- 27 Eylül 2013
- 239
- 13
- 68
- 35
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.461
merhaba kızlar, çok çok kötü durumdayım. dedem (babamın babası) dün gece vefat etmiş. şimdi memlekete gideceğim. 1 Fatiha'da siz okuyun. Benim kendi duam aynen geçerli olsun. Günü olan arkadaşıma da 41 tane İnşirah suresi okumak istiyorum. Şu an aklıma bu geldi. Hakkınızı helal edin.((((
5 Ekim'de Başlayacak Listemiz
1)Alabo
2)Reyyan84
3)Reyyan84 ün ablası
4)Aybirgen
5)BizimdeBebisimizOlsun (Duygu)
6)Prenses1006
7)AsiNaz
8)Rainbyte
9)golge1004
10)Sevgilim06
Sen ayın 5 inde de girsen listeye eklenirdirdin zaten istediğin takdirde, liste başladıktan 1-2 gün sonra gelenleri bile geri çevirmiyoruz ki biz, listenin kalabalık olması mutlu eder bizi, kimin duasının kabul olacağı belli olmaz, bence peşin hüküm vermişsin, 5 inde geldin de listeye alınmadın gibi bi tavrın oldu, özel mesajını aleni yazdım çünkü özel bişey değil, hepimizi ilgilendiren bi konu (tüm listeyi), ben de isterdim ki madem öyle bi görüşün var açık açık buraya yaz, senin dışında da adaletsizlik olduğunu düşünen var mı diye merakımdan belirtmek istedim burda, kimseye haksızlık yapmak istemem, farkında olmadan hata yaptıysam söylensin diye yazmak istedim. Mesajını bi kaç kez okudum zaten, yeterince anladığımı düşünüyorum, Allah senin de gönlüne göre versin, benim de hakkım varsa helal olsun, listeye katılma isteğin olursa bekleriz yine.Ben listenin sonu,başı,ortası vs diye demedim arkadaşım..dualar ayın 4'ünde bitiyordu..liste 5'inde başlayacaktı..ve ben bugün tesadüfen girdim topiğe..ayın 5'inde girseydim çoktan yazılmış..listeler yapılmış olacaktı diye düşündüm..senin buradan özel msjı aleni yazmanda hoş olmamış açıkçası.benim kalbim ferah zaten..fesatlık anlamında da yazmadım öyle demeye getirmişsin ama msjımı tekrar oku istersen..
msjımda da dediğim gibi Rabbim hepimizin gölüne göre versin..Hakkım varsa da helal olsun
Allah rahmet eylesin canım, Allah geride kalanlara sabır versin. Aminmerhaba kızlar, çok çok kötü durumdayım. dedem (babamın babası) dün gece vefat etmiş. şimdi memlekete gideceğim. 1 Fatiha'da siz okuyun. Benim kendi duam aynen geçerli olsun. Günü olan arkadaşıma da 41 tane İnşirah suresi okumak istiyorum. Şu an aklıma bu geldi. Hakkınızı helal edin.((((
Canım benim de özel günlerim başladı ama herkes okuyacağı duaları kendisi seçiyo zaten, özel günlerde de okunabilecek dualardan seçebilirsin sen de, aramızda olursan seviniriz, aramızda bi kırgınlık, yanlış anlaşılma olmasın lütfenBeni listeden çıkar arkadaşım..5-6 güne özel günüm gelecek,tamamlayamam listeyi..kimsenin hakkına girmeyeyim
Rabbim dualarınızı kabul ettiği dualardan eylesin..Gönlünüze göre versin inşallah..Amin
beni listeden çıkar arkadaşım..5-6 güne özel günüm gelecek,tamamlayamam listeyi..kimsenin hakkına girmeyeyim
rabbim dualarınızı kabul ettiği dualardan eylesin..gönlünüze göre versin inşallah..amin
Canım benim de özel günlerim başladı ama herkes okuyacağı duaları kendisi seçiyo zaten, özel günlerde de okunabilecek dualardan seçebilirsin sen de, aramızda olursan seviniriz, aramızda bi kırgınlık, yanlış anlaşılma olmasın lütfen
Canım aynı dert bende de var, bilen varsa ve söylerse ben de çok mutlu olurum, adet başlangıçlarında hep huzursuz oluyorum namaz kılsam mı kılmasam mı karar veremiyorum, ölçüsü nedir acaba bunun, bi araştırmak lazım :44::44::44:canım sana bişi sorcam ayıp ama ya benim cok az böyle acık kahve ama cok acık akıntım var ozaman abdestim bozuluyomu. adet öncesi olyo ya öyle:26:
Canım aynı dert bende de var, bilen varsa ve söylerse ben de çok mutlu olurum, adet başlangıçlarında hep huzursuz oluyorum namaz kılsam mı kılmasam mı karar veremiyorum, ölçüsü nedir acaba bunun, bi araştırmak lazım :44::44::44:
Canım benim de özel günlerim başladı ama herkes okuyacağı duaları kendisi seçiyo zaten, özel günlerde de okunabilecek dualardan seçebilirsin sen de, aramızda olursan seviniriz, aramızda bi kırgınlık, yanlış anlaşılma olmasın lütfen
Sen bilirsin canım ama belki de içten okunan bir İhlas çok daha faziletlidir bi hatimden, bilemeyiz ki.Yok arkadaşım bir kırgınlık falan,benim açımdan..herkes düşüncelerini belirtiyor sonuçta..ama katılırsam arkadaşlara haksızlık yaptığımı düşünürüm..fazla dua bilmiyorum..hani 3 ihlas +1 Fatiha da okumak istemem sadece..
gerçi Rabbim ettiğimiz her duayı,açtığımız her eli kabul eder ama benim içim rahat etmez
İlgin için teşekkür ederim..
canım salavatları esmaül hüsnaları adet gününde okuyabilirsinbende öyle okuyacagım.yani kisenin hakkına girmezsin kuzu.Hihi kız küsdünmü bize bayışak mı bayışak bayışak :))) geeeeeeee öpem bayışak :)
..yok kız niye küseyim:)esmaül hüsna hiç okumadım:26:..Taha okumak istiyordum ilk 12 ayetini ama yarım kalır kesin,
o da olmaz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?