Hayırlı eş için birlikte dua edelim

anladım canım o son sınıf proje isleri cok zor bende yasadım ve bende sorun yasadım arkadaslarımla.cok kötüydü okul bitip kurtulup gittim sükür.insallah sende okul bitince hepsinden.anlıyorum bende cok zorluk yasadım stresten yara cıkmıstı saclarımn içinde.saglıgına hepsinden önce dikkatet kuzum benim.hem okuyup hem calısıyosun kendimden utandım inan azmine hayranım helal olsun.Allah yardımcın olsun sen cok güclüsün masallahderslerini verip kurtul gülüm ordanda okuldanda o ortamdandaben atlattım insallah sende atlatacaksın inanıyorum

Sag ol kuzum canini yerim.
guclu degilim artik ya. Vucudum bu strese dayanamiyor, yoruldum,
sinirlerime hakim olamiyorum. Annem cileden cikariyor, ama kabullenmek zorundayim, o benim ennnn kiymetlim.
dostum beni uzuyor islerim hic yolunda gitmiyor
ulasim otobus git gel mahvediyor. Gunde 2 saatim sirf yolda gidiyor.
valla psikoloji vs kalmadi yok yok yok

ne ediyonuz kızlaaar , yeni listeye katılmayım bari bitmek üzere galiba, ama sonrakine benide katmayı unutmayın. İlişkileri sıkıntılı olan arkadşalar var sanırım şöyle bi göz gezdirebildim, Allah yar ve yardımcınız olsun umudunuzu kaybetmeyin ısrarla dua edin arkadaşlar, inş. herşey gönlünüzde göre olur. Ben de bu aralar hiç ders çalışamıyorum bakalım bayram tatilinde çalışabilirim inş. vizeler geliyor netcem bilmiyorum

oyyy kuzumbenimanlıyorum seni inan bu en zor yılın okulun bitince hepsi gecek sadece işin olacak ders olmıycak yok arkadas derdi olmıycak sen bir an evvel okulunu bitirmeye bak canım cok rahatlıycan inan.gönlündeki hayırlı ise zaten olacagı varsa eninde sonunda olur.okul dostlukları güzeldir ama inan okul dostluklarına cok güvenme canım.kimseye sırrını verme okulda derdini anlatma canım.sadece kendin için okulunu bitir ve kurtul.anneler öyledir canım bazen zıtlasabiliyoruz annelerimizle :26:insallah su okulu bitir ve isini al inan bak cok rahatlıycan insallah

allah yardımcınız olsun kızlar insallah hepinizde derslerinizi verirsiniz ve güzel notlar alırsınız insallah.allah razı olsun canım evet ya sıkıntılı zamanlar insallah hepimiz mutlu oluruzdualara devam canlar

Yuregime su serptin canım sin sen
okulda tek bi dostum var canim, bizim ortam cok resmi herkes rekabet içinde,
Okula asilmak lazimm bayramdan sonra insallah yogun bi calisma temposuna girerim,
artik hayatım in bir amaci guzel yani olsun bombos yasayip gidiyorum..
ben banyoya gireyim sonra yatayim canim benim
seni seviyorum ii geceler Allahim bi omur mutluluk versin sevdiginle vee bebiklerinlee
AMİNN

biliyorum canım rekabet vardır eminim.bende gecen yıl cektim okul sitresi kpss sitresi zordu.allaha sükür atlattım calısmak cok güzel,Allah tüm arkadaslarıma ekmek kapısı acsın.okulu arıyosun derler ben hiç aramıyorum en güzeli sınav stresi yok.sende bir an evvel kurtul suan tek amacın okulu bitirmek olsun kuzum.su yıl sıkıscan ama sonra bunların meyvalarını yiyeceksin.allah rahatlık versin kuzum sıhatler olsun bende seni cok sevyom
Allah insallah senide cok mutlu eder okulunu bitirip işine atanıp mutlu yuvana sevdiğine kavus insallah amin

Son düzenleme:
bizimdebebişimizolsun(duygu için okudum rabbim kabul eylesin işallah aminnn

Dualarımızı okudum,dileklerimizi diledim..Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin..açtığımız elleri geri çevirmesin..
hepimizin gönlüne göre versin inşallah..AMİN..

kızlar hasta bir tanıdıgımız için 500 yasin toplanıyor allah rızası için okumak isteyenler bana bildirirlerse inanın sevinicem 2 tane bebgi var yetim kalmasın yavrucuklar özelime yazsın okumak isteyenlerarkadaşım yönlendirdi buraya 1 kişi bir tane okucek faceye yazdım bir sürü dönen olmadı müzik koysam yorum yaparlar alt tarafı yasin

Son düzenleme:
dualarınızı okudum canlarım Allah kabul etsin amin

6)Prenses1006 (Ece):Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..
7)Asinaz:Allahım AsiNaz'ı birlikte olduğu kişiyle birbirlerine hayırlı eyle. Bu ilişki ikisinin de hakkında hayırlı ise devam etsin ve evlilikle sonuçlansın (hayırlısıyla) İkisi de helalinden bol para kazansınlar ve çeyizlerini yapsınlar. Kolaylıkla, mutluluklaevlilikaşamasına geçilsin inşallah. Aileler de birbirlerini sevsin, birbirine ısınsın. Saygı ve hoşgörü ikisinin de ailesinden eksik olmasın. Ayrıca, AsiNaz'a, yeğenine ve hasta olan diğer sevdiklerine hayırlı şifa ver Rabbim. AsiNaz'ın hayırlısıyla spor yapabilmesini ve zayıflayabilmesini nasip et, ona hakkında hayırlı olacak, gönlündeki gibi bir iş nasip et.

8)Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.

yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

9)Golge1004:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadın benim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

ALLAH GÖNLÜNÜZDEKİLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN İNSALLAH GÖNLÜNÜZDE NE VARSA ALLAH KABUL ETSİN İNSALLAH HAYIRLI YUVANIZA KAVUSUP SIKINTILARINIZI GİDERSİN RABBİM DERSLERİNİZDE BASARI GÖNLÜNÜZE HUZUR SAGLIK SIHAT VE HAYIRLI YUVANIZA EN YAKIN ZAMANDA KAVUSMAYI NASİP ETSİN SEVENLERİ BİRBİRİNE HAYIRLI EYLESİN AMİN AMİN AMİN

Son düzenleme:
Prenses (ece) canım dualarını okudum Allah kabul etsin
Ablam da tamamladı. Bütün dileklerin kabul olur inşallah

Tamam canım,konuştuk,bitince bende öyle yapacağım

sagolun kızlar allah razı olsun rabbim sizlere hayırlı eş cici cic bebeler nasip etsin amin
ay utandım bak şimdi

amin amin amin hayır yapmamıza vesile oldugun için Allah senden razı olsun paşam3405 Allah kabul etsin insallah iyi olur bebişler babasına kavussun insallahAllah yavrunu sana bagıslasın kuzum

sagol prensesim bende öyle yapıcam Allah ettiğin duaların bin katı güzelini sana versin amin

sizi cok seviyorum :)))

Son düzenleme:

kuzum nerdesin sen yaaaaaaaaa:26: cok merak ettik arada gir iyiyim de merak ettik :26::26::26:

canını sıkan bi durummu var bizle paylas lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…