Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar Hayırlı Cumalar,bende listeye alın,Allah sizlere hayırlı eşler evler ve evlatlar versin.duanızda olmayı bende istiyorum.
Hoşgeldinnn :16: yeni listemiz 23 ünde başlıyor, başa seni yazıyorum, arada bizi takip et, 23 ünde muhakkak uğra :1: :16::16:

1)Eysaih-23.09.2013
2)Aybirgen-24.09.2013

Canlarım isteyen kendisini yeni listeye eklesin, ya da söyleyin ben eklerim :16::16::16:
Hangi duaları okuyacağımıza yine birlikte karar veririz.

amin canım aminnnnn insallah:21::21::21:

ayyy kuzum Allah hayırlı ugurlu etsin canım hadi insallah dualarımız meyvelerini vermeye basladı insallah hersey güzel olur bu gün dua edelim bol bol birbirimize:21::21::21:

cok sagol canım benimmmmm bacının canıııı:16::16::16: sende hep mutlu ol insallahhh göbişin bebeklerle dolsun emiiii:21::21::21:

canlarım bu gittiğimde görüstük en samimi arkadasıyla tanıstırdı beni.ama hiç evlilik lafı etmedik en sonki olaydan dolayı.ben yüzük süprizi yapar die düsünüyodum otobüsten dönerken inanın gelene kadar içim buruk agladım.sonra kendimi alıstırdım bu duruma ona bırakdım ne zaman uygun görürse dedim teselli ettim kendimi..2 gün önce bayramda gidecenmi memlekete falan dedi.izin alcam bayram dan sonra dedi.nişan yapacaz dedi.az konustuk.daha kesin bişi yok.istemeye gelecekleri zaman 3-4 gün öncesinden haber edecek oldu.korkuyorum sevinmeye bile yüzük olayı gibi olmasından korkuyorum.hergün nas felak ayetel kürsi okuyorum dualarınıza ihtiyacım var bayramda sevinmek istiyorum Allahın yardımıyla.suan iyiyiz Allaha Şükür :nazar::21::21::21:

alllahım gönlüne göre versin canm sen yazdıkça ben kendimi görüyorm huyumuz çok benziyor inş sevdiğine kavuşursun canm benm inş benmde bebeğim olur hemen müjdeyi veririm teyzesine benmde okul başlıyor derselere çalışmam lazım malum önümüzdeki yıl kpss var hem okul hem kpss nasıl yapıcam bilmiyorum çok çalışmam lazım hem ev işleri hem koca hem dersler bu yıl işim çok zor valla birde bebiş olursa tam şenlik başlr ozamn benim gibi uykucu neyapar bilmiyorm :18::18::18: öptüm datlum

alllahım gönlüne göre versin canm sen yazdıkça ben kendimi görüyorm huyumuz çok benziyor inş sevdiğine kavuşursun canm benm inş benmde bebeğim olur hemen müjdeyi veririm teyzesine benmde okul başlıyor derselere çalışmam lazım malum önümüzdeki yıl kpss var hem okul hem kpss nasıl yapıcam bilmiyorum çok çalışmam lazım hem ev işleri hem koca hem dersler bu yıl işim çok zor valla birde bebiş olursa tam şenlik başlr ozamn benim gibi uykucu neyapar bilmiyorm :18::18::18: öptüm datlum

hemseriyiz tabi aynı oluruz hihi:54::54: amin canım Allah sanada kolaylık versin hayırlısı ile bebişine hamiş ol en yakın zamanda canım bebiş bereketiyle gelir eve insallah hepsini kolaylıkla atlatırsın canım.ha gayret canım.okul iş kpss zor bilyom bende atlattım onları ama insallah bu zor günler sonunda hedeflerine kavusursun.insallah o müjdeyi en yakın zamanda ver canım insallah bende sana vereyim müjde insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:21::21::21:amin amin amin:21::21::21::nazar::nazar::nazar:

1)Eysaih-23.09.2013
2)Aybirgen-24.09.2013
3)sevgilim06-25.09.2013

Canlarım isteyen kendisini yeni listeye eklesin, ya da söyleyin ben eklerim :16::16::16:
Hangi duaları okuyacağımıza yine birlikte karar veririz.

Ekledim ben kendimi..sabirsizlikla bekliyorum tekrar araniza donmeyi...

11)Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar

saskinn arkadaşımızın dualarını okudum. Allah'ım eksiklerimizi tamamlasın, yanlışlarımızı düzeltsin, dualarımızı kabul eylesin inş hayırlısıyla..

Rabb'im yuvanıza huzur, mutluluk versin inşallah. Eşinizi doğru yola iletsin.. Sana, çocuklarına yüreğiyle, bedeniyle, aklıyla herşeyiyle beraber bir daha böyle kötü durumlar yaşatmamak üzere geri dönsün ve bir ömür boyu mutlu olsun inşallah. (amin)

Mevlam sabırlar versin sana.. Çocuklarına daha sarıl, onlara daha da vakit ayır böyle bir durumda onlarda huzursuz olmasın birde..

Tekrardan huzurlar diliyorum Rabb'imden yuvanız için. Allah hayırlı kapılar açsın üzüntülerinden feraha ulaşman için inşallah..

1)Eysaih-23.09.2013
2)Aybirgen-24.09.2013
3)sevgilim06-25.09.2013
4)Rainbyte-26.09.2013
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)-27.09.2013

Son düzenleme:
9)Esmeralisa:Bu dünyam ve ahiretim için hayırlı, kafa dengim olan, Allah korkusu olan hayırlı bir eş, bir yuva istiyorum Rabb'imden.. Tabi sonrasında da aynı şekilde dünyam ve ahiretim için hayırlı, eli ayağı düzgün, sağlıklı, ahlaklı evlat(lar) istiyorum Allah'ımdan..

Rabb'im bana ve benim durumumda olan herkese hayırlı eşler, yuvalar, evlatlar nasip etsin inşallah (amin)

10)Yaslikiz: Allahü Teala gönlümdeki kişi hakkımda hayırlısı ise aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Eğer hakkımda hayırlı değilse, birbirimiz için bizi hayırlı kılsın, aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Ailelerimiz, çevremiz, tanıdıklarımız, arkadaşlarımız tanıştığımız tanışacağımız herkesle güzel geçim versin ve tüm kötü insanların şerrinden korusun. Onun için dünyadaki tek kadın ben olayım, benim içinde dünyadaki tek erkek o olsun. Birbirimize olan sevgimiz, aşkımız, sadakatimiz hiç bitmesin, hiç zarar görmesin. Amiiiiiiiiiiiiiin

arkadaşlar sizlere dualarımı okudum.

şaşkın arkadaşım için dualarımı okuyorum...

Şaşkın arkadaşım inşallah eşin ve senin için hakkında hayırlı olsunn. Allah sana mutlu huzurlu sevgi dolu bir yuva nasip etsin. eşin seni üzecekse yollarınızı ayrı yazsın. ama aynı hatayı tekrarlamıyacaksa yuvanızı bozmasın. gönlünden geçen ne bilmiyoruz ama en doğrusunu allah bilir. senin için en güzel yazıyı yazsın...

1)Eysaih-23.09.2013
2)Aybirgen-24.09.2013
3)sevgilim06-25.09.2013
4)Rainbyte-26.09.2013
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)-27.09.2013
6)golge1004-28.09.2013

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım hiç iyi değilim moralim çok bozuk dualarınızı eksik etmeyin artık kalbimden de beynimden de bitsin gitsin

allah yardımcınolsun insallah allaha binlerce kez sükredecegin insan en yakın zamanda cıkar karsına:21::21::21:

Zor tabi kolay degil.gercekten o insanı konusmaya bile degmez bence.ettiğini bulmus:20:

faceyi ben pek sevmiyom kızlar herkesin herseyi ortada.ne bileyim ben artık tiksindim faceden.nerden esti bilmiyom yazdım işte:)

Canlarım moralim çok bozuk:43: Arkadaşlarıma bile anlatmaya utanıyorum bu konuyu, siz dua kardeşlerimle paylaşmak istedim, bana fikir verin lütfen:18: Benimki bana söz yüzükleri gümüş olsa olur mu diye sordu, ben çok bozuldum:50: acaba beni bukadar basit mi görüyo anlayamadım:50: Bütün arkadaşlarıma tanıdıklarıma sözde tektaş takılıyo, ben ona da kırıldığımı söyledim ama tecrübesizliğime ver falan dedi, sanki herkes 10 defa sözleniyo, onun düşünmesi gerekmez miydi bu tektaş olayını, bana nasıl istiyosan söyle dedi ama ben bana bidaha bu konu hakkında hiçbişey sorma, bilmiyosan bi bilene sor dedim, acaba benim bildiğim sözde tektaş takılır, benim çevremde hep böyle desem nasıl olur, ya da uygun bi yolu var mıdır bunu söylemenin, evlenme teklifi falan da etmedi zaten, ben bunu söyledim, evlenme teklif etmedin söz yapalım diyosun falan diye, uzaklığı vs problem etti, gerçekten şu an görevi nedeniyle çok uzak ve kısıtlı şartların olduğu bi yerde ama o böyle yapınca da ben sevgisinden emin olamıyorum, ne yapsam bilemedim, söz olmasın dedim kaç defa ama illa yapalım diyo başka bişey demiyo, sözde uyduruk bi yüzük getirirlerse de ben hem aileme hem arkadaşlarıma mahcup olurum, ne yapsam bilemedim, bana fikir verin lütfen:43:

kızlar ben bizimdebebişimiz olsun:52: ya hesabım pasif oldu 23 ne dek burdan giricem arkadasınkinden:(aybirgencin canım moralini bozma kalpler bir olsun asılır bu konular annene deme canım.siz kendi aranızda halledin.altın olması gerekmiş de adetmiş de

Son düzenleme:
Ben bizimdebeişimizolsun ya kazen beni pasif etti arkadastan giryom simdik 23 ne dek:17::14:taktı bana ya ıggggggggggggggggggggggggggggg:4:

Neyse nerdesin kızlar ya 2 sohbet edelim

Back
X