- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.721
10)sevgilim06:ya rabbi sana yalvariyorum sevgili peygamberim muhammed aleyhisselami araya koyarak senden istiyorum.ey cok sevdigim peygamberim muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvariyorum.senin hatirin icin kabul etmesini istiyorum.ya rabbim bu yuce peygamberimi bana sefaatci eyle onun hurmetine duami kabul et.
Ya rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.duami ulu kabede yapilan dualardan eyle.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et rabbim.sen hakkimizda hayirlisini ver allahim..amin
11)elanur84:evlenmek ,yuva kurmak istiyorum hayırlısıyla ,çevremdekilerden imalı sözler duymak istemiyorum ,yüzüm gülsün istiyorum hayırlısıyla.ya beni beğenmiyolar yada ben onları beğenmiyorum hep bi engel var evlenmemin önünde o engelin hayırlısıyla kalkmasını gönüllerin birbirine ısınmasını diliyorum rabbimden.
sevgılım ve elanur84 un dualarını yaptım
su arefe gununde kabul olur insallah..
Kızlar yarın bayram. Bır umut, duam kabul olur da sevdıgım kısı doner umuduyla, bır mesaj atmasını beklıyorum
dua eder mısınız bunun ıcın
Sımdıden dualarımız kabul olsun ınsallah. Aminn
merhaba kızlar,
ben günü gününe dualarınızı okuyamamıştım, ama allaha şükür tamamladım eksiklerimi. Lütfen, hakkınızı helal edin. Alabo, reyyan84, reyyan84'ün ablası, aybirgen, duygu, prenses1006, rainbyte ve golge1004 için 41 inşirah suresi okudum.
Bu arada, hepinize hayırlı, huzurlu, mutlu bir bayram dilerim.
Kizlar aranizda rüya tabirinden anlayan var mi bir rüya gordum anlamını merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?