• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayırlı bir eş

Allah kolaylık versin inşallah iyi insanlar çıkar karşına mutlu olursun.
Annen için bir tavsiyem olacak büyük şişelerde satılan hindistancevizi yağı var gün içinde 3 kaşık tükettir.
Bir arkadaşımın kayınvalidesi bu hastalıktaydı tuvaletini bile yapmayı bilmiyordu doktor tavsiye etmiş ve çok şükür çok iyi geldi 2 ay gibi bir sürede bile baya düzelme yaşadılar.
Biz bile tüketiyoruz evde çok faydalı bir yağ.

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah,helal süt emmis bir insanevladi çıksın karşınıza...Anneciğinize misler gibi bakmış ele güne muhtaç etmemissiniz ya bu dünyadaki tüm güzellikler sizin olsun inşallah...sabır kardeşim...

Annen için bir tavsiyem olacak büyük şişelerde satılan hindistancevizi yağı var gün içinde 3 kaşık tükettir.
Bir arkadaşımın kayınvalidesi bu hastalıktaydı tuvaletini bile yapmayı bilmiyordu doktor tavsiye etmiş ve çok şükür çok iyi geldi 2 ay gibi bir sürede bile baya düzelme yaşadılar.
benim annem uzun zamandır hasta şimdi konuşamyor yürümüyor herseyi denedik acıkcası care olmadı hersey ALLAH tan tıp ın bu hastalığa care bulması tek temennim baska insanlar üzülmesin zor bir hastalık amin cok sagolun

benim annem uzun zamandır hasta şimdi konuşamyor yürümüyor herseyi denedik acıkcası care olmadı hersey ALLAH tan tıp ın bu hastalığa care bulması tek temennim baska insanlar üzülmesin zor bir hastalık amin cok sagolun
Yinede deneyin derim mutlaka tıbbın çare olamadığı yerlerde alternatif tıp herzaman işe yarar.

ne güzel mutlu insanları görmek mutlu bir yuva kurmak mutluluk bana ne kadar uzak uzun yıllardır alzheimer hastası anneme bakmaktayım küçük yaşımdan beri yeni tasındıgım sehirdede yanlızım bir mutsuzluk aldıı beni ALLAH iyi insanlar cıkarır karsıma inşaALLAH 1 kac iyi arkadas iyi bir eş daha ne isterim ki hayattan ve saglık en önemlisi tabi.
İnşallah Rabbim tam kalbine göre bir insan çıkarır tez zamanda. Hem seni sevip kollayacak, hem anneciğine de merhametli olacak bir eş olsun.

Biz bile tüketiyoruz evde çok faydalı bir yağ.
Canım evet o yağ çok güzel, ama 3 kaşık direkt içiyor mu? Ağır olmaz mı ki?

evvelden havuc suyu cok içirdik ama o hastalıktan korunmak amacıyla dediler .kendi akrabalarımız bile arayıp sormuyor bizi annem hastalandıktan sonra o misafirle dolup tasan evimiz bombos kaldı yıllarca.yagıda denerim cok sagolun

Canım evet o yağ çok güzel, ama 3 kaşık direkt içiyor mu? Ağır olmaz mı ki?
Yok direk içmiyor sabah balla karıştır mesela öğlen salata yada çorbasına at öyle tüketiliyor.bir zararı olmaz kolestrolü bile dengeleyen bir yağ internettende bakabilirsin daha detaylı bilgiler var.
Ben yakinen gördüğüm için tavsiye ettim inşallah iyi gelir.

konu sahibi bende aynı durumdayım çok şükür benim herhangi bir sıkıntım yok senin durumun daha kötüymüş geçmiş olsun bende aynen hayırlı bir eş istiyorum yalnızlık çok zor ben ailemden başka bir şehirdeyim bu yüzden yalnızım :(

konu sahibi bende aynı durumdayım çok şükür benim herhangi bir sıkıntım yok senin durumun daha kötüymüş geçmiş olsun bende aynen hayırlı bir eş istiyorum yalnızlık çok zor ben ailemden başka bir şehirdeyim bu yüzden yalnızım :KK43:
ben izmirdeyim siz aile her zaman destekçi benim erkek kardesim var şükür destek oluyor baska kimseden destek görmedim maalesef

cevrenizde iyi bir insan varsa içkisi kumarı olmayan düzgün bir insan bana özelden mesaj atabilirsiniz burda bu yanlış anlaşılmaz umarım ben kendi tanıdıklarım hiç ilğilenmedikleri için bunu sormak durumunda kaldım kusura bakmayın evden bile dışarı cıkamayan bir insanım

Yok direk içmiyor sabah balla karıştır mesela öğlen salata yada çorbasına at öyle tüketiliyor.bir zararı olmaz kolestrolü bile dengeleyen bir yağ internettende bakabilirsin daha detaylı bilgiler var.
Ben yakinen gördüğüm için tavsiye ettim inşallah iyi gelir.
Ben de kati halinde cok seviyorum, dedigin gibi ekmek balla falan muthis oluyor.
Insallah konu sahibi de denesin fayda gorsun. Tesekkurler paylasim icin :)

Çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin annenize. size de sabır ve hayırlı bir hayat nasip etsin.

Back
X