- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
- #2.161
HoşgeldinnnKızlar Hayırlı Cumalar,bende listeye alın,Allah sizlere hayırlı eşler evler ve evlatlar versin.duanızda olmayı bende istiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinnnKızlar Hayırlı Cumalar,bende listeye alın,Allah sizlere hayırlı eşler evler ve evlatlar versin.duanızda olmayı bende istiyorum.
amin canım aminnnnn insallah
ayyy kuzum Allah hayırlı ugurlu etsin canım hadi insallah dualarımız meyvelerini vermeye basladı insallah hersey güzel olur bu gün dua edelim bol bol birbirimize
cok sagol canım benimmmmm bacının canıııısende hep mutlu ol insallahhh göbişin bebeklerle dolsun emiiii
canlarım bu gittiğimde görüstük en samimi arkadasıyla tanıstırdı beni.ama hiç evlilik lafı etmedik en sonki olaydan dolayı.ben yüzük süprizi yapar die düsünüyodum otobüsten dönerken inanın gelene kadar içim buruk agladım.sonra kendimi alıstırdım bu duruma ona bırakdım ne zaman uygun görürse dedim teselli ettim kendimi..2 gün önce bayramda gidecenmi memlekete falan dedi.izin alcam bayram dan sonra dedi.nişan yapacaz dedi.az konustuk.daha kesin bişi yok.istemeye gelecekleri zaman 3-4 gün öncesinden haber edecek oldu.korkuyorum sevinmeye bile yüzük olayı gibi olmasından korkuyorum.hergün nas felak ayetel kürsi okuyorum dualarınıza ihtiyacım var bayramda sevinmek istiyorum Allahın yardımıyla.suan iyiyiz Allaha Şükür![]()
alllahım gönlüne göre versin canm sen yazdıkça ben kendimi görüyorm huyumuz çok benziyor inş sevdiğine kavuşursun canm benm inş benmde bebeğim olur hemen müjdeyi veririm teyzesine benmde okul başlıyor derselere çalışmam lazım malum önümüzdeki yıl kpss var hem okul hem kpss nasıl yapıcam bilmiyorum çok çalışmam lazım hem ev işleri hem koca hem dersler bu yıl işim çok zor valla birde bebiş olursa tam şenlik başlr ozamn benim gibi uykucu neyapar bilmiyorm :18::18::18: öptüm datlum
1)Eysaih-23.09.2013
2)Aybirgen-24.09.2013
3)sevgilim06-25.09.2013
Canlarım isteyen kendisini yeni listeye eklesin, ya da söyleyin ben eklerim
Hangi duaları okuyacağımıza yine birlikte karar veririz.
3 sevgılım06 olmus1)Eysaih-23.09.2013
2)Aybirgen-24.09.2013
Canlarım isteyen kendisini yeni listeye eklesin, ya da söyleyin ben eklerim
Hangi duaları okuyacağımıza yine birlikte karar veririz.
3 sevgılım06 olmus
4) Rainbyte-26.09.2013
kızlar yeni listeye beni de ekleyin ama artık hayırlı bir eş için sadece diğer hayırsızla aramızdaki her şey bitti çünkü
canım nasılsın ????
canım hiç iyi değilim moralim çok bozuk dualarınızı eksik etmeyin artık kalbimden de beynimden de bitsin gitsin