- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.341
Kizlar guzel haberlerle geldim sizlere
Cepten yaziyorum suan . Allaha sukur
Evlilik teklifi aldim sevdigimden ve yuzuk takti Allaha sukur cok mutluyum tam net degil ama bayrama yada bayramdan sonra nisan yapcaz buyuk ihtimal
Allah herkese hepinize nasip etsin.dualarinizin vesilesiyle sukur olsun.hala soktayim daha 2 gun once beni birakmisti ve intehar dusunurken.hepsi beni tartmak icinmis eger vazgecseydin benden tamam deseydin ayrilcaktim dedi ama vazgecmedin dedi.ertesi gun gidip nisan icin kredi cekmis.Allah hepinizden razi olsun.Dua okuyamadigim 2arkadasim helal etsinler pazar evime donunce mutlaka okuyacagim.Allah yar ve yardimciniz olsun dua arkadslarim.daha sadece bir arkadasima mujdemi verdim bide size.cok opyom sizi...
3)Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.
yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
4)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):Allahım önce Senin rızan sonra benim dileğim olan; Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve bizi birbirimize hayırlı ve helal eyle Allahım amin
Rainbyte ve duygu, arkadaşlar ikinizin duasını da yaptım Allah kabul etsin. Yasini Şerif her derde deva biliyosunuzki, her türlü niyetle okunuyor. İnş. etkili olacaktır.
Canımmmm çoook sevindim, ben de şimdi yazıcaktım acaba Duygu napıyo, belki de bu hafta sonu evlenme teklifi alır diyecektim :123::123::123: Dualarımız kabul oluyo çok şükür, elhamdülillahKizlar guzel haberlerle geldim sizlere
Evlilik teklifi aldim sevdigimden ve yuzuk takti Allaha sukur cok mutluyum tam net degil ama bayrama yada bayramdan sonra nisan yapcaz buyuk ihtimal
Allah herkese hepinize nasip etsin.dualarinizin vesilesiyle sukur olsun.hala soktayim daha 2 gun once beni birakmisti ve intehar dusunurken.hepsi beni tartmak icinmis eger vazgecseydin benden tamam deseydin ayrilcaktim dedi ama vazgecmedin dedi.ertesi gun gidip nisan icin kredi cekmis.Allah hepinizden razi olsun.Dua okuyamadigim 2arkadasim helal etsinler pazar evime donunce mutlaka okuyacagim.Allah yar ve yardimciniz olsun dua arkadslarim.daha sadece bir arkadasima mujdemi verdim bide size.cok opyom sizi...
Kizlar guzel haberlerle geldim sizlere
Arkadasima. 1 kunfe yekun + cuma suresi okudum.
Rabbim kolayliklar versin.İslerin rast gitsin.
Kalbinde olan kisiyide hayirli ise sana bagislasin insallah :)
3)Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.
yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
Rainbyte ve duygu, arkadaşlar ikinizin duasını da yaptım Allah kabul etsin. Yasini Şerif her derde deva biliyosunuzki, her türlü niyetle okunuyor. İnş. etkili olacaktır.
1'er kunfeyekun ve 1'er 3 ihlas+1 fatiha okudum.
Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin..Gönlünüze göre versin inşallah..Amin
tesekkurler canim Allah razi olsun , amin amin amin
Duyguuum duani ettim, allah kabul eylesin, evlilik haberlerini aliriz insallah hayirlisiyla
ayrica hepimizin ismini gecirerek de dua ettim canlarim. su an hayatinda gelisme olmayan
ben, yaslikiz , golge, prenses ve umutdolu icin de insallah hayirli gelismeler olmaya baslar tez vakitte,
aybirgen ve asinaz icin de hayirli haberler gelir insallah tez vakitte gonullerindekilerle
inş herşey gönlünce olur allah gönlündekini sana hayırlı eyleyip sana nasip eder inşş dersleride çalışmak için kndini zorla b
ende bu yıl çok çalışmazsam seneye sarkar bu yıl bitirmem lazım üni ama ders çalışma isteği yok hayırlısıyla başlayacam inş yoksa 1 yıl daha okumak var işin ucunda allah yardımcın olsun
Çok mutlu oldum, Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Çağırcan mı nişanına:124:
senin adına çok sevindim canım, Allah devamına erdirsin.
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
agzindan bal damliyor duyguuummmmasallah hadi Allah tamamina erdirsin, darisi bizlerin basina olsun canim.
nasil sevindim bilemezsin yaa. bizlere de dua etgozumuz aydin :)
bu arada seninki de az degilmis nasil denemis sabrini
hadi bekliyoruz cabuk geelll. bu arada hakkim helal olsun benimkini okumadiysan
AMİN AMİN AMİN İNSALLAH DUYGUSAL PITIRCIGIM.SONRAMIZDA GÜZEL OLURCANIM BENİM YA İNSALLAH BİR GÜN SENDE BİZE GÜZEL HABERLER VERECEKSİN MEVLANA NE DEMİŞ HAMDIM PİŞTİM YANDIM.ACI CEKİP BİŞİLERE KAVUSUNCA İNAN ONUN TADI DAHA BASKA OLUYOR VE KIYMETİNİ DAHA İYİ BİLİYOSUN İNSALLAH SENDE MUTLU HABERLERİNİ VERECEKSİN BİZLERE .OYYY KUZUM BENİM YAAA.NE KADAR TATLISIN NE KADAR İÇTENSİN SEN.CANIMSIN YA DUYGUM DİYİŞİNE KURBAN OLAYIM :)ALLAH SEVDİGİNE KAVUSTURSUN EN YAKIN ZAMANDA İNSALLAH EGER DAHA İYİSİ KARSINA CIKACAKSA ALLAH KIYMETİNİ BİLECEK VE BİR ÖMÜR SEVECEK İNSANI SANA NASİP ETSİN .DUA ETMEMİ HEP DUALARIMDASINIZ. DUALARINI OKUDUM BU ARADA KUZUM ALLAH KABUL EYLESİN AMİN.
tebrikler kuzu ben sana demedimmi bak gordunmu insallah en mutlu kizlardan olursun cok sevindim dugun nisan fotolarini beklerim :123:
SAGOL SERCEMMMMM İNSALLAH HEPİMİZ MUTLU OLALIM SEVENLER SEVDİKLERİNE KAVUSSUN SEVDİGİ OLMAYANLAR SEVECEKLERİNE BEBİŞ İSTEYENLER TATLI BEBİŞLERİNE KAVUSSUN İNSALLAH.SENİNDE MUJDENİ DUYMAK EN YAKIN ZAMANDA NASİP OLSUN İNSALLAHHHHHHHHHHHHHHH SENDE BEBEİLERİNİN RESİMLERİNİ KOY İNSALLAHHHH KOYACAGIM CANIM KOYMAMMIIIII RESİMİNSALLAH HERSEY GÜZEL DEVAM EDER
Canımmmm çoook sevindim, ben de şimdi yazıcaktım acaba Duygu napıyo, belki de bu hafta sonu evlenme teklifi alır diyecektim :123::123::123: Dualarımız kabul oluyo çok şükür, elhamdülillah
COK SAGOL GÜLÜM SÜKÜR OLSUN İNSALLAH HEPİMİZİN MUTLU YUVALARI OLUR İNSALLAH MÜJDELER VERMEYİ DUYMAYI NASİP ETSİN TOPİĞİMİZE RABBİM BEREKETLİ HAYIRLI UGURLU OLSUN TOPİĞİMİZ MÜJDELERİ BİRBİRİMİZE BULASTIRALIM..SÜKÜR OLSUN ALLAHA.İNSALLAH SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM GÖRÜSTÜĞÜNLE MUTLU OLUN HEP İNSALLAH.DUALARIMIZ HAYIRLISI İLE KABUL OLSUN.DUALARINIZIN VESİLESİYLE CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?