Evliliğe hiç bu açıdan bakmamıştım. Yani dışardan tüm evlilikler mutlu mesutmuş gibi geliyor. Arkadaşlarımın sosyal medyada fotolarını görünce çok imreniyorum.
istersen sana şuan çok mutlu bir aile pozu atabilirim
dişaridan bakinca bizde sorunsuz mutlu bir çiftiz hiç bir problemimiz yok ama sen gel birde bana sor.
gercekten mutlu olan cift var mi evet eminim vardir.
ama cocuk yapmak icin iki mutlu cift pozu vermek icin evlenilmez.
agrisiz başin ağrir.
diyosun ya isten kostur kostur geleyim yemek yapayim vs.
butun hayat bundan ibaret
cok zenginsindir canin isteyince esinde uyumluysa kacarsin ayda bir 2 3 gun bir yere yada yilda 2 3 kez.
aman bugun disarda yiyelim dediginde verecegin en kotu 100 lira sana dokunmayacaksa esinde gezmeyi yemeyi icmeyi seviyorsa belki mutlu olursun
ama aradigin hayat isten geleyim haldir huldur yemek yapayim oturup 2 3 saat cocugumla oynayayim bunlar sadece hayalde guzel.
hergün rutine binsin cikardigi corabi kirli sepetine atamayan,analari tarafindan (toplumun %80 i) aman oglum erkek cocugu eli sicak sudan soguk suya sokulmasin diye buyutulen şuan ki erkeklerle çok zor
adamlar çok afedersin dışkisini yaptigi klozeti temizleme ozurlu senin kurdugun hayallere bak.
hayata bakis acini degistir
hergun yemek yapacagin bir kocadan ziyade aman ya bugunde peynir ekmek yeriz oturup bir film acalim diyecek, hadi gidip disarda bir cay icelim diyecek yemek yaparken yapmasina gerek yok sadece teklifte salatani yapayimmi canim diyecek erkekleri düsün.
işten gelip yemek yapmayi sen kendine görev bellemişsin bunun sadece senin görevin olmadigini sana ögretecek bir eş adayi duşun.
bekarlik hayatimi özlüyorum keyfim için hobim oldugu icin yemek yaptigim yaparken icine sevgimi kattigim yemekleri.
temizlik yaparken ardimdan ortaliga birakilmis gaz kokusunun olmadigi mis gibi deterjan kokan hayatimi. evlilikteki guzel sey cocuk onunda biz tadina varamiyoruz iş yapacagim yemek yapacagim geri toplayacagim tuvaleti fircalayacagim derken cocukla ilgilenemiyorum bazen.
diyeceksin ki yapma sende arkadasim birak ozaman sa cocugun ve kendinin mikrop kapma ihtimali seni yiyor.
cok ciddi soyluyorum ye ic keyfine bak.
olmadi diye uzulme vallahi degmez billahi degmez ya.