratımı da çekip atayım isterseniz
Benim burnumda şişiyor silmektenEn sevdiğim fotoğraf türü. Bence at. Ben ağlayınca çok güzel oluyorum mesela dudaklarım falan şişiyor bedava dolgu
11 yasinda bebe mi yuzunuzden yag aldirma ameliyati oldugunuzu bilip yazdi? of sacma sapan seyler artik midem kalkiyor forumda ne bu ya
Saka miainYukarıdaki yorumlarda Takıntınız var diyenler doğru dememiş mi o zaman ? İntihara sürüklenecek bişey yok çünkü bunda.
Bana göre Adriana Lima iğrenç o ne öyle Mesela.
bu kadar ciddiye aliyosaniz yorumlarında haklılar demektir .
Benim burnumda şişiyor silmekten
Hoşuma gitmiyor on kiloGül bacım gül kaç resmimi gördüğünü söyler misinBenim burnumda şişiyor silmekten
Hoşuma gitmiyor on kilo burun
Kaç tane resmimi gördün bu karara vardın etiketledin beni söyler misinBenim burnumda şişiyor silmekten
Hoşuma gitmiyor on kilo burun
Ben 1 video 6tane de fotoğrafını gördüm değerlendirebilir miyim??Kaç tane resmimi gördün bu karara vardın etiketledin beni söyler misin
Değerlendir canım insanlara çirkin dedikçe mutlu olBen 1 video 6tane de fotoğrafını gördüm değerlendirebilir miyim??
En çok hangisinde çirkinim onuda yaz sonra Tanrıya beraber soralım. neden beni çirkin yaratmışBen 1 video 6tane de fotoğrafını gördüm değerlendirebilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?