- 27 Eylül 2013
- 239
- 13
- 68
- 35
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.681
1)Alabo (Esra):Allahim, ya rabbim yalvariyorum sana. hayirlisiyla birlikte sali gunu universitedeki hocayla olan gorusmem istedigim gibi sonuclanir ve universiteyi en kisa zamanda bitiririm. O gun hocanin kalbini yumusat, beni anlamasini ve istegimi kabul etmesini sagla.
Ya rabbim tez zamanda esim olacak insani cikar karsima. O kisi inshaallah herseyiyle bana ve aileme uygun olur. Ayni sekilde ben de onun ailesine. Dindar, sicakkanli, beni senin emanetin olarak goren ve buna gore davranan, deger bilen, bana deli gibi asik olan ve aski hic azalmayan, bana sahip cikan ve beni savunan, anlayisli, comert, ilgili, saygili, iyi bir baba olacak olan, okumus, iyi bir isi olan veya olacak olan, kara kasli kara gozlu, yakisikli, duzgun fizikli, kafa dengim birini cikar karsima.
Bu insanla mutlulgumuzu, beraberligimizi ebedi eyle ve bizi her turlu nazardan ve kotulukten koru.
Allahim inshaallah bir dahaki ilgi duyacagim insan, esim olacak insan olur ve bos hayaller kurmam olmayacak insanlarla.
Ya Rabbim, benim ve bana dua eden butun arkadaslarimin sIkIntilarini gider dualarimizi kabul eyle, bize kismet kapilarini sonuna kadar ac, gonullerimizdekini bize nasip eyle.
AMIN
2-3)Reyyan84 ve Ablası (Emine ve Nurten):reyyan84;32166264]Rabbim benim ve kardeslerimin nasiplerimizi kismetlerimizi ac. Bizlere hayirli imanli senin ve peygamber efendimizin izinden ayrilmayacak iyi niyetli yumusak ahlakli hosgorulu merhametli bizleri sevip kendinden bir parca gibi gorebilecek kendisi guzel temiz ailesi guzel temiz hayirli esler nasip eyle.en tez vakitte insallah.uzerimizdeki nazarlari temizle yok et.kismetimizi bahtimizi riziklarimizi ac bol et. Buradaki iyi niyetli insanlarin okuduklari dualari vesile ederek kabul et dileklerimizi. Rabbim herkesin gonlunde olan en guzelini nasip eyle. Amin amin amin
4)Aybirgen:Allah'ım şu an birlikte olduğu kişi onun için hayırlıysa birbirlerine olan sevgilerini daha da artır, sana yakınlaşabilmekte birbirlerine vesile olabilsinler. Allah'ım Aybirgenin sevdiğine de namazı nasip et, tez zamanda namaza başlayabilmesi için ona yardım et, kalbine bu isteği ver, namazı ve senin razı olduğun tüm işleri sevdir ona, onu Senin sevdiğin kullarından eyle Allah'ım. Allah'ım onları harama girmekten koru, helal daire içerisinde evlilik yolunda kolaylıkla ilerleyebilsinler, birbirlerinin ailelerini de sevsinler, evlenmeyi düşündüğü kişinin ailesi aybirgeni sevsin, beğensin, aybirgenin ailesi de onu sevsin, beğensin, aileler arasına da sevgi ve muhabbet ver Allah'ım, evlilik aşamaları kolaylıklar içinde ilerleyebilsin, herhangi bir aksilik yaşamasınlar, her şey hayırlısıyla gönüllerine göre olsun, şeytanın vesvesesinden Sen muhafaza et Allah'ım, hayırlı evlilik ve hayırlı evlatlar nasip et Yüce Rabbim. sonrasında da mutlu olup şükredebilsinler. Amin amin amin.
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu): Allahım önce Senin rızan sonra Duygunun dileği olan; Duygunun Gönlündekiyle Bir Ömür Geçireceği Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım. Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .Amin
6)Prenses1006 (Ece):Evleneceğim,seveceğim,sevileceğim,eşim diyeceğim ,ömür boyu aynı yastığa baş koyacağım, gönlüme göre hayırlı bir insanın tez zamanda hayatıma girmesini,tez zamanda hayırlı,huzurlu,mutlu,sevgi dolu bir yuvamın ve sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarımın olmasını diliyorum..
7)Asinaz:Allahım AsiNaz'ı birlikte olduğu kişiyle birbirlerine hayırlı eyle. Bu ilişki ikisinin de hakkında hayırlı ise devam etsin ve evlilikle sonuçlansın (hayırlısıyla) İkisi de helalinden bol para kazansınlar ve çeyizlerini yapsınlar. Kolaylıkla, mutluluklaevlilikaşamasına geçilsin inşallah. Aileler de birbirlerini sevsin, birbirine ısınsın. Saygı ve hoşgörü ikisinin de ailesinden eksik olmasın. Ayrıca, AsiNaz'a, yeğenine ve hasta olan diğer sevdiklerine hayırlı şifa ver Rabbim. AsiNaz'ın hayırlısıyla spor yapabilmesini ve zayıflayabilmesini nasip et, ona hakkında hayırlı olacak, gönlündeki gibi bir iş nasip et.
8)Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.
yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
9)Golge1004:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni çok sevecek saygı duyacak benim onu çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadın benim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
10)Sevgilim06:Ya rabbi sana yalvariyorum sevgili Peygamberim Muhammed Aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.Ey cok sevdigim Peygamberim Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbime yalvariyorum.Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbim bu Yuce Peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin
11)Elanur84:Evlenmek ,yuva kurmak istiyorum hayırlısıyla ,çevremdekilerden imalı sözler duymak istemiyorum ,yüzüm gülsün istiyorum hayırlısıyla.Ya beni beğenmiyolar yada ben onları beğenmiyorum hep bi engel var evlenmemin önünde o engelin hayırlısıyla kalkmasını gönüllerin birbirine ısınmasını diliyorum rabbimden.
12)Fountain:Benim dileğimde şu:aileme koru annem babam kardeşlerimden ayırma.aöf diplomamı almamı nasıp eyle..iş için hayırlı kapılar aç..son olarak..hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle..allah korkusu olan ıyı bır aılesı olan bırı cıksın karsıma..çocuklarım olsun aılem muruvetımı gorsun istiyorum..bılıyorum rabbım sen ol dersen olur hayırlara cıkar benı ve bu lıstede tum arkadaslarımı.
"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)
GÜNÜ OLANA OKUNACAKLAR
1)Alabo (Esra)-41 Ayetel kursi+esma ul husna-05.10.2013
2)Reyyan84 (Emine)-1 yasini serif+ esmaul husna+41ihlas-06.10.2013
3)Reyyan84 ün ablası (Nurten)-41 Salat-ı tefriciye+esmaul husna-07.10.2013
4)Aybirgen-41 Salat-ı Tefriciye+Esmaül Hüsna-08.10.2013
5)BizimdeBebisimizOlsun (Duygu)-51 kez Salat-ı Mecule + Esmaül Hüsna-09.10.2013
6)Prenses1006 (Ece)-41 Salat-ı Tefriciye-10.10.2013
7)AsiNaz-41 İnşirah-11.10.2013
8)Rainbyte-41 Fatiha-12.10.2013
9)Golge1004-41 İnşirah-13.10.2013
10)Sevgilim06-İsmi Azam-14.10.2013
11)Elanur84-41 Salat-ı Tefriciye+Esmaül Hüsna-15.10.2013
12)Fountain-Ayetel Kürsi, Cuma gününe Cuma Suresi-16.10.2013
Canlarım dualamızda günü olana öncelik vermekle beraber sadece günü olana değil, , günü olmayan listemizdeki diğer kardeşlerimize de günde en azından bir defa dualarımızda yer verelim, burdaki dualara göre birbirimize dua edelim.
Kızlar listedeki bütün arkadaşların dualarını hastalığım gelmeden önce tamamladım.ablamda tamamladı Allah kabul etsin isteklerinizi ol emri ile tez vakitte olmasını nasip eylesin.haklarınızıda helal edin bizden yana helal olsun.sıkıntı keder yok Allah herşeye yeter