Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Rubenis için okudum..
Allah beni sevdiğime kavuştursun. Onunla hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin..

Kizlar 6-7 ay oncesine kadar bende burada (eski baslikta) sizinle birlikte dualar ediyorum, cok sukur Rabbim karsima herseyiyle benim gozumde mukemmel olan bir es adayi cikardi, cok mutluyum cok sukur, kimbilir belki benim yada burada benim icin dua eden bir arkadasin duasi kabul oldu, dilerim Allahtan burada butun Yuce Rabbime el acan arkadaslarimin duualari kabul olur insallah karsina hayirli zamanda hayirli insani cikarir Rabbim.. Allah cok buyuk arkadaslar, ne erken nede gec tam zamaninda cikariyor insanin karsina tam zamaninda ummadigin bir anda kabul oluveriyor dualar..
Kendim icin dua ediyordum en cok, simdi sizler icin cani gonulden dua edicem arkadaslarim herseyin hayirlisini nasip etsin Allah :)

Allah mesut etsin arkadaşım. peki hangi duaları,sureleri okumuştun

Allah mesut etsin arkadaşım. peki hangi duaları,sureleri okumuştun

Namaz kildigimda yasin okuyordum hep
Bir arada 1 ay kadar falan her gun araliksiz 100 kere ayetel kursi, 100 kere salavat, 100 kere ya Allah diyordum, bazende Salati Tefriciye 100 kere
ama 100 kere salavat ve 100 kere ya Allah diye her gece uyumadan mutlak derim dualarima eklerim herzaman:)

Kizlar 6-7 ay oncesine kadar bende burada (eski baslikta) sizinle birlikte dualar ediyorum, cok sukur Rabbim karsima herseyiyle benim gozumde mukemmel olan bir es adayi cikardi, cok mutluyum cok sukur, kimbilir belki benim yada burada benim icin dua eden bir arkadasin duasi kabul oldu, dilerim Allahtan burada butun Yuce Rabbime el acan arkadaslarimin duualari kabul olur insallah karsina hayirli zamanda hayirli insani cikarir Rabbim.. Allah cok buyuk arkadaslar, ne erken nede gec tam zamaninda cikariyor insanin karsina tam zamaninda ummadigin bir anda kabul oluveriyor dualar..
Kendim icin dua ediyordum en cok, simdi sizler icin cani gonulden dua edicem arkadaslarim herseyin hayirlisini nasip etsin Allah :)
Allah seni de hep mutlu etsin, temiz kalbin ve güzel duaların için teşekkür ederiz, eksik etme bizi dualarından, ben de Allah'ım karşımıza tereddüt etmeden evet diyebileceğimiz doğru insanları çıkar, hayırsız olanları uzaklaştır diye dua ediyorum ama birine tereddütsüz evet diyebilmek çooook zor, ne mutlu sana ki mükemmel diyebileceğin biriyle karşılaşmışsın, Allah bozmasın, nazarlardan korusun, bizlere de aynı mutluluğu nasip etsin tez zamanda.

Bir arada 1 ay kadar falan her gun araliksiz 100 kere ayetel kursi, 100 kere salavat, 100 kere ya Allah diyordum, bazende Salati Tefriciye 100 kere
ama 100 kere salavat ve 100 kere ya Allah diye her gece uyumadan mutlak derim dualarima eklerim herzaman:)
Allah tamamına erdirsin, hem bu dünya da hem öbür dünyada mutlu etsin, ne güzel dualar etmişsin, şimdi de şükrün hiç eksik olmaz inşallah.

çok istiyordun belli ki. rabbim mutluluğunu bozmasın,bizlere de nasip etsin inşALLAH

kalbindesakli canım ALLAH tamamına erdirsin çok sevindim senin adına darısı başımıza,bende sevdgim insana kavuşabilmek için dua istiyorum senden ve arkadaşlarımızdan.kızlar tamamladım dualarınızı RABBİM kabul etsin.

Rubenis için okudum, Allah sevdiğine kavuştursun, gönlüne göre versin. Buuju ve sevgilim06 için de okuycam inşallahen kısa zamanda.

Buuju senin için de okudum Allah seni
de sevdiğine kavustursun,duaların hayırlısıyla kabul olur inşallah

Sevgilim06 senin için de okudum Allah kabul etsin, gönlünden geçen dualar kabul olsun.

rubenis için okudum Allah kabul etsin . biraz geciktim ama buujuu ve sevgilim06 içinde en kisa zamanda okuyacagim insAllah. Dun benim gunumdu okuyan olmadi sanirim :( kimse yazmamis

rubenis için okudum Allah kabul etsin . biraz geciktim ama buujuu ve sevgilim06 içinde en kisa zamanda okuyacagim insAllah. Dun benim gunumdu okuyan olmadi sanirim :( kimse yazmamis

Allah razı olsun canım..
bende senin için okudum..
listemi tamamladım..
Allah herkesin gönlüne görevesin..

Canım ben de okuycam senin için Allah'ın izniyle, benimki de 1 gün gecikmeli oldu :(

Back
X