- 27 Eylül 2013
- 239
- 13
- 68
- 35
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.501
Esra(Alabo) canım senin için 1 yasin+41 ihlas+esma ul husna okudum , ablamda 41 selat-ı tefriciye+ esma ul husna okudu.Allah dualarını kabul etsin insallah.Listedeki diğer arkadaşlar içinde salat çektim Allah kabul etsin.
Esra(Alabo) canım senin için 1 yasin+41 ihlas+esma ul husna okudum , ablamda 41 selat-ı tefriciye+ esma ul husna okudu.Allah dualarını kabul etsin insallah.Listedeki diğer arkadaşlar içinde salat çektim Allah kabul etsin.
cok sagol kuzum Allah kabul etsin amin
tesekkurler canimAllah kabul etsin amin.
alabo(esra) için 41 salat-ı tefriciye ve hepimiz için gusülüm varken ve hala temizken içimden geldi ,isimleri ve dilekleri söyleyerek
41 rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.vecalna lil muttekine imama okudum..
Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin inşallah..amin
1)Alabo (Esra):Allahim, ya rabbim yalvariyorum sana. hayirlisiyla birlikte sali gunu universitedeki hocayla olan gorusmem istedigim gibi sonuclanir ve universiteyi en kisa zamanda bitiririm. O gun hocanin kalbini yumusat, beni anlamasini ve istegimi kabul etmesini sagla.
Ya rabbim tez zamanda esim olacak insani cikar karsima. O kisi inshaallah herseyiyle bana ve aileme uygun olur. Ayni sekilde ben de onun ailesine. Dindar, sicakkanli, beni senin emanetin olarak goren ve buna gore davranan, deger bilen, bana deli gibi asik olan ve aski hic azalmayan, bana sahip cikan ve beni savunan, anlayisli, comert, ilgili, saygili, iyi bir baba olacak olan, okumus, iyi bir isi olan veya olacak olan, kara kasli kara gozlu, yakisikli, duzgun fizikli, kafa dengim birini cikar karsima.
Bu insanla mutlulgumuzu, beraberligimizi ebedi eyle ve bizi her turlu nazardan ve kotulukten koru.
Allahim inshaallah bir dahaki ilgi duyacagim insan, esim olacak insan olur ve bos hayaller kurmam olmayacak insanlarla.
Ya Rabbim, benim ve bana dua eden butun arkadaslarimin sIkIntilarini gider dualarimizi kabul eyle, bize kismet kapilarini sonuna kadar ac, gonullerimizdekini bize nasip eyle.
ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN ALLAH DULARIMIZI HABİBİNİN HÜRMETİNE KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
Alabo(Esra) için 41 salat-ı tefriciye ve hepimiz için gusülüm varken ve hala temizken içimden geldi ,isimleri ve dilekleri söyleyerek
41 Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.Vecalna lil muttekine imama okudum..
Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin inşallah..Amin
kızlar listeye bugün başladınız sanıyorum bende katılabilir miyim aranıza?
Katılabilirsin tabiki canım, hoşgeldinnnkızlar listeye bugün başladınız sanıyorum bende katılabilir miyim aranıza?
Esracım senin için 41 Salat-ı Tefriciye ve Esmaül Hüsna okudum, Allah'ım kabul etsin, gönlünden geçen duaları hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin inşallah. Amin amin amin.
arkadaşımızın böyle güzel bir paylaşımı olmuştu, kendisi ne yaptı acaba onu da merak ediyorum:44:
kişinin yanında bulunmayan mümin kardeşine dua etmesi, allahın makbulu olur, başucunda bu işe memur edilmiş melek o kardeşine dua ettikçe; amin! der. sana da dua ettiğin gibi olsun! ve kardeşin kardeşe gıyabında duası reddedilmez! ve [sıze=3]iki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle allah arasında bir perde yoktur; biri, zulüm gören kişinin duası, öbürü de müminin kardeşine gıyabında ettiği dua.[/sıze]
"bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse cenab-ı hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "amin bir o kadar da senin için" der" (müslim zikr: 87)
başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:
"en çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (buhari mezalim: 9; müslim zikr: 88 ebu davud salat: 364; tirmizi birr: 88)
ibni-ömer'den (radıyallahu anhüma) yapılan rivayetde resûlüllah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur: "en çabuk kabul edilen duâ, müminin mümine duâsıdır." tirmizî ebû dâvud. Buhârî, el-edebül-müfred.
cenab-ı hakk; ey musa! Bana günah etmediğin, kötü söz söylemediğin
bir ağızla dua et, sığın! buyurdu
hz. Musa; benim öyle bir ağzım yok. dedi
hakk da buyurdu ki;
öyle ise bize başkalarının ağzı ile dua et!
çünkü sen, başkasının ağzıyla günah işlemediğin için o ağız senin için temizdir, günahsızdır.
öyle hareket et ki, başkalarının ağzı gece gündüz sana dua etsin.
Sen, başka birinin ağzı ile kötü söz söylemediğin, günaha girmediğin için o başka birinin özür dileyen ve dua eden ağzı yok mu, işte o ağız senin için günah etmediğin ağızdır.
peygamber efendimiz(sav): günah işlemediğiniz dillerle dua ediniz! buyurmuştur. Ashab; bize böyle diller lutfet ey allahın resûlü! demişler.
Peygamberimiz de buyurmuş ki; bazınız bazınıza dua etsin. çünkü sen, onun diliyle kötü söz söylemedin; o da senin dilinle günaha girmedi. buyurmuştur.
selam canlarim
Ben dualara yarin basliycam insallah, tamamlarim hepsini
Esrazambak'i ben de merak ediyorum :44: Insallah iyidir..
Beni sorarsaniz, zaman gectikce unutmuyor, baglaniyorum kizlar.. Hayirlisi bakalim.
Dertler derya olmus ben de bir sandal
allah yardımcın olsuncanım eger hayırlı ise en yakın zamanda o kişi sana dönsün degilse hayırlı kişi en yakın zamanda cıksın karsına ve mutlu olun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?