- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.641
Mezuniyet projemin yolunda gitmemesi, en yakin arkadaşımla yasayip durdugumuz sinir bozuklukları.. projeyi beraber aldigimiz için
var olan can sikkinkigi 2ye katlaniyor.
annem cok ustume geliyor, tum siniri benden cikiyor.
Saglik sorunlarım var bir turlu doktora gidemedim.
yarin da bayram dolayısıyla is buldum cikolata isi. Ona gidicem.
paraya ihtiyacim var.. ders calismam lazim ne kendimi verebiliyorum ne vakit yaratabiliyorum.
bir de gonul derdim eklenince nefes alamaz hale geldim. Cidden hic mutlu degilim ya hic....
anladım canım o son sınıf proje isleri cok zor bende yasadım ve bende sorun yasadım arkadaslarımla.cok kötüydü okul bitip kurtulup gittim sükür.insallah sende okul bitince hepsinden.anlıyorum bende cok zorluk yasadım stresten yara cıkmıstı saclarımn içinde.saglıgına hepsinden önce dikkatet kuzum benim.hem okuyup hem calısıyosun kendimden utandım inan azmine hayranım helal olsun.Allah yardımcın olsun sen cok güclüsün masallah derslerini verip kurtul gülüm ordanda okuldanda o ortamdanda ben atlattım insallah sende atlatacaksın inanıyorum
sag ol kuzum canini yerim.
Guclu degilim artik ya. Vucudum bu strese dayanamiyor, yoruldum,
sinirlerime hakim olamiyorum. Annem cileden cikariyor, ama kabullenmek zorundayim, o benim ennnn kiymetlim.
Dostum beni uzuyor islerim hic yolunda gitmiyor
ulasim otobus git gel mahvediyor. Gunde 2 saatim sirf yolda gidiyor.
Valla psikoloji vs kalmadi yok yok yok
ne ediyonuz kızlaaar , yeni listeye katılmayım bari bitmek üzere galiba, ama sonrakine benide katmayı unutmayın. Ilişkileri sıkıntılı olan arkadşalar var sanırım şöyle bi göz gezdirebildim, allah yar ve yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin ısrarla dua edin arkadaşlar, inş. Herşey gönlünüzde göre olur. Ben de bu aralar hiç ders çalışamıyorum bakalım bayram tatilinde çalışabilirim inş. Vizeler geliyor netcem bilmiyorum
oyyy kuzumbenimanlıyorum seni inan bu en zor yılın okulun bitince hepsi gecek sadece işin olacak ders olmıycak yok arkadas derdi olmıycak sen bir an evvel okulunu bitirmeye bak canım cok rahatlıycan inan.gönlündeki hayırlı ise zaten olacagı varsa eninde sonunda olur.okul dostlukları güzeldir ama inan okul dostluklarına cok güvenme canım.kimseye sırrını verme okulda derdini anlatma canım.sadece kendin için okulunu bitir ve kurtul.anneler öyledir canım bazen zıtlasabiliyoruz annelerimizle :26:insallah su okulu bitir ve isini al inan bak cok rahatlıycan insallah
yuregime su serptin canım sin sen
Okulda tek bi dostum var canim, bizim ortam cok resmi herkes rekabet içinde,
okula asilmak lazimm bayramdan sonra insallah yogun bi calisma temposuna girerim,
artik hayatım in bir amaci guzel yani olsun bombos yasayip gidiyorum..
Ben banyoya gireyim sonra yatayim canim benim
seni seviyorumIi geceler allahim bi omur mutluluk versin sevdiginle vee bebiklerinlee
Aminn
kızlar hasta bir tanıdıgımız için 500 yasin toplanıyor allah rızası için okumak isteyenler bana bildirirlerse inanın sevinicem 2 tane bebgi var yetim kalmasın yavrucuklar özelime yazsın okumak isteyenler
bizimdebebişimizolsun(duygu için okudum rabbim kabul eylesin işallah aminnn
KIZLAR PASAM3405 ARKADASIMIZ BİR HASTA İÇİN YASİN TOPLUYOR HERKES 1 TANE OKUYABİLİYOR
OKUYAN ARKADASLAR http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=280436:29:
PASAM İLE İLETİME GECSİNLER LÜTFEN
Duygu çok isterdim okumak..ama özel günümdeyim be canım,çok üzüldüm şu an,
dua isteyen ve ihtiyacı olan bir arkadaşımız var görüyorum, ama maalesef ben okuyamıyorum
datlım bende özel günümdeyim bitince okuyacagım insallah
Tamam canım,konuştuk,bitince bende öyle yapacağım
Tamam canım,konuştuk,bitince bende öyle yapacağım
sagolun kızlar allah razı olsun rabbim sizlere hayırlı eş cici cic bebeler nasip etsin amin
ay utandım bak şimdi
sevgili arkadaşlarım çok uzun süre uzak kaldım hakkınızı helal edin :26:
sizlere haberlerim var onunla ikinci kez buluştuk. ancak benden önce görüştüğü kız hristiyanmış ve de müslüman olmamış ayrılmışlar.
benim de kafamda yer etti düşünsenize hiç bir ibadet yapmayan belki de biriyle evlenmeye karar veren biri ne kadar dini önemserçok üzgünüm çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?