Hayırlı bir yuvam olsun istiyorum.

Kızlar daha öncede açmıştım bu konuyu. Ama şu karantinadan dolayı iyice yalnızlıktan bunaldım. Geceleri kötü kötü rüyalar görmeye başladım. Neden benim de gönlüme düşecek birisi karşıma çıkmıyor diyorum. Yaşım 35 oldu. Ben de anne olmak istiyorum. Eve geldiğimde koştur koştur yemek yapacağım, haftasonları dışarı birlikte çıkabileceğim, ne bileyim zaman zaman beni delirtecek bir ailem olsun istiyorum. Ne olur dualarım kabul olsa. Sizlerle dertleşmek istedim. Umutsuzluğa kapıldım sanırım biraz.

Allah gönlünüze göre versin. Mutlaka bir hayır vardır.

Ayy çok heyecanlı acaba hangisini seçeceksiniz, çok zor bir seçim. Merakla bekliyorum.

Ay bunlar keser mı üst düzey diplomat bekliyor bence.. Bu kadar meslek meslek deyince aslında Linkedinde takılması gerekli diye düşündüm : )))

Ayrıca Facebook ve Instagram mesleği daha belli edici platformlar değil mi network gözüküyor çünkü bunlarda yazan yalan da tinder mı doğru bu kıyaslamaya beynim yandı

Son düzenleme:
Hiçbir şey vaktinden önce olmuyor. Öyle pek matah bişey de değil zaten evlilik. Ama gel gör ki bekarken herkes "benim evliliğim farklı olacak" diyor. 😂😂 Yaşayıp görmek gerekiyor.
Bilmiyorum. Vakit çabucak gidiyor gibi bir panik hali var. Kendi evim, yuvam olması çok güzel bir şey değil mi? Bir de en güzeli anne olmak. Çok istiyorum anne olmayı.

34 te evlendim o yasa kadar evde kalmış muamelesi gördüm gece uykularımdan sıçrardım uyuyamazdim krize girerdim nerdeyse tatile giderdim kafam dagilsin diye denizde yuzerken bile aklima gelirdi hiçbir seyden zevk alamazdim neyse evlendim cok şükür şimdi birde çocuğum var kafaya takmaya degmez inan herşeyin hayırlısı bak şimdi kanser hastasiyim beterin beteri var Allah bir dert verdi geçmişteki tum dertlerimi unuttum herşeyin hayırlısı sağlıktan kıymetli birşey yok su hayatta sağlığın kıymetini bil gez dolaş ama internet uzak dur ordan arama tüm sahtekarlar orda Allah tez zamanda hayırlı kapılar acar

şuan şu mesajinizi evlilik yil donumunde severek evlendigim babasinin gozunun onunde halilari boyamis kizimin boyadigi yerleri sildikten sonra okuyorum.
seveceksenizde adam gibi adam sevin böyle benim gibi sinirden stresten helak olmayin.
sıkmaktan dişleriniz bir birine geçmesin.
evlenmek meziyet değil arkadaşım.
hele bizim erkeklerimiz gibi kirli donunu yikayacak birini bulmak icin evlenen erkeklerle hic meziyet degil.
ye iç keyfine bak.

34 te evlendim o yasa kadar evde kalmış muamelesi gördüm gece uykularımdan sıçrardım uyuyamazdim krize girerdim nerdeyse tatile giderdim kafam dagilsin diye denizde yuzerken bile aklima gelirdi hiçbir seyden zevk alamazdim neyse evlendim cok şükür şimdi birde çocuğum var kafaya takmaya degmez inan herşeyin hayırlısı bak şimdi kanser hastasiyim beterin beteri var Allah bir dert verdi geçmişteki tum dertlerimi unuttum herşeyin hayırlısı sağlıktan kıymetli birşey yok su hayatta sağlığın kıymetini bil gez dolaş ama internet uzak dur ordan arama tüm sahtekarlar orda Allah tez zamanda hayırlı kapılar acar
Canım çok geçmiş olsun. Senin için dua edeceğim.

şuan şu mesajinizi evlilik yil donumunde severek evlendigim babasinin gozunun onunde halilari boyamis kizimin boyadigi yerleri sildikten sonra okuyorum.
seveceksenizde adam gibi adam sevin böyle benim gibi sinirden stresten helak olmayin.
sıkmaktan dişleriniz bir birine geçmesin.
evlenmek meziyet değil arkadaşım.
hele bizim erkeklerimiz gibi kirli donunu yikayacak birini bulmak icin evlenen erkeklerle hic meziyet degil.
ye iç keyfine bak.
Evliliğe hiç bu açıdan bakmamıştım. Yani dışardan tüm evlilikler mutlu mesutmuş gibi geliyor. Arkadaşlarımın sosyal medyada fotolarını görünce çok imreniyorum.

Anne olmak istemeniz doğal, umarım hayırlı bir kısmet çıkar evlenirsiniz annede olursunuz. Ama eviniz isiniz varsa hıc üzülmeyin zira hayatınız milyonlarin hayalidir.

Evlenmiş ve ayrılmış,Şuan çocuğumla tek yaşayan bir insan olarak diyebilirim ki, evlenmiş olmak için evlenmek bir marifet değil çoğu erkek düzeni olsun işleri yapılsın mantığıyla evliliğe bakıyor.
Valla ne yalan söyleyeyim insanın tek düzeni olması, istediğini yapabilmesi güzel bir duygu,rahat ve özgürsün bu saatten sonra biriyle aynı evi paylaşabilmem için Deliler gibi aşık olmam falan lazım 🤣 sevgililik en iyisi bence tabi istisnalar mutlaka vardır

Evliliğe hiç bu açıdan bakmamıştım. Yani dışardan tüm evlilikler mutlu mesutmuş gibi geliyor. Arkadaşlarımın sosyal medyada fotolarını görünce çok imreniyorum.
istersen sana şuan çok mutlu bir aile pozu atabilirim
dişaridan bakinca bizde sorunsuz mutlu bir çiftiz hiç bir problemimiz yok ama sen gel birde bana sor.
gercekten mutlu olan cift var mi evet eminim vardir.
ama cocuk yapmak icin iki mutlu cift pozu vermek icin evlenilmez.
agrisiz başin ağrir.
diyosun ya isten kostur kostur geleyim yemek yapayim vs.
butun hayat bundan ibaret
cok zenginsindir canin isteyince esinde uyumluysa kacarsin ayda bir 2 3 gun bir yere yada yilda 2 3 kez.
aman bugun disarda yiyelim dediginde verecegin en kotu 100 lira sana dokunmayacaksa esinde gezmeyi yemeyi icmeyi seviyorsa belki mutlu olursun
ama aradigin hayat isten geleyim haldir huldur yemek yapayim oturup 2 3 saat cocugumla oynayayim bunlar sadece hayalde guzel.
hergün rutine binsin cikardigi corabi kirli sepetine atamayan,analari tarafindan (toplumun %80 i) aman oglum erkek cocugu eli sicak sudan soguk suya sokulmasin diye buyutulen şuan ki erkeklerle çok zor
adamlar çok afedersin dışkisini yaptigi klozeti temizleme ozurlu senin kurdugun hayallere bak.
hayata bakis acini degistir
hergun yemek yapacagin bir kocadan ziyade aman ya bugunde peynir ekmek yeriz oturup bir film acalim diyecek, hadi gidip disarda bir cay icelim diyecek yemek yaparken yapmasina gerek yok sadece teklifte salatani yapayimmi canim diyecek erkekleri düsün.
işten gelip yemek yapmayi sen kendine görev bellemişsin bunun sadece senin görevin olmadigini sana ögretecek bir eş adayi duşun.
bekarlik hayatimi özlüyorum keyfim için hobim oldugu icin yemek yaptigim yaparken icine sevgimi kattigim yemekleri.
temizlik yaparken ardimdan ortaliga birakilmis gaz kokusunun olmadigi mis gibi deterjan kokan hayatimi. evlilikteki guzel sey cocuk onunda biz tadina varamiyoruz iş yapacagim yemek yapacagim geri toplayacagim tuvaleti fircalayacagim derken cocukla ilgilenemiyorum bazen.
diyeceksin ki yapma sende arkadasim birak ozaman sa cocugun ve kendinin mikrop kapma ihtimali seni yiyor.
cok ciddi soyluyorum ye ic keyfine bak.
olmadi diye uzulme vallahi degmez billahi degmez ya.

Bak kardeşim. Benim eşim çok çok iyidir. Belki dünyanın en iyi adamıdır. Ama ben ikidebir onunla olan resimlerimizi sosyal mecralarda yayın etmiyorum.

Facebook yok benim.

Instagramda satış sayfam var. Kişisel fotoğraf paylaşmıyorum.

Ha kişisel hesabim olsaydı da ikidebir paylaşmazdım.

Bi insan ikidebir bir seye vurgu yapıyorsa orda sorun vardir. savunma yapıyorsan suçlusundur hesabı.
Neden bu çok mutluyuz ispatı çalışması?

Benim de var çok mutluluk pozu veren bir arkadaşım. Onun hayati bende olsa beni çoktan tımarhaneye yatırmışlardı. Ama görsen öyle bir mutluluk ve kusursuzluk tablosu çiziyor ki.. bilmesem ben de inanırdım.

Evlenmiş ve ayrılmış,Şuan çocuğumla tek yaşayan bir insan olarak diyebilirim ki, evlenmiş olmak için evlenmek bir marifet değil çoğu erkek düzeni olsun işleri yapılsın mantığıyla evliliğe bakıyor.
Valla ne yalan söyleyeyim insanın tek düzeni olması, istediğini yapabilmesi güzel bir duygu,rahat ve özgürsün bu saatten sonra biriyle aynı evi paylaşabilmem için Deliler gibi aşık olmam falan lazım 🤣 sevgililik en iyisi bence tabi istisnalar mutlaka vardır
İşleri yapılsın diye evlenmek mi??? Allahım erkeklerin olaya böyle baktığına inanamıyorum.

Back
X