Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1.mutsuzpunk
2.aybirgen
3.rubenis
4.buujuu
5.sevgilim06

Kızlar pts başlayalım mı fetih suresine ne dersiniz?

1.mutsuzpunk -27.05.2013 (pazartesi)
2.aybirgen -28.05.2013 (salı)
3.rubenis -29.05.2013 (çarşamba)
4.buujuu -30.05.2013 (perşembe)
5.sevgilim06 -31.05.2013 (cuma)

Katılmak isteyen olursa o zamana kadar ekleyebilirz.

Kızlar nasılsınız, hayatında bir gelişme olan var mı, dualarımızı eksik etmeyelim, birbirimize de dua edelim hep, bu arada yarın fetih suresine başlıyoruz değil mi?

bende size katilmak istiyorum kizlar.

nasil olcak fetih suresine kaç kez okuyacagiz?

Canım kimin günüyse ona herkes 1 er tane okuyacak, senle beraber 6 olduk, kişi kendisine de okursa 1 kişiye 6 tane fetih suresi okunmuş olacak.

1.mutsuzpunk -27.05.2013 (pazartesi)
2.aybirgen -28.05.2013 (salı)
3.rubenis -29.05.2013 (çarşamba)
4.buujuu -30.05.2013 (perşembe)
5.sevgilim06 -31.05.2013 (cuma)
6.umut_dolu-01.06.2013 (cumartesi)

Başladık canım bugün, mutsuzpunk senin için okudum ve dua ettim Allah kabul etsin.

konuyu bugun gördüm
benide aranıza alırsanız sevinirim
şu an dua edemiyorum ama tahminen 3 gün sonra inşallah bende dua etmeye başlıcam

Mutsuzpunk ve Aybirgen için okudum Allah kabul etsin.. Allah gönlünüze göre versin inşallah...

Kizlar 6-7 ay oncesine kadar bende burada (eski baslikta) sizinle birlikte dualar ediyorum, cok sukur Rabbim karsima herseyiyle benim gozumde mukemmel olan bir es adayi cikardi, cok mutluyum cok sukur, kimbilir belki benim yada burada benim icin dua eden bir arkadasin duasi kabul oldu, dilerim Allahtan burada butun Yuce Rabbime el acan arkadaslarimin duualari kabul olur insallah karsina hayirli zamanda hayirli insani cikarir Rabbim.. Allah cok buyuk arkadaslar, ne erken nede gec tam zamaninda cikariyor insanin karsina tam zamaninda ummadigin bir anda kabul oluveriyor dualar..
Kendim icin dua ediyordum en cok, simdi sizler icin cani gonulden dua edicem arkadaslarim herseyin hayirlisini nasip etsin Allah :)

Kizlar 6-7 ay oncesine kadar bende burada (eski baslikta) sizinle birlikte dualar ediyorum, cok sukur Rabbim karsima herseyiyle benim gozumde mukemmel olan bir es adayi cikardi, cok mutluyum cok sukur, kimbilir belki benim yada burada benim icin dua eden bir arkadasin duasi kabul oldu, dilerim Allahtan burada butun Yuce Rabbime el acan arkadaslarimin duualari kabul olur insallah karsina hayirli zamanda hayirli insani cikarir Rabbim.. Allah cok buyuk arkadaslar, ne erken nede gec tam zamaninda cikariyor insanin karsina tam zamaninda ummadigin bir anda kabul oluveriyor dualar..
Kendim icin dua ediyordum en cok, simdi sizler icin cani gonulden dua edicem arkadaslarim herseyin hayirlisini nasip etsin Allah :)

Allah mutlu mesut etsin , tamamına erdirsin.. ettin duaları kat kat sana cevirsin.. Maşallah nazar değmesin...
Benimde çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var, ona kavuşmak için aramızdaki engellerin kalkması için.. Gönlümdekini bana nasip etmesi için dua ediyorum sürekli..
Allah seçimlerimizden dolayı bizi utandırmasın. herkesi sevdiğine kavuştursun..
Arkadaşlarımızın hepsine hayırlı eşler nasip etsin..

Back
X