- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.261
Bu sabah Yasin okudum canım sizin için, dua da ettim, Allah'ın izniyle her şey tez vakitte düzelsin.Canım çoook üzüldümAllah izin verirse yarın yasin okuycam annen ve sizin için, Allah yardımcınız olsun, dualarımdasın.
1)Eysaih
2)Aybirgen
3)sevgilim06
4)Rainbyte
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)
6)golge1004
7)Umut_dolu
8)Asinaz
Canlarım adet olmayanların da okuyabileceği dualar okuyalım demişsiniz, haklısınız, siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben yeni bi öneri getirmek istiyorum.Herkes günü olan kişiye kendi istediği duaları okusa nasıl olur acaba :44:Sonuçta dua ediyoruz, herkes gücüne inandığı duayı okuyabilir, öylesi daha makbul olabilir gibi geliyo bana, herkes günü olana okumak istediklerini söylesin, listeye de ona göre başmlayalım. Mesela ben günü olan kişiye 1 Yasin ve 21 Ayetel Kürsi okumak isterim. Böylece herkes kendini zora sokmayacak sure ve dua neyse onu okumuş olur.
Önerim kabul edilirse herkes ne okumak istediğini söyler, ona göre bi düzenleme yaparız. Bu arada yeni listemize başlamadan önce herkes yine dualarını yazarsa çok güzel olur.
yanlis anlasilma olmasin da , cidden bazilari adini yazdirip gidiyor, acikca soyliycem mesela umut_dolu arkadasimiz onceki yani yeni tamamlanan listemize duasini bile yazmadi, arada cok da denk gelmedim yazilarina, lutfen katilim yapabilcekse bulunsun listede ve tabii ki sozum diger kisiler icin de gecerli. sonucta belli bi sayida okuyoruz, bi iki gun gec de olsa yine de bildirim yapilmali
canim ben yasin okuyabilir miyim bilemiyorum, bi de hastaligim yaklasiyor, ayetel kursi oneriyorum ben. hastalandigim vakit de kisi icin 41 salavat cekebilirim hangi salavat olursa bir de esmaul husna okurum.
adimi yazip gitmedim bastan okuyamadigim için benim gunum gelmeden beni listeden çikar dedim gunah almadan once yazilanlari iyi okursan daha iyi olur
hic kimsenin gunahini falan almiyorum umut_dolu..biraz ahir itham degil mi sence de??
bi karisiklik olmus olabilir, bizim hepimizin de gozunden kacmis senin listeden cikma istegin, kusura bakma
yeni listede yine adin var, eger katilacaksan duani belirtirsen seviniriz....
ayrica okudugun dualar icin de Allah razi olsun.
1)Eysaih
2)Aybirgen
3)sevgilim06
4)Rainbyte
6)golge1004
7)Umut_dolu
8)Asinaz
Canlarım adet olmayanların da okuyabileceği dualar okuyalım demişsiniz, haklısınız, siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben yeni bi öneri getirmek istiyorum.Herkes günü olan kişiye kendi istediği duaları okusa nasıl olur acaba :44:Sonuçta dua ediyoruz, herkes gücüne inandığı duayı okuyabilir, öylesi daha makbul olabilir gibi geliyo bana, herkes günü olana okumak istediklerini söylesin, listeye de ona göre başmlayalım. Mesela ben günü olan kişiye 1 Yasin ve 21 Ayetel Kürsi okumak isterim. Böylece herkes kendini zora sokmayacak sure ve dua neyse onu okumuş olur.
Önerim kabul edilirse herkes ne okumak istediğini söyler, ona göre bi düzenleme yaparız. Bu arada yeni listemize başlamadan önce herkes yine dualarını yazarsa çok güzel olur.
11)Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar
12)AsiNaz: Birlikte olduğum erkek arkadaşımla birbirimize layık ve hayırlıysak, Rabbim bizi birbirimize evlilik ile kavuştursun. En hayırlı zamanda, hayırlı bir şekilde bu ilişkinin adını koyalım. Ailelerimiz birbirine saygı duysun, sevsin ve hoşgörüyle kabullensin. Helalinden para kazanmayı nasip etsin de, çeyizlerimi hazırlamaya başlayalım. Rabbim hayırlı evlilik nasip etsin. Bir de Rabbimden şifa istiyorum, ağrılarım için. Allahım bana Hz. Eyüp'e verdiği gibi -ve tüm şifa arayanlara da- hayırlı şifa ve düzenli bir hayat nasip etsin. Dünyada ve ahirette sağlık ve afiyet versin.
Saskinn ve Asinaz sizlerin duasını da bitirdim. Son arkadşaımız umutdolu kaldı onuda inş. sabah namazından sonra okicam şuan fean yorgunum. Kusura bakmayın arkadaşlar geciktirdiğim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Bence canım standart selavat ve esmalar olsun yine, ayrıyeten herkes yine istediği duaları okusun. Çünkü düzenli birşeyler okunmuş oluyor. Ben mesela düzenli selavat okuyan birisi değildim böylelikle okumaya başladım gerçekten iyi oluyor. Benim düşüncelerim bunlar:) bu arada yeni listeye girme imkanım varsa gireyim:)
1)Eysaih
2)Aybirgen
3)sevgilim06
4)Rainbyte
6)golge1004
7)Umut_dolu
8)Asinaz
cok orıjınal bir fikir olmus canim haklisin
benim hastaligim yaklastigi icin ben gunu olana 41 Salavat (siz belirleyin) okuyayim bu listede. Hasta olmadigim vakitte Fatiha suresi de okumaya calisirim yine. malum okulum da aciliyor, sabahtan aksama kadar okulda gecircem, gucumun yettigince katilacagim dualara bakalim.
gunun olan arkadasimiza gunde 100 tane ayet el kursi okurum bende
En kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmak isteyenler için evlilik duası;
“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Bu salavatı her gün 51 kez okuyun.Allah isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlilikler nasip etsin.
Canım böyle de düzenli okumuş olucaz, sadece başlangıçta günü olana okumak istediğini sen belirlemiş olucaksın, sen salavat ve esmalardan seçebilirsin, seni de ekliyorum listeye, başlangıçta günü olana ne okuyacağına karar verirsin, önceden olduğu gibi o gün içinde okuyup okuduğumuzu da belirtirsek güzel olur.Bence canım standart selavat ve esmalar olsun yine, ayrıyeten herkes yine istediği duaları okusun. Çünkü düzenli birşeyler okunmuş oluyor. Ben mesela düzenli selavat okuyan birisi değildim böylelikle okumaya başladım gerçekten iyi oluyor. Benim düşüncelerim bunlar:) bu arada yeni listeye girme imkanım varsa gireyim:)
Yine sorumlu hiissedip okuruz zaten, başta söyliycez zaten ne okumak istediğimizi, liste oluşturucaz, o gün kimin günüyse gün içinde de belirticez okuduğumuzu.sana katılıyorum yaslıkız en azından bu şekilde kendimi sorumlu hissedip okuyorum ama o şekilde olursa unutulur bence en azından kendi açımdan söyleyeyim ben unuturum.
Canım listedeki herkes günü olana ne okumak istediğini belirtsin yarın, belirtmeyeni de mecburen listeden çıkarmak zorunda kalıcaz, bu ara boşluk oldu bi kaç gün ama biz eksik etmeyelim birbirimizi dualarımızdan. Perşembe başlayalım Allah'ın izniyle.Yarin basliyoruz dimi arkadaslar?
Canım böyle de düzenli okumuş olucaz, sadece başlangıçta günü olana okumak istediğini sen belirlemiş olucaksın, sen salavat ve esmalardan seçebilirsin, seni de ekliyorum listeye, başlangıçta günü olana ne okuyacağına karar verirsin, önceden olduğu gibi o gün içinde okuyup okuduğumuzu da belirtirsek güzel olur.
Yine sorumlu hiissedip okuruz zaten, başta söyliycez zaten ne okumak istediğimizi, liste oluşturucaz, o gün kimin günüyse gün içinde de belirticez okuduğumuzu.
GÜNÜ OLANA OKUNACAKLAR
1)Eysaih:
2)Aybirgen:1 Yasin+21 Ayetel Kürsi
3)Sevgilim06
4)Rainbyte:41 Salat-ı Tefriciye
5)Bizimdebebişimizolsun(Duygu):51 kez Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
6)Golge1004:
7)Umut_dolu:100 Ayetel Kürsi
8)Asinaz:
9)Yaslikiz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?