Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım benim 2 tane iç baksana yan etki yapmıs doktorun dediğine uy kuzum :26:.haberdar et datlım insallah güzel haberlerle gelirsin datlım.2 tane olarak devam et bence canım

amin canım benim insallah hayırlı yuvalarımıza kavusuruzAllahın yardımıyla.iş önemli anlıyorum seni canım insallah düzelir kuzum.ne demek canım insallah hersey güzel olur senin için

dua eden arkadaslarımdan Allah razı olsun canlarım Allah kabul etsin Allah sizleride hayırlı yuvalarınıza kavustursun amin amin amin

Son düzenleme:
Dualarını eksik etmeyen tüm dostlara canı gönülden teşekkürler.. Rabbim cümlemizi dualarına dileklerine kavuştursun inşallah. Allah razı olsun hepinizden

6)ddilsah: Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)

7 -) Zerenteacher (Aslı) : Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..

Allah gönlünüzdekileri ol emri ile oldursun insallah kızlar Allah yardımcınız olsun amin amin amin

Merhaba kizlar iki gündür giremiyordum umarim iyisinizdir. Listeyi karistirmisim biraz Sali gününe kadar olan arkadaslari okumusum.

5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini ve ailelerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım Onları nazarlardan bütün kem gözlerden belalardan koru,hiçbir sorun olmadan kolaylıkla evlilik yolunda ilerleyip düğünlerini yapıp mutlu hayırlı yuvalarına kavusmayı nasip et Allahım..Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .dua listesindeki herkesin mutlu hayırlı çocuklu yuvasına en yakın zamanda kavusmayı nasip et Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin

6)ddilsah: Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)
7 -) Zerenteacher (Aslı) : Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..

8)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım...

Sizin icin Ismi Azam + 10 Tefriciye + 5 Ihlas okudum. Rabbim gönlünüze göre hayirlisini versin insAllah.

İyi geceler pek muhterem hatunlar Nasılsınız?..

Ben yine listeyi kaçırdım Neyse inşallah diğer seferkine nasip olur okumak..

Hayat nasıl gidiyor. Hayırlı haberleri olan var mı? Ne zamandır haber alamıyorum bu sayfadan.

Özledim dua kardeşlerimi ve birbirimize okuduğumuz o günahsız ağızlarla yaptığımz duaları..

Neyse kocaman öptüm hepinizi.. Allah'a emanet olun canlar..

aybirgen, duygu ve dillşah'ın dualarını yaptım..Allah gölünüzde ne varsa hayırlısıyla versin inşallah :)
diğerleri içinde şimdi okumaya başlıyorum

4)Aybirgen:Allah'ım Aybirgen ve sözlüsünü birbirine hayırlı eyle, birbirlerini daha da sevdir, birlikte senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabillsinler, Sana yaklaşmakta birbirlerine vesile olabilsinler, onların günahlarını bağışla, onları sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, birbirlerine her yönden yakışan, uyumlu bir çift olsunlar, sıkıntılarını gider, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerleyebilmelerini, hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı evlatlar sahibi olabilmelerini nasip eyle. Onlara bu dünyada da iyilik vegüzellik ver ahirette de iyilik ve güzellik ver. Allah'ım Aybirgenin sözlüsüne de namaz kılabilmeyi nasip et, burdaki tüm kardeşlerimin de gönüllerindekini hayırlısıyla nasip eyle, sıkıntılarını gider, hepimizi nazarlardan, kazalardan, belalardan koru. Ol de olsun Allah'ım Amin amin amin.

Arkadaşım duanı yaptım Allah tez zamanda kabul eylesin şu mübarek Muharrem günlerinde inş. Arkadaşlar listeyi bi kaç gün aksattım okul gezisi vardı dün gece geldim eve. Tamamlicam inş. geciktirdiklerimi. Galiba bazı arkadaşların sıkıntıları varmış hızlıca göz gezdirebildim. Allah yardımcınız olsun maddi manevi sıkıntılarınızı gidersin inş. Bugün benim günümde baya kötü gidiyodu sonra iyiye döndü gibi. Buradaki dua edenlerin mutlaka faydası oluyodur.

5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini ve ailelerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım Onları nazarlardan bütün kem gözlerden belalardan koru,hiçbir sorun olmadan kolaylıkla evlilik yolunda ilerleyip düğünlerini yapıp mutlu hayırlı yuvalarına kavusmayı nasip et Allahım..Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .dua listesindeki herkesin mutlu hayırlı çocuklu yuvasına en yakın zamanda kavusmayı nasip et Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin

Duygucum duanı yaptım Allah tez zamanda kabul etsin inş.

haftasonu giremedim fakat dualarınizi okudum , rabbim gönlünüzden geçen herşeyi tüm dua arkadaşlarımkilye birlikte en yakın zmada olduversin inşallah, huzur, sağlık, bolpara en en hayırlı kapılar açılsın inşallah hepimize , rabbim huzursuz olanlara, çıkmazda hissedenlere, hasta olanlara yada yakınları hasta olanlara gönül ferahlığı ver yarabbim, annemin hep içime su septiği bi söz vardır, kara gün kararıp kalmıyo elbet bitecek bugünlerde... hayırlı haftalar herkese

Arkadaslarim sizin icin 21 ayetel kursi+esmaul husna okudumnher birinize ayri ayri.
Ayrıca tum listemiz için de fatiha suresi okudum ve dualarimizi yaptim.
Rabbim inş kabul eder. Hepimize en kisa zamanda hayırlı cevaplar gelir inş

giremiyordum sinavlardan dolayi. Geçmişi okuyunca aybirgen icin üzüldüm, duygunun yazdiklarina cok duygulandim ve asinaz iş almış ona da sevindim.

Aybirgenim dualarim seninle. İnşallah Rabbim sikintini suyun kiri arindirmasi gibi alir atar üstünden ve gönlünü genisletir.
dualarim seninle canim bol bol insirah okuyalim sana sen de oku. Bi gelişme var mi yaa bize:26:

duygum ya seni yerim ben güzel kalplim benim bi ömür mutlu ol pamugunla. Cok aci cekmissin hep yazamiyorum derdin
demek buymus. ? Mutlulugu hakediyorsun gun be gun guzellessin yeni yuvan ve hep mutlu ol kuzum

asinaz senin yeni isin de hayırlı olsun. Darisi biz issizlere ve ogrencilere

kalbim cok acıyor benim de. Resmen agriyor aciyor.seviyorum özlüyorum.2 aydan fazladir görmüyorum. Gorebilmem de imkansız.
Ben onu cok sevdim gram sevgim değişmedi kalbim sogumadi. Bu neye işaret bilmiyorum ama dibe çekiyor bu sevgi beni.
ins onu bana hayirli kilip nasip eder Rabbim sinavlarima bile odaklanamiyorum. Ya birini seviyorsa ya hic gelmezse ve ben hic unutamazsam diye
oyle korkuyorum ki. Bana da dua edin nolur kızlar.
hepinizi seviyorum dualarim sizinle

İyi yapmışsın annanenin yanına gitmekle :)
Ben de işyerimde patronumla sorunluydum, inanılmaz kafaya takmıştım. Sonuç, baş ağrısı. Şimdi antidepresan kullanmak zorundayım. Gerçi işimden de ayrıldım bir de o var.
Bence, bunu demesi kolay yapması zor, ama o kişi sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran. Bir de, konuşmak da seni rahatlatabilir. Bunu da denemelisin.

İnşallah canımcım, sağol.

Tebriğin için sağol canım. Ben de öğrenci sayılırım, aldığım iş de o nispette. :)
Kalbindeki sevgiye diyecek söz bulamıyorum. Bu kadar sevildiğini bilseydi koşa koşa gelirdi sana :)
Ne diyelim, hayırlısı olsun.

amın canım insallah kendimden hic beklenmeyen bi sekilde sevdim ben de cok hayret ediyorum, sanirim her anlamda
bana hitap eden bi insan ilk kez cikti karsima... ne diyelim, hepimizin icin hayirlisi olsun.
terkedilsem daha az koyardi oyle diyeyim. aman Allah kimseye vermesin boyle bisi, dilerim bundan sonra bu tarz iliskilerle savrulmam. Rabbim es diye yazdigini ask diye cikarir karsima...

Amin, çok güzel bir dua. :)
İnsan ne yaşayacağını bilemiyor işte, bazen.

Ne güzel bir dua o.Rabbim eş diye yazdığını aşk diye çıkarsın karşına...İnşallah bütün acı çekmiş ,yaşını almış bayanlar için olsun bu duam...

Ben de yine bir ayrılık acısı yaşıyorum.yaş 35....Benim için de bu yönde dua edin..Moralim iyi değil,depresyon azdı..Yaşama sevinci dileyin banqa..

Liste şeklinde birşeyler yapıyorsunuz...Beni de liseteye alın...Liste yenilenecek mi?Nasıl oluyor?

çok uzun zamandır buraya uğramıyormm liste tıkır tıkır gidiyo galiba çook sevndimm sizsen bi ricam olucak ilgilenirseniz sevinirim kızlaar bi tanıdığım yiğit var üniversite sınavına hazırlanıyo. kendisi 2 sene önce babasını kaybetti ve senelerdir hem okuyup hem çalışıyo bi ara durumları zorlayıp dershaneye başladı ama eve yük olunca bırakmak zorunda kaldı.. onunla konuşamıyorum ve kendisi için çok üzülüyorum onun için her pazar yasin okuyorum kızlaar kendisi 12 de okuldan çıkıyo 2 de işe başlıyo ve 10 a kadr çalışıyo çalışmaya pek vakti olmuyo yani.. sizden ricam bu yiğit için hayırlı bir üniversite kazanması için 41 yasin toplatsam kimler okur acaba yada okuyabilenler salavatı mecule yada tefriciye gibi yardımcı olursanız çook sevinirimmm

İsmi Azam ve 10 tefriciye okudum canım :)Tez zamanda sevip içine sinebilecek biriyle yuva kurarsın inşallah:)

canım ben 55 salavatı mecule okıyım suan özel günümdeyim.insallah cok güzel bir bölüm kazanır.bu arada seni özledikarada selam ver kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…