- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.481
kız bende dua bilmiyom.kitaptan acıp okuyom kagıda yazıyom.bu sayede ayetel kürsiyi ve salavatı tefriciyeyi ezberledim topikte okuya okuya.simdide okudugum salavatı ezberliycem bu sayede insallah...salavatı mecule okuyabilirsin kuzum benim okudugumu kagıda yazıp yada
allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
okuyabilirsin istediğin sayıda
Bende internetten açıp okuyorum valla zaten..Tamam özel günde hangi dualar okunabiliyor bilmiyorum ben:26:
Uygun olanı ve sayıyı bana bildirin okuyayım..diyorum ya kimsenin hakkına girmek istemem,az okumuş gibi olmak istemem..
Hani sana daha ilk msjlaşırken de demiştim yaa..
günü olan arkadaşlarıma;
41 tane,rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.vecalna lil muttekine imama
ve 3 ihlas+1 fatiha okuyacağım..rabbim kabul ettiği dualardan eylesin.amin
allah kabul etsin gülümmm
Canım ben de bu ayeti okumak istemiştim ama özel günlerde okunmadığı sonradan aklıma geldi, baştan kendi okuyacaklarıma 41 defa da bu ayeti yazmıştım, sonra sildim aklıma gelince. İhlas ve Fatiha da okumasan daha iyi olur canım özel günlerde, dua niyetiyle okunabilir diye biliyorum ama bence salavat ve Esmaül Hüsna seçersen için daha rahat bi şekilde okuyabilirsin. Bu arada az okudun diye bişey olmaz canım, önemli olan içinden geleni okuyup, içten bi şekilde dua edebilmek.Günü olan arkadaşlarıma;
41 Tane,Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.Vecalna lil muttekine imama
ve 3 ihlas+1 fatiha okuyacağım..Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin.Amin
Canım aslında özel günlerin başladıktan sonraki kişilere salavat, esmaül hüsna falan da okuyabilirdin gününde, neyse Allah kabul etsin canım, biriktiği için seni biraz yorabilir bu şekilde.kızlar özel günümdeyim malum, zaten az kaldı yarın biter sanırım, dualarınızı ediyorum ama yasinler sonraya kaldı artık. telafi ediciym.
Salat-ı Tefriciye okuyabilirsin canım, diğerleri ayetlerden oluştuğu için okunması sakıncalı olabilir.Aybirgen senin dualarına baktım..bende 41 salat-ı tefriciye okuyayım o zaman özel zamanda okunuyorsa???
3 ihlas+1 fatiha özel günde okunabiliyor mu?yada ayetel kürsi?
Salat-ı Tefriciye okuyabilirsin canım, diğerleri ayetlerden oluştuğu için okunması sakıncalı olabilir.
Canım Salatı Tefriciye de zaten bi salavat çeşidi ama ayrıca 100 tane daha getirmek istersen Allah kabul etsinTamam o zaman canım bende günü olan arkadaşlara 41 salat-ı tefriciye okuyup,100 salavat getireceğim..
Rabbim kabul etsin inşallah..Amin
Canım Salatı Tefriciye de zaten bi salavat çeşidi ama ayrıca 100 tane daha getirmek istersen Allah kabul etsin
Canım Salatı Tefriciye de zaten bi salavat çeşidi ama ayrıca 100 tane daha getirmek istersen Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?