- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.361
canımsın ya çok sevindim allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun sevdiğine kavuş bol bol bebiş doğur inş emi güzel haberlerini bekliyorum hadi bakalım çifte bayram yaparsın inş datlu
isteyen herkes sevdiğine kavuşsun bol bebiş doğursun inşşş aminn
regl oldum
bu arada bende iyi gelişmeler var aslında daha doğrusu aramız iyi ama teklif felan gelmedi henüz bekliyoz bakalım. Benimkisi kısaca özet geçeyim yarı platonik gibi bişi aslında ondada bişeyler var da biraz çekiniyor gibi bilemiyorum. Aynı yerde çalışıyoruz. Ben işte part time çalışıyorum gündüz orada. öyle..
tesekkurler canim allah razi olsun , amin amin amin
Duyguuum duani ettim, allah kabul eylesin, evlilik haberlerini aliriz insallah hayirlisiyla
Ayrica hepimizin ismini gecirerek de dua ettim canlarim. Su an hayatinda gelisme olmayan
ben, yaslikiz , golge, prenses ve umutdolu icin de insallah hayirli gelismeler olmaya baslar tez vakitte,
aybirgen ve asinaz icin de hayirli haberler gelir insallah tez vakitte gonullerindekilerle
cok sagol canım allah kabul etsin insallah amin.bende dualarınızı okudum.insallah sizlerden dahada güzel haberler duyarız müjdeler alırız bukezde hamiş topiğinde bulusuruz insallahhhhh canım dualara devam
Kız Allah iyiliğini versin,şu saatte sesli güldüm valla
Biz önce bir gönlümüze göre hayırlı eş adayı bulalım daa,evlenelim dee,hamile topiğinde buluşmaya kalsın iş artııkk
Kızlaaaar selamın aleyküm tatlılar.Epeydir yoktum. size anlatacak çok şeyim var. bu arada dualarınızı telefonuma kaydetmiştim sıradan hepinizinkini okudum. Hiç birinizn eksik kalmadı elhamdurullah. :) malum en son evdeydim ve evim felaketti. Bu arada yıllık iznim de bitmişti. Adam da eve sadece1 günlüğüne gelip finlandiyaya gitmişti. Size o günden itibaren anlatayım. Sabahın köründe kalktım musa kartını bana bırakmış giderken. sen misin giden. Hemen ikinci elcilere gittim eve çağırdım bütüüüüüün ev esyalarımı koltuk takımı yatak odası tabi sadece hepsini sattııımgittim mis gibi yenilerini aldım. evi boyadım kuzenimle temizikçi bir abla çağırdım yardımıma Allaha şükür heeerşeyi yaptık onunla. bu arada hergn eşimi aradım gurur yapmıcam dedim. oda ben aradıkça mutlu olmuş ordayken eve gelcem müsade edersen dedi. bu arada kayınpederim buna bagırıp çağırmış orda. böyle hayırlı kızı nerden bulacaksın. senin o arkadaşların seni içki masalarına oturtacağına aranızı düzeltsin. nasıl ev geçindiriyorsun nasıl adamsın. bende kocaym sende adam gibi koca ol kmsenin evladını ezemezsin demiş. Anneni de karıştırma git karınla konus problemlerini demiş. Ay bnmki de babası destek verdi diye sevinmiş. geldi işte eve ben hiç bişey söylemedim. Zaten o hayatı zindan edeceğim diye gelmekten korkuyormuş. Çok perişandı ama neler düşünüyordu bilmiyorm ama surekli kendini suçladığı belliydi kızlar. nasıl bir ıstırap çekiyodu anlatamam. hiç knusmuyor hep mahçup. annesi göndermemiş başta kavga edip gelmş annesiyle çocuk mu göndermiyosun sen nası annesin evladını içki masalarına gönderip zina işlesin diye baska kızlarla tanıştırıyosun demiş. Annesi de küsmüş buna. 2 gün önceye kadar konuşmuyrdu. kayınpederim kızmış sen nası evladının yuvasını dagıtmaya çalısırsın boşarım seni demiş mi! ablası aradı beni bz seni affettk tarznda knusştu. bnde musa üzülmesin diye ses çıkarmadım artık yoksa diyeceğimi derdim de... Sırf musaya bak biz aradık o neler dedi demesinler diye dişimi sıktım. Bundan sonra oyun nası oynanıyo görsüner. eve gelince hayret etti ama bişey demedi.geçen de avukat davayı geri çektiklerini artık yapılcak bişi olmadıgını söyledi. 3 yıl dava açamazmış bidaha
Düzelmeye başladık bakalm ama bnm tabi güven problemim sürüyor oda farkında. Herşeyi düzelteceğine yemin etti. Hep bunlar sizin dualarınızla oldu kızlar. Allah öyle büyük mucizelerin sahibi ki. Taha suresini okumadan uyumuyorm kızlar. Siz de ismi azam ve tahayı sürekli okuyun. Dualarım hep sizinle. Evi anca yerlestrdm sayılır. ama burdayım yine Rabbimin izniyle. szi çok merak ediyorum neler yaptınız
Kızlaaaar selamın aleyküm tatlılar.Epeydir yoktum. size anlatacak çok şeyim var. bu arada dualarınızı telefonuma kaydetmiştim sıradan hepinizinkini okudum. Hiç birinizn eksik kalmadı elhamdurullah. :) malum en son evdeydim ve evim felaketti. Bu arada yıllık iznim de bitmişti. Adam da eve sadece1 günlüğüne gelip finlandiyaya gitmişti. Size o günden itibaren anlatayım. Sabahın köründe kalktım musa kartını bana bırakmış giderken. sen misin giden. Hemen ikinci elcilere gittim eve çağırdım bütüüüüüün ev esyalarımı koltuk takımı yatak odası tabi sadece hepsini sattııımgittim mis gibi yenilerini aldım. evi boyadım kuzenimle temizikçi bir abla çağırdım yardımıma Allaha şükür heeerşeyi yaptık onunla. bu arada hergn eşimi aradım gurur yapmıcam dedim. oda ben aradıkça mutlu olmuş ordayken eve gelcem müsade edersen dedi. bu arada kayınpederim buna bagırıp çağırmış orda. böyle hayırlı kızı nerden bulacaksın. senin o arkadaşların seni içki masalarına oturtacağına aranızı düzeltsin. nasıl ev geçindiriyorsun nasıl adamsın. bende kocaym sende adam gibi koca ol kmsenin evladını ezemezsin demiş. Anneni de karıştırma git karınla konus problemlerini demiş. Ay bnmki de babası destek verdi diye sevinmiş. geldi işte eve ben hiç bişey söylemedim. Zaten o hayatı zindan edeceğim diye gelmekten korkuyormuş. Çok perişandı ama neler düşünüyordu bilmiyorm ama surekli kendini suçladığı belliydi kızlar. nasıl bir ıstırap çekiyodu anlatamam. hiç knusmuyor hep mahçup. annesi göndermemiş başta kavga edip gelmş annesiyle çocuk mu göndermiyosun sen nası annesin evladını içki masalarına gönderip zina işlesin diye baska kızlarla tanıştırıyosun demiş. Annesi de küsmüş buna. 2 gün önceye kadar konuşmuyrdu. kayınpederim kızmış sen nası evladının yuvasını dagıtmaya çalısırsın boşarım seni demiş mi! ablası aradı beni bz seni affettk tarznda knusştu. bnde musa üzülmesin diye ses çıkarmadım artık yoksa diyeceğimi derdim de... Sırf musaya bak biz aradık o neler dedi demesinler diye dişimi sıktım. Bundan sonra oyun nası oynanıyo görsüner. eve gelince hayret etti ama bişey demedi.geçen de avukat davayı geri çektiklerini artık yapılcak bişi olmadıgını söyledi. 3 yıl dava açamazmış bidaha
Düzelmeye başladık bakalm ama bnm tabi güven problemim sürüyor oda farkında. Herşeyi düzelteceğine yemin etti. Hep bunlar sizin dualarınızla oldu kızlar. Allah öyle büyük mucizelerin sahibi ki. Taha suresini okumadan uyumuyorm kızlar. Siz de ismi azam ve tahayı sürekli okuyun. Dualarım hep sizinle. Evi anca yerlestrdm sayılır. ama burdayım yine Rabbimin izniyle. szi çok merak ediyorum neler yaptınız
ben evliyim, sadece tavsiyede olsun. ayrıntılı dua edin... duanızda tek tek nasıl biri istediğinizi sayın. en önemlisi de beni çok sevsin ilgili biri olsun deyin.
rabbim gözlünüze göre en hayırlı ve güzelini nasip etsin. amin...
di mi yaa ben de okuyunca koptum
level atlaya atlaya gitmeyelim once kocayı bulaydık hayırlısıylan
sonra onu kandırıp evlenelim mutlu olalım da bebis hamis sonraki meselee
gerci istemenin sınırı yok durmadan isteyelim di mi duygucan
komediyim yaa sabah ve ogleden sonra ders vardı bugun.
uyandıgımda saat 12.30 du ne sabahki derse gittim ne oglenki
bakın görün ne haldeyim uyudukca uyuyorum
Kız Allah iyiliğini versin,şu saatte sesli güldüm valla
Biz önce bir gönlümüze göre hayırlı eş adayı bulalım daa,evlenelim dee,hamile topiğinde buluşmaya kalsın iş artııkk
allahım ne güzel bir haber yaaaaaaaaaaaa cok sevindim kuzum cokkkkkkkkoh oh ohhhhhhhhhh cok sevindimmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiii
canım gözün aydın canım benden sana bir tavsiye asla esinin ailesini katma kavgada tartısmada asla.haklı olsan bile sen kötü olursun artık bırakgecmişi esin seni sevmese dönmezdi.bence maziye bir cizgi cek kayınvaldene iyi davran bak ne tatlı kayın baban varmıs Allah razı olsun ondan cennete gitsin insallah.hele onun kıymetini bil sen onlara cok iyi ol hatta eskisindende iyi ol onlar yaptıklarına pişman olup üzülsünler tatlı dil yılanı deliğinden cıkarırmıs canım unutma.esinle eski konular acma.cocuk yapmaya bak bu arada yuvanız senlensin insallah bebişlerle.kıymetinizi bilin.canım bu arada bizi yanlız bırakma burda seni özledik ve merak ettik:26: esyalarını güle güle kullan canım iyi etmişssin farklılık iyidir
Ya minig biliyorum hepiniizi merakta bıraktm ama evde tadilat varı çalışıodum bide elektriğimi kestiler yokken borçlar ödenmemiş diyeçektiğim rezilliğimi görmelydiniz. :) bebek daha var kuzu yapamam şuan zaten bu senenin sonunda inşallah Allah herkesin derdine en hayırlı derman versin biiznillah
canım hemsommmmm topragımmmmAmin amin amin
Sende benim canımsın cok sagol gülüm insallah ne güzel dileklerinsallah allah hamilelik takvimini sercemle senin profilinizin altında en yakın zamanda görmeyi nasip etsin bize.allah razı olsun canımmmmm allah bebeklerle yuvanızı senlendirsin esinle hep mutlu mesut ol cocuklarınızla. Güzel haberlerini duymak müjdelerini duymak en yakın zamanda nasip olsun insallah o mutlu halini burdan okumak nasip olsun insallah en yakın zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.
olsun güzel haberlerle döndünya cok sevindim canım dualara katılmasanda gel sohbet ederizanladım canım halletmişsin ya oda güzel insallah bundan sonra hersey güzel olur canım tahmin edebiliyorum ev işi tamirat zor olyo. hosgeldin sefa getirdin ne güzel haberlerle geldin Allah yuvanızı nazardan kötülerden korusun amin kızlarda okuyunca cok sevinecekler :119:
sendende allh razı olsun canımbenim amin kuzum amin 1 hafta içinde kan testi yaptırıcam inş güzel haberler veririm sağol iyidileklerin için datlubacım 1 bacım vardı birtane daha olduNegüzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?