Hayırlı eş için birlikte dua edelim

mrb arkadaslar
kusura bakmayin valla uzun zamandir giremiyorum ama dualarimi etmeye calisiyorum. aybirgen, duygu, ece, asinaz ve Rainbyte icin duami ettim . ALLAH kabul etsin :))
bu arada bana dua eden butun arkadaslara cook tesekkur ediyorum. sali guni hocayla olan konusmam oldukca olumlu gecti

Canım eksik dua etme bence.
Cidden hayatımda hep istediğim gibi biri cikti karsima ama olmadi
Simdi ancak dualarda var benim için.
Kabul olacagina inanarak istiyorum o kisiyi.
Gelmeyecek belki cunku hiçbir bağlantım yok, olan da bittti.
Gozden irak dustuk şimdi acaba kurbanda bana msj atar mi ki
Diye sefil sefil bekliyorum. dua etmeye ve istemeye devam bakalim..
Bazen hiçbir zaman aşk ugramaz bana diye de ddusunmuyor degilim.
hayirlisi bakalim.. yarin Arefe. Dua edellim bol bol..

Bu arada ciddi manada bayram msji atarmi ki diye bekliyorum offf

Son düzenleme:

canım güzel gecmesine cok sevindim Allah kabul etsin canım

allah hakkında hayırlı olanı insallah cıkaracaktır kuzum insallah sende mutlu olacaksın ben inanıyorum dualara devam canlarım insallah hersey güzel olur allahın yardımıyla

rainbyte ALLAH yardimcin olsun canim. beklemek cok zor bilirim. ben de birini 5 yil bekledim. o simdi nisanli. nasibim o degilmis diyorum. birini bunca zaman bekledikten sonra baska birini sevebilmek zor ama imkansiz degil. ALLAHa bol bol dua ediyorum karsima artik benim sevdigim ve beni seven ciksin diye.

INSALLAH dualarimiz kabul olur ve hepimiz hayallerimize kavusuruz :))

Kızlar sizin için 41'er salat-ı tefriciye okudum..Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin inşallah
Gönlünüzdeki dileklerinizi tez zamanda hayırlısı ile oldursun..gönlünüze göre versin..Amin..

İnşallah canim .
Beklemek gerçekten çok ağır bir yuk ruhumda.
Unutmak oncelikli sırada degil duamda tabi ki ama
Israrla istemekten Rabbime siginirim. Insalah hayirli degilse bu kisi
Gonlum uzulmeden tez vakitte razı olur bu duruma.
Yarin bol bol dua edelim canim, insallah mucizelerimiz gerçekleşir.
Amin amin amin

Bu arada ciddi manada bayram msji atarmi ki diye bekliyorum offf[/QUOTE]

Oyy kıyamam yaa..hayırlısı ise msj atması öyle atsın bence canım..yoksa sırf bayram kutlamak için değil,
Ayrıca bence beklentiye girme,olmazsa hayal kırıklığı yaşamak insanı daha çok üzüyor
Atarsa süpriz olur hem..yani bütün bayram gözün telde bekleme lütfen olur mu ?

1- Arefe gününün sabah namazının farzından sonra teşrik tekbirleri getirilmeye başlanmalıdır.

2- Arefe günü oruç tutulmalıdır.

3- Arefe gününe hürmet edilmeli, günaha girmemeye dikkat edilmelidir.

4- Arefe günü çok dua ve istiğfar edilmelidir.

5- Arefe günü 1000 âdet İhlas-ı şerif okunmalıdır.

Peygamber Efendimiz(s.a.v)buyurmuşlar ki,“Duaların en hayırlısı Arife günü yapılan duadır.ben ve benden önceki peygamberlerin söylediklerinin en hayırlısı da şudur.”

“Allahdan başka İlah yoktur,O tekdir,Onun ortağı yoktur.Mülk sadece onun,hamd de yalnız onadır.O herşeye kadirdir.”

Arife günü bol bol salavat getirilir,Kuran-ı kerim okunur,haşr suresi ile İhlas suresi çok okunur.peygamber efendimiz,(s.a.v)“Arife günü ihlas suresini (1000) defa okuyan bir kimseye istediği verilir.”buyurmuştur.

insallah cnm edelim. ALLAH gonlune gore versin. hakkimizda hayirlisi

Bu arada ciddi manada bayram msji atarmi ki diye bekliyorum offf

Oyy kıyamam yaa..hayırlısı ise msj atması öyle atsın bence canım..yoksa sırf bayram kutlamak için değil,
Ayrıca bence beklentiye girme,olmazsa hayal kırıklığı yaşamak insanı daha çok üzüyor
Atarsa süpriz olur hem..yani bütün bayram gözün telde bekleme lütfen olur mu ?[/QUOTE]

beklemem canim . Zaten facebookta ekliydik ama reddesilince ben sildim onu.
tekrar ekledim ama sonra kabul etmedi. Geri cektim bende istegi.
oylece kaldı..
off valla zaten cok aci cektim onceki ilişkimde.
insallah bundan sonra omrume eş diye yazmadigini karşıma aşk diye cikarmaz
Allahim. Amin.

Rabbim şu arife gününün yüzü suyu hürmetine,açtığımız elleri geri çevirmesin,
dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah..
Amin.Amin..Amin..

allah yardımcın olsun allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın

ayrılık sevgi sevilen bunlar olunca benim dilim damagım düğümleniyo kolay degil allah yardımcın olsun pıtırcıgım insallahhepimiz güzel haberleri veririz birbirimize bende beklemedeyim kızlar insallah güzel haberler veririm sizlere artık yuvamıza kavusalım bebeklerimiz olsun ah ahhhh neler istemiyomki allah yardımcımız olsun

amiiiinnn insallaah guzel haberlerini bekliyoruz cnm

10)Sevgilim06:Ya rabbi sana yalvariyorum sevgili Peygamberim Muhammed Aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.Ey cok sevdigim Peygamberim Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Rabbime yalvariyorum.Senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.Ya Rabbim bu Yuce Peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin
11)Elanur84:Evlenmek ,yuva kurmak istiyorum hayırlısıyla ,çevremdekilerden imalı sözler duymak istemiyorum ,yüzüm gülsün istiyorum hayırlısıyla.Ya beni beğenmiyolar yada ben onları beğenmiyorum hep bi engel var evlenmemin önünde o engelin hayırlısıyla kalkmasını gönüllerin birbirine ısınmasını diliyorum rabbimden.

Sevgılım ve Elanur84 un dualarını yaptım
su arefe gununde kabul olur insallah..

Kızlar yarın bayram. bır umut, duam kabul olur da sevdıgım kısı doner umuduyla, bır mesaj atmasını beklıyorum
dua eder mısınız bunun ıcın
sımdıden dualarımız kabul olsun ınsallah. aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…