- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.381
sevgili arkadaşlarım çok uzun süre uzak kaldım hakkınızı helal edin :26:
Sizlere haberlerim var onunla ikinci kez buluştuk. Ancak benden önce görüştüğü kız hristiyanmış ve de müslüman olmamış ayrılmışlar.
Benim de kafamda yer etti düşünsenize hiç bir ibadet yapmayan belki de biriyle evlenmeye karar veren biri ne kadar dini önemserçok üzgünüm çokk
aynen öyle oldu valla, okuyunca çok sevindimm
nasılsın canım? Yiğenin nasıl oldu kuzum iyimi:26:
sağol canım, iyiyim. Bugün iş görüşmesine gittim. Part time iş arıyorum şu ara. Bakalım:) yarın belli olacak. Bu arada, yeğenim hala hastanede yatıyor. Kanında ve ciğerinde mikrop çıkmış. 10 yaşındaki çocukta nasıl böyle hastalıklar oluyor, şaşırdım kaldım. Ayrıca, sen ne iyi kızsın kız maaşallah dua kardeşim benim. :) herkese karşı çok iyi niyetlisin. Rabbim gönlüne göre versin
hadi insallah hayırlısı olsun canım insallah senin için hersey iyi olur kuzum.allah allah allah korusun insallah cabucak atlatıp ayaga kalkar ve yuvasına döner canım.cocuk olunca hersey farklı oluyor onların hastalıgı insanın canını daha cok acıtıyor insallah cabucak iyileşir.benimde yiğenim var bir tane.kılına zarar gelse ben burda kahrolurumallah size bagıslasın onu amin
Aynı seyi bende sizler için düsünyom kuzum kalp kalbe karsı derlermiş allah iyilerle karsılastır hep derim işte sizlerle karsılastırdı benide bu topiğie girdiğimden beri hayatım degişti.Estağfirullah kuzum sagol o senin güzel kalbin insallah canım allah hepimizi mutlu eylesin amin
sağol canım, amin bütün dualarına. Bana dua eder misin, hakkımda hayırlısı olsun bugün gittiğim iş için :)
şimdilik çıkıyorum, dualarımı edeyim. Hayırlı geceler canım kardeşim
Bu arada diğer dua kardeşlerim hakkında da olumlu, mutluluk verici gelişmeler olucana inanıyorum
Sağol canım, iyiyim. Bugün iş görüşmesine gittim. Part time iş arıyorum şu ara. Bakalım:) yarın belli olacak. bu arada, yeğenim hala hastanede yatıyor. Kanında ve ciğerinde mikrop çıkmış. 10 yaşındaki çocukta nasıl böyle hastalıklar oluyor, şaşırdım kaldım. Ayrıca, sen ne iyi kızsın kız maaşallah dua kardeşim benim. :) herkese karşı çok iyi niyetlisin. Rabbim gönlüne göre versin
Asinaz inş. iş bulursun istediğin gibi en kısa zamanda. Sana tavsiyem yemek üzerine yerlere bak oralarda part time çok oluyor, mesela restaurant, lokanta, cafe, pastane vb tarzı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?