- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.281
1)Eysaih
2)Aybirgen:Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah'ım birbirimize olan sevgimizi daha da artırsın, Allah'a yakınlaşabilmekte birbirimize vesile olalım. Allah bizi harama girmekten korusun, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilelim, birbirimizin ailelerini de sevelim, onun ailesi beni sevsin, beğensin, benim ailem de onu sevsin, beğensin, Allah aileler arasına da sevgi ve muhabbet versin, evlilik aşamalarımız kolaylıklar içinde ilerleyebilsin (şu an ki planımız bayramda söz olması) herhangi bir aksilik yaşamayalım, her şey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun, Allah şeytanın vesvesesinden muhafaza etsin. Hayırlısıylaevlilik yolunda kolaylıklar içinde ilerleyip evlenebilmeyi ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin Allah. Sonrasında da mutlu olup şükredebilelim. Eğer bu kişi benim dünyam ve ahiretim için hayırlı değilse bir şekilde bir bahane çıksın ve kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bitsin. Allah bu güzellikleri benim için hayırlı olan kişi kimse onunla yaşamayı nasip etsin. Amin amin amin.
3)Sevgilim06:Ya rabbi sana yalvariyorum sevgili Peygamberim Muhammed Aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.Ey cok sevdigim Peygamberim Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbime yalvariyorum.Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbim bu Yuce Peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin
4)Rainbyte:
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):Allahım önce Senin rızan sonra benim dileğim olan; Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve bizi birbirimize hayırlı ve helal eyle Allahım amin
6)Golge1004:
7)Umut_dolu:
8)Asinaz:
Hımm anladım Aybirgen böyle de iyiymiş aslında, ben şey zannettim doğaçlama okunacak.
O zaman benden günü olan arkadaşa 1 yasini şerif + esmaül hüsna gelsin :)
Canımmm ne olduuBeni sil lütfen aybirgen hakkınızı helal edin ben basaramadım affedinInsallah sizler güzel haberler verirsiniz ama ben suan bi bunalım yasıyorum.iyi diilim.duaları okuyabilecek durumda diilim.ölüyom ben yaaa kızlarrr ölüyom artık gücüm kalmadı
affedin
Beni sil lütfen aybirgen hakkınızı helal edin ben basaramadım affedinInsallah sizler güzel haberler verirsiniz ama ben suan bi bunalım yasıyorum.iyi diilim.duaları okuyabilecek durumda diilim.ölüyom ben yaaa kızlarrr ölüyom artık gücüm kalmadı
affedin
Duanın gücüne hep inanmamız lazım, pes etmememiz lazım, Allah'tan başka gidecek kimsemiz mi var, en güzeli hep ona sığınmak, en güzeli hep dua etmek, tevekkül etmek, sonra da ondan gelene razı olmak, Allah'ım hiçbirimizi duadan ayırmasınniye pes ediyorsun yaaa benim tek ümit ışığım sizlersiniz dayanacak gücü tükenen bendim sizlerin yazdıklarını okuyordum ne zamandır kendimi toparlamak adına her şeyi yapıyorum psikiyatristlere gittim ilaç kullanmaya başladım dua ediyorum her zaman sürekli yapma böyle ne olur yapma içine kapandıkça her şey üzerine daha çok gelecek
Duygu'cum merak ediyoruz seni, inşallah kötü bişey olmamıştır ama lütfen aramızdan ayrılmaBeni sil lütfen aybirgen hakkınızı helal edin ben basaramadım affedinInsallah sizler güzel haberler verirsiniz ama ben suan bi bunalım yasıyorum.iyi diilim.duaları okuyabilecek durumda diilim.ölüyom ben yaaa kızlarrr ölüyom artık gücüm kalmadı
affedin
Duanın gücüne hep inanmamız lazım, pes etmememiz lazım, Allah'tan başka gidecek kimsemiz mi var, en güzeli hep ona sığınmak, en güzeli hep dua etmek, tevekkül etmek, sonra da ondan gelene razı olmak, Allah'ım hiçbirimizi duadan ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?