- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.441
5 Ekim'de Başlayacak Listemiz
1)Alabo
2)Reyyan84
3)Reyyan84 ün ablası
4)Aybirgen
5)BizimdeBebisimizOlsun (Duygu)
6)Rainbyte
7)AsiNaz
Prenses1006 sona kaldığı için listelerin adil olmadığını düşündüğünü söylemiş bana özel mesajla, şaşırdım doğrusu, bence sonda ya da başta olmak fark etmez, kendisi katılmak isterse buyursun geçsin benim yerime 4. sırada ona okuyalım, ben listemizde herhangi bir adaletsizlik olduğunu düşünmüyorum, aklınıza bi kötülük gelmesin lütfen, niyetimiz tertemiz duygularla, başkası adına günahsız dillerle dua etmek, böyle küçük şeylerin hesabını yapmasak daha makbul olabilir dualarımız, kaldı ki listede sadece günü olana değil, listemizde yer alan herkese dua etmeye çalışıyoruz hergün, kalbimizi ferah tutalım lütfen, takılmayalım böyle şeylere, hem listemizde yer alan herkesin fazlasıyla anlayışlı olduğunu düşünüyorum, benim şu gün için özel bi durumum var bana okunacak duaların şu gün okunmasını istiyorum falan denilirse herkes kabul eder zaten5 Ekim'de Başlayacak Listemiz
1)Alabo
2)Reyyan84
3)Reyyan84 ün ablası
4)Aybirgen
6)Rainbyte
7)AsiNaz
Canım geçen listede herkes günü gelene kendi okumak istediği duaları belirtti baştan ve günü gelene okudu, bu listede de öyle yapabiliriz veya farklı öneriler varsa alabiliriz.Cok tesekkur ederim canlarim. Sirayla okumaya basliyoruz demi.neler okuyacagimiz ve nekadar okuyacagimiz konusunda bana yardimci olursaniz cok sevinirim
5 Ekim'de Başlayacak Listemiz
1)Alabo
2)Reyyan84
3)Reyyan84 ün ablası
4)Aybirgen
6)Rainbyte
7)AsiNaz
Prenses1006 sona kaldığı için listelerin adil olmadığını düşündüğünü söylemiş bana özel mesajla, şaşırdım doğrusu, bence sonda ya da başta olmak fark etmez, kendisi katılmak isterse buyursun geçsin benim yerime 4. sırada ona okuyalım, ben listemizde herhengi bir adaletsizlik olduğunu düşünmüyorum, aklınıza bi kötülük gelmesin lütfen, niyetimiz tertemiz duygularla, başkası adına günahsız dillerle dua etmek, böyle küçük şeylerin hesabını yapmasak daha makbul olabilir dualarımız, kaldı ki listede sadece günü olana değil, listemizde yer alan herkese dua etmeye çalışıyoruz hergün, kalbimizi ferah tutalım lütfen, takılmayalım böyle şeylere, hem listemizde yer alan herkesin fazlasıyla anlayışlı olduğunu düşünüyorum, benim şu gün için özel bi durumum var bana okunacak duaların şu gün okunmasını istiyorum falan denilirse herkes kabul eder zaten
prenses1006 sona kaldığı için listelerin adil olmadığını düşündüğünü söylemiş bana özel mesajla, şaşırdım doğrusu, bence sonda ya da başta olmak fark etmez, kendisi katılmak isterse buyursun geçsin benim yerime 4. Sırada ona okuyalım, ben listemizde herhengi bir adaletsizlik olduğunu düşünmüyorum, aklınıza bi kötülük gelmesin lütfen, niyetimiz tertemiz duygularla, başkası adına günahsız dillerle dua etmek, böyle küçük şeylerin hesabını yapmasak daha makbul olabilir dualarımız, kaldı ki listede sadece günü olana değil, listemizde yer alan herkese dua etmeye çalışıyoruz hergün, kalbimizi ferah tutalım lütfen, takılmayalım böyle şeylere, hem listemizde yer alan herkesin fazlasıyla anlayışlı olduğunu düşünüyorum, benim şu gün için özel bi durumum var bana okunacak duaların şu gün okunmasını istiyorum falan denilirse herkes kabul eder zaten
Canım dualamızı yazalım evetcok tesekkur ederiim kizlar. cok sevindim :)) simdi duamizi mi yazmamiz gerekiyor ve bizim icin hangi ayetin okunmasini istedigimizi ?
Canım dualamızı yazalım evet, bi de bizim için okunmasını istediğimizi değil de günü gelene hangi duaları okumak istediğimizi yazıyoruz tatlım
Ben listenin sonu,başı,ortası vs diye demedim arkadaşım..dualar ayın 4'ünde bitiyordu..liste 5'inde başlayacaktı..ve ben bugün tesadüfen girdim topiğe..ayın 5'inde girseydim çoktan yazılmış..listeler yapılmış olacaktı diye düşündüm..senin buradan özel msjı aleni yazmanda hoş olmamış açıkçası.benim kalbim ferah zaten..fesatlık anlamında da yazmadım öyle demeye getirmişsin ama msjımı tekrar oku istersen..
msjımda da dediğim gibi Rabbim hepimizin gölüne göre versin..Hakkım varsa da helal olsun
Rabbim benim ve kardeslerimin nasiplerimizi kismetlerimizi ac. Bizlere hayirli imanli senin ve peygamber efendimizin izinden ayrilmayacak iyi niyetli yumusak ahlakli hosgorulu merhametli bizleri sevip kendinden bir parca gibi gorebilecek kendisi guzel temiz ailesi guzel temiz hayirli esler nasip eyle.en tez vakitte insallah.uzerimizdeki nazarlari temizle yok et.kismetimizi bahtimizi riziklarimizi ac bol et. Buradaki iyi niyetli insanlarin okuduklari dualari vesile ederek kabul et dileklerimizi. Rabbim herkesin gonlunde olan en guzelini nasip eyle. Amin amin amin
1 yasini serif+ esmaul husna+41ihlas
Adim emine.ablaminki nurten bu isimlerle niyet ederseniz cok seviniriz kizlar
Ben ablam adinada kendim adinada duamizi yazdim. Cumle dusuklugu olabilir kusuruma bakmayin lutfen gonlumden kopani yazdim:)
merhaba kızlar, çok çok kötü durumdayım. dedem (babamın babası) dün gece vefat etmiş. şimdi memlekete gideceğim. 1 Fatiha'da siz okuyun. Benim kendi duam aynen geçerli olsun. Günü olan arkadaşıma da 41 tane İnşirah suresi okumak istiyorum. Şu an aklıma bu geldi. Hakkınızı helal edin.((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?