- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.301
sağol kuzum ya allh razı olsun inş dualarımız kabulolur şeker perşembe doktora gidecem seni haberdar ederm canım doktor bana günde 2 tane dedi klomene bende garanti olsun diye dün 3 tane içtim zararı olursa diye korkuyorum şimdide
acaba bugün 2 tanemi içsem dün gözlerim ağrıdı kızardı sulandı hemen prospektüsüne baktım yanetkisi varmış gözlere napsam bilemedim yumurtam gelişmez diye 3 tane içtim bugün 2 mi içsem 2.5 mu yoksa 3mü offfff kafam karıştı
Canim cevabin icimi rahatlatti, tesekkur ederim. Kafama takmamayi bir becerebilsem cok iyi olacak ama dondum kaldim resmen, hazmedemiyorum arkadasimin yaptiklarini. Beni de rahatlatan tek sey forumdaki guzel yorumlari okumak. Rabbim hayirlisiyla dualarimizi kabul etsin, beyaz atli prenslerimizi karsimiza cikarsin.
Isyerindeki arkadasla aramizda sorun var. psiklojimi bozdu hicbir sey olmamis gibi davranamiyorum ve kafama cok takiyorum. Yas 30 oldu evlilik konusu da dusunduruyor ve moralimi bozuyor. Senin mesajini okuduktan sonra odamdan ciktim annanemin yanina gittim basimi ovalattim, simdi tekrar odamdayim. Biraz sevgiye ve ilgiye ihtiyacim var galiba... Bu arada bugunku duami da okudum.
Hayirli olsun yeni isin asinazcim guzel gecmesine sevindim insallah atanirsin canim benim.insallah sevdiginlede evlenip hayirli musmutlu bir yuvan olur canim.guzel dileklerin icin sagol canim.insallah hepimizin kinalarini yapip guzel haberler verelim insallah birbirimize...
Arkadaslarim sizin icin 21 ayetel kursi+esmaul husna okudumnher birinize ayri ayri.
Ayrıca tum listemiz için de fatiha suresi okudum ve dualarimizi yaptim.
Rabbim inş kabul eder. Hepimize en kisa zamanda hayırlı cevaplar gelir inş
giremiyordum sinavlardan dolayi. Geçmişi okuyunca aybirgen icin üzüldüm, duygunun yazdiklarina cok duygulandim ve asinaz iş almış ona da sevindim.
Aybirgenim dualarim seninle. İnşallah Rabbim sikintini suyun kiri arindirmasi gibi alir atar üstünden ve gönlünü genisletir.
dualarim seninle canim bol bol insirah okuyalim sana sen de oku. Bi gelişme var mi yaa bize:26:
duygum ya seni yerim ben güzel kalplim benim bi ömür mutlu ol pamugunla. Cok aci cekmissin hep yazamiyorum derdin
demek buymus. ? Mutlulugu hakediyorsun gun be gun guzellessin yeni yuvan ve hep mutlu ol kuzum
asinaz senin yeni isin de hayırlı olsun. Darisi biz issizlere ve ogrencilere
kalbim cok acıyor benim de. Resmen agriyor aciyor.seviyorum özlüyorum.2 aydan fazladir görmüyorum. Gorebilmem de imkansız.
Ben onu cok sevdim gram sevgim değişmedi kalbim sogumadi. Bu neye işaret bilmiyorum ama dibe çekiyor bu sevgi beni.
ins onu bana hayirli kilip nasip eder Rabbimsinavlarima bile odaklanamiyorum. Ya birini seviyorsa ya hic gelmezse ve ben hic unutamazsam diye
oyle korkuyorum ki. Bana da dua edin nolur kızlar.
hepinizi seviyorum dualarim sizinle
Tebriğin için sağol canım. Ben de öğrenci sayılırım, aldığım iş de o nispette. :)
Kalbindeki sevgiye diyecek söz bulamıyorum. Bu kadar sevildiğini bilseydi koşa koşa gelirdi sana :)
Ne diyelim, hayırlısı olsun.
amın canım insallahkendimden hic beklenmeyen bi sekilde sevdim ben de cok hayret ediyorum, sanirim her anlamda
bana hitap eden bi insan ilk kez cikti karsima...ne diyelim, hepimizin icin hayirlisi olsun.
terkedilsem daha az koyardi oyle diyeyim.aman Allah kimseye vermesin boyle bisi, dilerim bundan sonra bu tarz iliskilerle savrulmam. Rabbim es diye yazdigini ask diye cikarir karsima...
çok uzun zamandır buraya uğramıyormm liste tıkır tıkır gidiyo galiba çook sevndimmsizsen bi ricam olucak ilgilenirseniz sevinirim kızlaar bi tanıdığım yiğit var üniversite sınavına hazırlanıyo. kendisi 2 sene önce babasını kaybetti ve senelerdir hem okuyup hem çalışıyo bi ara durumları zorlayıp dershaneye başladı ama eve yük olunca bırakmak zorunda kaldı.. onunla konuşamıyorum ve kendisi için çok üzülüyorum onun için her pazar yasin okuyorum kızlaar kendisi 12 de okuldan çıkıyo 2 de işe başlıyo ve 10 a kadr çalışıyo çalışmaya pek vakti olmuyo yani.. sizden ricam bu yiğit için hayırlı bir üniversite kazanması için 41 yasin toplatsam kimler okur acaba yada okuyabilenler salavatı mecule yada tefriciye gibi yardımcı olursanız çook sevinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?