Hayırlı bayramlar ameliyat oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çirkin kalbiniz size kalsın insanlara böyle söylemeyin zira intiharına sebep olursunuz belkide benim bile hoscakalin
Yukarıdaki yorumlarda Takıntınız var diyenler doğru dememiş mi o zaman ? İntihara sürüklenecek bişey yok çünkü bunda.
Bana göre Adriana Lima iğrenç o ne öyle Mesela.

bu kadar ciddiye aliyosaniz yorumlarında haklılar demektir .

birdaha yazmiyacagim ben atmadım ağlayan Suratımı da çekip atayım isterseniz
11 yasinda bebe mi yuzunuzden yag aldirma ameliyati oldugunuzu bilip yazdi? of sacma sapan seyler artik midem kalkiyor forumda ne bu ya

birdaha yazmiyacagim ben atmadım ağlayan Suratımı da çekip atayım isterseniz
Ay çirkinim diye intihar edecekseniz de artık sizin akılsızlığınız. Annesiniz siz ve kocaman kadınsınız. Ergen gibi tripler bişeyler.
Ben de eskiden bebek gibiydim doğumdan sonra on kilo yapıştı bana peşimi bırakmıyor. Ama şişko dediler diye ölmeye fln kalkmıyorum. Tombulum mutluyum kapalım uani.

39 yaşındayım konu nerden açılır zor bulmuşum 11 yasindaki çocuk nasıl gelipte konu açabiliyor

11 yasinda bebe mi yuzunuzden yag aldirma ameliyati oldugunuzu bilip yazdi? of sacma sapan seyler artik midem kalkiyor forumda ne bu ya
Saka miain

Dış görünüşünüz ile ilgili probleminiz mi var? Sizi güzel görmeleri bu kadar önemli mi?

Konuda başlık dışında yazan bir şey yok, yorumda da bir foto var. Ama herkes mevzuyu anlamış bir şeyler yazıyor. Bir ben fransız kaldım sanırım olaya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…